kamyk68 01.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 A zapomniałam : w sobotę mój młodszy się nawalił na imprezie - miałam małą szkołę wychowywania nastolatka Siemka !!! Temacik podobny przerabiałem przez wekend no nic miłego nie jest. Dobrze że choć to centralne jakoś "hula" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Majka klocków nie lubi. Szkoda.Teraz jest barbie i diamentowy pałac, tomek lokomotywa i malowanie czym sie da i na czym sie da, a i jeszcze gotowanie z mamą- bezkonkurencyjne. no i jest mistrzynią puzzli. np 40 -50 elementów - trzylatka. Ostatnio 60-tki ułożyła cwaniula. A Wy czym sie bawicie? my za to na tapecie od początku mamy auta, auciska, auteczka... Książki z autami, gazety z autami, wizytówki z autami... reklamy z autami, bajki z autami.... Często też są klocki, piramidki, układamy alfabet (drewniany), no i znów auta.. Rowerek tez lubi, ma taki domowy I piłkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzieci mają świetne teksty. Mój kiedyś strasznie nabroił (ok. 3 lat wtedy miał) i powiedziałam, że go sprzedam. Na co on ze stoickim spokojem odpowiedział, że go nie sprzedam, bo kto by chciał takie niegrzeczne dziecko kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.12.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzieci mają świetne teksty. Mój kiedyś strasznie nabroił (ok. 3 lat wtedy miał) i powiedziałam, że go sprzedam. Na co on ze stoickim spokojem odpowiedział, że go nie sprzedam, bo kto by chciał takie niegrzeczne dziecko kupić? mądry dzieciaczek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 A zapomniałam : w sobotę mój młodszy się nawalił na imprezie - miałam małą szkołę wychowywania nastolatka Siemka !!! Temacik podobny przerabiałem przez wekend no nic miłego nie jest. Dobrze że choć to centralne jakoś "hula" Pozdro Ale nawalona do domu nie wróciła, nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.12.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 kutwa ale nabazgrane..nio nie nadrabiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.12.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 A zapomniałam : w sobotę mój młodszy się nawalił na imprezie - miałam małą szkołę wychowywania nastolatka Siemka !!! Temacik podobny przerabiałem przez wekend no nic miłego nie jest. Dobrze że choć to centralne jakoś "hula" Pozdro Ale nawalona do domu nie wróciła, nie ? :) No ona nie ale temacik przerabiałem nie z nią tylko z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 wieczeram napisu jak jo pierwsy roz dochaupy wrocil po pijoku..matus wsytkie paliki z uzecka łod brata na mnie polamala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kamyk Czy Ty masz Corke ? Macie tu taka produkcje postowa ze nawet nie probuje nadazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no i wszystko jasne - dziękuję bardzo.... a w ramach wychowywania to ja Wam powiem, że wczoraj mój pierworodny powiedział nam że jak się nie poprawimy to on się WYPROWADZI.... a wszystko się zaczęło od tego, że ja chciałam oglądnąć teleekspres, a o n cos tam innego i mu nie przełączyłam NATYCHMIAST jak uprzejmie prosil... to są jego słowa.. poszed do pokoju w plecaczek zapakował dwa samochody i małego jeża i powiedzial, że jak będziemy go szukać to on będzie na Nadmie.... no ręce mi opadły z wielkim trudem hamując śmiech porozmawiałam z nim starając się mu wytłumaczyć, że nie będzie zawsze tak jak on chce... a mój syn mi powiedzial, że jak ślimaczki się mogą z muszelek wyprowadzić to on też może... i co? i co? a on ma dopiero 5 lat , a i to niecałe Super dzieciek! Bardzo mi sie podoba. Dobre Ja takie teksty słyszę od roku od Julki i już przestałam się przejmować. Na początku obiecywałam poprawę- oczywiscie jeśli Ona też, teraz mówię, że pomogę się jej pakować. Wiem, że okropne ale działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Neferka, ile Twój młodszy ma lat? to jego pierwszy raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.12.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no i wszystko jasne - dziękuję bardzo.... a w ramach wychowywania to ja Wam powiem, że wczoraj mój pierworodny powiedział nam że jak się nie poprawimy to on się WYPROWADZI.... a wszystko się zaczęło od tego, że ja chciałam oglądnąć teleekspres, a o n cos tam innego i mu nie przełączyłam NATYCHMIAST jak uprzejmie prosil... to są jego słowa.. poszed do pokoju w plecaczek zapakował dwa samochody i małego jeża i powiedzial, że jak będziemy go szukać to on będzie na Nadmie.... no ręce mi opadły z wielkim trudem hamując śmiech porozmawiałam z nim starając się mu wytłumaczyć, że nie będzie zawsze tak jak on chce... a mój syn mi powiedzial, że jak ślimaczki się mogą z muszelek wyprowadzić to on też może... i co? i co? a on ma dopiero 5 lat , a i to niecałe Super dzieciek! Bardzo mi sie podoba. Dobre Ja takie teksty słyszę od roku od Julki i już przestałam się przejmować. Na początku obiecywałam poprawę- oczywiscie jeśli Ona też, teraz mówię, że pomogę się jej pakować. Wiem, że okropne ale działa. Mój ostatnio też powiedział ze sobie pójdzie Na pytanie gdzie pójdzie? nie miał odpowiedzi i wrócił Chyba zrozumiał ze jak na razie to jest zalezny od rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no widzisz... a moja bestia już wie że mamy drugi domek i on nie widzi problemu z tym by się tam natychmiast przeprowadzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Nituś weź przykład z młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.12.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kamyk Czy Ty masz Corke ? Macie tu taka produkcje postowa ze nawet nie probuje nadazyc Mam i córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Mam i córkę ja mam syna Nitu Wdzisz jakie dziecko jest bezproblemowe , przeprowadzi sie do nowego domu i juz. Skoro jest ten dom co czemu nie Neferka Wiecej z ciastem Cie nie wpuszczam . Jadlam caly dzien . No w sumie takie dobre to co mialo sie zmarnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 W sumie to ja sie dziwie, ze w tym lesie nikt Cie nie napadl jak mialas dobre ciacho. No ale, jak ma sie chlopcow od obrony.... p.s. Jakie to ciacho bo slinka leci a nie wiadomo za czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ciacho super czekoladowe polewane czekolada . Nie bralam ciasta do lasu , moze dlatego nikt sie nie trafil /tfu tfu bo jeszcze jakiegos zboczenca wykracze , no ale obawiac sie raczej nie musze z taka eskorta :wink:/ I jeszcze takie male dore paczki . Problem w tym ze ja tez "pieklam " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Neferka, ile Twój młodszy ma lat? to jego pierwszy raz?Skończone 15. Tak - stracił dziewictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Neferka Wiecej z ciastem Cie nie wpuszczam . Jadlam caly dzien . No w sumie takie dobre to co mialo sie zmarnowac A na zdrówko Kochana - to jest dietetyczne, mówię Ci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts