Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Majka klocków nie lubi. Szkoda.Teraz jest barbie i diamentowy pałac, tomek lokomotywa i malowanie czym sie da i na czym sie da, a i jeszcze gotowanie z mamą- bezkonkurencyjne. no i jest mistrzynią puzzli. np 40 -50 elementów - trzylatka. Ostatnio 60-tki ułożyła cwaniula. A Wy czym sie bawicie?

my za to na tapecie od początku mamy auta, auciska, auteczka...

Książki z autami, gazety z autami, wizytówki z autami...

reklamy z autami, bajki z autami....

Często też są klocki, piramidki, układamy alfabet (drewniany), no i znów auta..

Rowerek tez lubi, ma taki domowy :wink:

I piłkę... :roll:

A zapomniałam : w sobotę mój młodszy się nawalił na imprezie - miałam małą szkołę wychowywania nastolatka :)

Siemka !!!

Temacik podobny przerabiałem przez wekend :evil: no nic miłego nie jest. 8)

Dobrze że choć to centralne jakoś "hula" :lol:

Pozdro

:) Ale nawalona do domu nie wróciła, nie ? :):)

A zapomniałam : w sobotę mój młodszy się nawalił na imprezie - miałam małą szkołę wychowywania nastolatka :)

Siemka !!!

Temacik podobny przerabiałem przez wekend :evil: no nic miłego nie jest. 8)

Dobrze że choć to centralne jakoś "hula" :lol:

Pozdro

:) Ale nawalona do domu nie wróciła, nie ? :):)

No ona nie ale temacik przerabiałem nie z nią tylko z nim :lol:

no i wszystko jasne - dziękuję bardzo....

a w ramach wychowywania to ja Wam powiem, że wczoraj mój pierworodny powiedział nam że jak się nie poprawimy to on się WYPROWADZI.... a wszystko się zaczęło od tego, że ja chciałam oglądnąć teleekspres, a o n cos tam innego i mu nie przełączyłam NATYCHMIAST jak uprzejmie prosil... to są jego słowa..

poszed do pokoju w plecaczek zapakował dwa samochody i małego jeża i powiedzial, że jak będziemy go szukać to on będzie na Nadmie.... :o :o :o

no ręce mi opadły :o z wielkim trudem hamując śmiech porozmawiałam z nim starając się mu wytłumaczyć, że nie będzie zawsze tak jak on chce... a mój syn mi powiedzial, że jak ślimaczki się mogą z muszelek wyprowadzić to on też może... :o

i co? i co? a on ma dopiero 5 lat , a i to niecałe :lol: :lol: :lol:

Super dzieciek! :D Bardzo mi sie podoba. :D

Dobre :lol:

Ja takie teksty słyszę od roku od Julki i już przestałam się przejmować. Na początku obiecywałam poprawę- oczywiscie jeśli Ona też, teraz mówię, że pomogę się jej pakować. Wiem, że okropne ale działa.

no i wszystko jasne - dziękuję bardzo....

a w ramach wychowywania to ja Wam powiem, że wczoraj mój pierworodny powiedział nam że jak się nie poprawimy to on się WYPROWADZI.... a wszystko się zaczęło od tego, że ja chciałam oglądnąć teleekspres, a o n cos tam innego i mu nie przełączyłam NATYCHMIAST jak uprzejmie prosil... to są jego słowa..

poszed do pokoju w plecaczek zapakował dwa samochody i małego jeża i powiedzial, że jak będziemy go szukać to on będzie na Nadmie.... :o :o :o

no ręce mi opadły :o z wielkim trudem hamując śmiech porozmawiałam z nim starając się mu wytłumaczyć, że nie będzie zawsze tak jak on chce... a mój syn mi powiedzial, że jak ślimaczki się mogą z muszelek wyprowadzić to on też może... :o

i co? i co? a on ma dopiero 5 lat , a i to niecałe :lol: :lol: :lol:

Super dzieciek! :D Bardzo mi sie podoba. :D

Dobre :lol:

Ja takie teksty słyszę od roku od Julki i już przestałam się przejmować. Na początku obiecywałam poprawę- oczywiscie jeśli Ona też, teraz mówię, że pomogę się jej pakować. Wiem, że okropne ale działa.

Mój ostatnio też powiedział ze sobie pójdzie :oops: :roll: Na pytanie gdzie pójdzie? nie miał odpowiedzi i wrócił :lol:

Chyba zrozumiał ze jak na razie to jest zalezny od rodziców 8)

Mam i córkę :lol:

ja mam syna :D

Nitu

Wdzisz jakie dziecko jest bezproblemowe , przeprowadzi sie do nowego domu i juz.

Skoro jest ten dom co czemu nie :D

Neferka

Wiecej z ciastem Cie nie wpuszczam .

Jadlam caly dzien .

No w sumie takie dobre to co mialo sie zmarnowac :roll:

Ciacho super czekoladowe polewane czekolada .

Nie bralam ciasta do lasu , moze dlatego nikt sie nie trafil /tfu tfu bo jeszcze jakiegos zboczenca wykracze , no ale obawiac sie raczej nie musze z taka eskorta :wink:/

I jeszcze takie male dore paczki .

Problem w tym ze ja tez "pieklam " :lol: