gawel 02.12.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 wlaśnie Heloł Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 no cio siem stało ...smile...gawel by happy http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 no cio siem stało ...smile...gawel by happy http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif and sexy , nie bo eszystkich wywialo nagle jak sie pojawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dobry wieczór Duchu jak rany wystraszyłam swojego urobionego męża przez Ciebie Nefcia kto Cię skrzywdził powiedz zrobimy Mu kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 czesc wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dobry wieczór Duchu jak rany wystraszyłam swojego urobionego męża przez Ciebie Nefcia kto Cię skrzywdził powiedz zrobimy Mu kuku mna jak to ..co zaś narobiłem..??kurna i tak łod łurodzenio mom..co zas jo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Mężczyzna miał okropny wypadek, podczas którego jego męskość zahaczyła o cos i oderwała się od reszty ciała.Lekarz zapewnił go, ze współczesna medycyna może przywrócić mu sprawność,ale ubezpieczenie nie pokryje kosztu operacji, uważając ją za kosmetyczną.Koszt ten wynosiłby $ 3500 za małego, $ 6 500 za średniego i $ 14 000 za dużego. Mężczyzna był pewien, ze chciałby średniego lub dużego, ale lekarz nalegał, by omówił sprawę ze swoja Żoną.Mężczyzna zatelefonował do żony i wyjaśnił jej możliwości wyboru. Gdy lekarz ponownie wszedł do pokoju, zastał pacjenta w stanie kompletnej rozpaczy.- Co zatem postanowiliście? - zapytał.- Ona wolałaby przebudować kuchnię. Małżeństwo siedzi przy obiedzie. Żona do męża: - Wiesz Kaziu, kiedy pomyślę, że nasze małżeństwo trwa już 25 lat, to ciepło mi się robi przy sercu... Mąż odpowiada: - Daj spokój Helena, po prostu cycek wpadł Ci do zupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ale i kawały jakies takie o malżeństwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 bo to właśnie cieszy zaraz znajdem jakis i nie o malzenstwach.. Często pijesz? - Od czasu do czasu... - To znaczy? - Od czasu jak knajpę otworzą, do czasu jak ją zamkną Jasiu wpada spóźniony do szkoły. Na schodach stoi dyrektor i woła: - Dziesięć minut spóźnienia! - Ku*wa, ja też! – stwierdza Jasiu ze zrozumieniem. - Skąd pasterz bierze NAPRAWDĘ czystą wełnę? - Z NAPRAWDĘ brzydkiej owcy... - Halo, cześć! - No, cześć. - Co słychać? - Wszystko dobrze. - Cholera, pomyliłem numery... - Panie doktorze, czy leczy pan owsiki? - a co, pańskie kaszlą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 rrmisia rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 rozmawiają 2 żony marynarza i murarza. żona muraza pyta sie zony marynarza czy rozmawia z mężęm podczas stosunku, a ta odpowiada - jak zadzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 nefcia posmiejem siem tloszkiem?? http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif Mąż do zony: - Słuchaj! Jak nie bedziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z tobą! Ona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym seksie pyta męża: - Już mam jęczeć? - Nie teraz. Powiem ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno! Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: - Teraz jęcz, teraz!!! - Olabooga! Dzieci buutów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cuukier podrożał...! no przez to wystraszyłam swojego małża leży sobie biedaczek na łóżesiu luka filmik ja siedzem przy kompie i nagle rozlega się radosny ryk śmiechu od strony kompa aż biedny na łóżku podskoczył i przyjrzał mi się z lekką obawą o stan mojego umysłu cześć Gawelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzięki Kochani. Nie mogę pisać. Muszę to przespać. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 aaa ..to mnie ulzyło ze nicego ni narobiłem.. Rozmawia dwóch dresiarzy:- Znasz takich: Beethoven, Mozart?- A, co? Kroimy ich?- Nie. Spoko goście. Melodyjki do komórek piszą. Profesor pyta studenta na egzaminie:- Co to jest oszustwo?- Na przykład: gdyby pan profesor mnie oblał...- Co?! - woła oburzony egzaminator.- Tak, bo według kodeksu karnego winnym oszustwa jest ten, kto korzystając z nieświadomości drugiej osoby wyrządza jej szkodę. Panie doktorze, mój rozrusznik serca ma chyba defekt!- Po czym pan tak sądzi?- Jak kaszlnę to mi się brama od garażu otwiera. Nie to, żebym miał coś przeciwko śpiewaniu wieczorem w łóżku, ale naprawdę wkurza mnie jak żona nuci... pokonaj dziś siebie, pokonaj siebie, udowodnij że można lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzięki Kochani. Nie mogę pisać. Muszę to przespać. Pa. Czasem tak jest najlepiej znam to..Dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 odpocznij Nefcia ileż można ciągnąć jutro będzie lepszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.12.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 noooooooooo takiej ciszy tu dawno nie było ,aż się nie chce myślęć co będzie jutro(właściwie dzisiaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzień dobryJak dziś natroje? Po nocy ciut lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Lepiej to jeszcze długo nie będzie Ale opowiem o miłych rzeczach. Był pan hydraulik ( opierdolony równo wczoraj postał dziś pod bramą). Wszystko działa. Tak jak myślałam - górna podłogówka mi blokowała grzejniki i mogłam sobie kuźwa odpowietrzać do usranej śmierci Ale już wszystko grzeje. Przez te 4 dni dałam trochę podłogówce popalić, więc mi beton popękał. No i chyba dobrze, nie ? Dziś lub jutro panowie przygotują dokładnie miejsce na grzejniki łazienkowe,tak żeby w poniedziałek Pan Od Płytek miał wszystko gotowe do pracy jakby co Dostanę też schemat podłogówki, żeby można było manewrować wyłaczaniem pętli. Ale wiem już jak się o robi, więc nie ma sprawy. A teraz zbieram d.upę do biura - bo siedzę na budowie bez sensu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts