Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Och, też go uwielbiam :):)

Ojca Chrzestnego mogę oglądać na ogrągło na zmianę z Chłopcami z Ferajny :)

No baaaaaaa. Dawno temu w Ameryce również

A "Depresję Gangstera"??? Zawsze leże i kwiczę ze śmiechu :lol: Zmykam, bo mi się mój Eskomos obrazi na ament

ja kurna na andrzejki jakis catering chyba wezme bo sił na gotowanie ni mom..a w pracy siedzem jeszcze..

tekst pacino z goraczki..mniej więcej.." mozesz siedziec na mojej sofie mozesz rznać moja kobiete ale nie wolno ci k..wa ogladać mojego telewizora " hehe potem go wykopał na skrzyzowaniu z auta ..dopre tho bylo :lol: :lol: :lol:

To ja sie dorzuce Andrzejku

Duzo miłości i seksu Wszystkim oraz ostrej jazdy, zebysmy nie poumierali na śmierć z nudów:

http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/STFqKcLZrlI/AAAAAAAABFQ/-2DoJ1bISUk/andrzejki.jpg

Tortu nie bedzie bo wpierniczyl go chomiczek:

http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/STFqZ7TugII/AAAAAAAABFY/xuqQD6vohBE/hamster-birthday-party.jpg

Ale za to bedzie cos lepszego:

http://www.vinealia.org/images/IMMAGINI%20degustazioni/PROSECCO/PROSECCO1.jpg

Miało byc pięknie, a jest jak zwykle :):)

Pojechałam na budowę -na pewno będzie cieplutko :):)

A tak zimno tak jak wczoraj.

Super.

Na kotle ciśnienie 0.8. No to doładowałam na 1.2.

Na regulatorze pokojowym dałam 25 stopni.

I nic.

Dobra. Z tego co widze podłogówka milczy. Grzejniki zimne. Zapowietrzone,. NIe mam klucza ani śrubokrętu :)

Wracam do kotłowni.

Zaglądam za kocioł. A tam.. jakiś regulator - stopniowany co 20. A cholera wie co to , ale nastawione na 40. Hmmm - no to poruszyłam - na 30 iu spowrotem :):)

I jak się nie zacznie ........... podłogówka się uruchomiła - a w zasadzie to pompa do podłogówki :)

Ciekawe co z tego wyniknie ... może nie wysadzę chałupy w powietrze ?

A pisałam, że jak wczoraj przyszłam wieczorem ( umówiłam się na odpalenie kotłam na 19.00) to miałam wyciek gazu :)

Ale przezorna niunia ze mnie - zanim zapaliłam światło za pomoca iskrzących kabelków - powąchałam otoczenie. To i co ? No i śmierdzi !

W kuchni- nie. Idę do kotłowni- sztynk jak cholera. Dawaj otwierać okna, garaż obok niezbyt szczelny. Chwila moment się przewietrzyło. Jak się okazao pomocnik hydraulika zapomniał o jakiejś uszczelce :) Drobiazg :) Chyba już nie pracuje :)

Oczywiście odpalenie kotła przeniosło sięna 20.30. I trwało tyle co nic - czyli na biegum na szybkiego i raz raz.

Jesteśmy umówieni w poniedziałek. A więc pozostaje mi rozpoznanie kotła bojem :) Jak zwykle :)

Jesuuu! Nefciu ja pirdziuuuu! Ty to trzy w jednym jesteś saper, snajper i samarytanin!!! :D :D :D

Wielbię Cie i zapisuję się do Klubu Wielbiących! :D

A swoją drogą, gdybym to ja weszła z nierozstającym się ze mną papierosem, to byłby niezły gassssssss!!!

:lol: :lol: :lol:

Jesuuu! Nefciu ja pirdziuuuu! Ty to trzy w jednym jesteś saper, snajper i samarytanin!!! :D :D :D

A swoją drogą, gdybym to ja weszła z nierozstającym się ze mną papierosem, to byłby niezły gassssssss!!!

Zgasiłam przed wejściem Rasia :):) Myśleć ! Myśleć ! :):) po dwójce dzieci płci męskiej mam wyrobioną wyobraźnie :)

no jakbyś weszła, to byłaby niezła rozpierducha :o

To sie da łatwo odpalić po prostu trzeba recznie ustawic temp na kotle np na 60 stopni i wtedy te wszystkie regulatory nie mają wplywu sprubuj

Ustawiłam na regulatorze 25 a na piecu nocną temperaturę na 24. Jeszcze nie rozkminiłam jak ustawiać na piecu dzienną :):) ani temp. wody.

Ale efekt taki, że mam 60 stopni.

Na razie uruchomione tylko CO bez ciepłej wody w kranach :)

Ale mam wrażenie, że i tak jestem niezła :)

Aczkolwiek gmeram za instrukcją obsługi do tego kotła - tak kontrolnie - jak wysadzę chałupę to będę wiedziała dlaczego :)