Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla niecierpliwych - wycena od Stolarza Nitubagi - ja biorę :):)

noooo jak się cieszę....

choc to wyszło na zupełnego wariata.... zupełnie nieplanowane... choc tak mogem siem oddżwięczyć... za to pranie mózgu które mi w dobrych momentach robiłaś.... :lol: :lol: :lol:

Oj tak Nituś - bardzo dziekuję za kontakt :) Czekam na Twoją wycenę.

nio własnie usiłowałam sobie przypomniec do kogo mam się uśmiechać o RBtkę :oops: a Tobie Nefcia już niepotrzebna jezd??

jakos się nie moge cieszyć tym prądem pewnie zaczne jak Piotruś wyzdrowieje

Ależ oczywiście, że Piotruś wyzdrowieje. I to już wkrótce - przecież to oczywiste.

Poproszę chłopaków, żeby w końcu tę RBtke zdjęli to zapakujęi podeślę. Pisałam Ci , że ona ma lekko uczkodzoną obudowę prawda ? Ale działa bez zarzutu.

oczywiscie ze wyzdrowieje nie ma innego wyjścia i to musi nastąpić prędzej niż później bo gorączka Go wykończy a tyle co podleczyliśmy anemię a On znowu bielutki :cry:

a że troszku uszkodzona to żaden problem ale z tym wysyłaniem to już daj pokój Nefcia :oops: nie rób sobie kłopotu się jakoś po nią może dokulam :oops:

oczywiscie ze wyzdrowieje nie ma innego wyjścia i to musi nastąpić prędzej niż później bo gorączka Go wykończy a tyle co podleczyliśmy anemię a On znowu bielutki :cry:

a że troszku uszkodzona to żaden problem ale z tym wysyłaniem to już daj pokój Nefcia :oops: nie rób sobie kłopotu się jakoś po nią może dokulam :oops:

To dla mnie żaden problem. Gdzie będziesz jechac pół Polski po kawałek plastiku i kilka gniazdek.

Szkoda Malucha .. musi sobie poradzić. Ale walczy i będzie dobrze. Zobaczysz :):)