ghost34 10.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 sa posno heheeh nefcia co z subbotom reset?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 jezd ok tylko kolor "machon" mnie rozpier...ale nic to nefcia nie da sobie wcisnac kitu..a semantyka nie jest wazna jak sie wie co sie kce nie?? Ma być taki jak okna A niech kombinują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dla niecierpliwych - wycena od Stolarza Nitubagi - ja biorę :) noooo jak się cieszę.... choc to wyszło na zupełnego wariata.... zupełnie nieplanowane... choc tak mogem siem oddżwięczyć... za to pranie mózgu które mi w dobrych momentach robiłaś.... Oj tak Nituś - bardzo dziekuję za kontakt Czekam na Twoją wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 sa posno heheeh nefcia co z subbotom reset??Dla mnie cool :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nefer ja z tym"old gold" to żartowalem Bardzo dobry pomysł To musi być niewidoczny kolor. A płytki są właśnie takie stare złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 zawtra około 19 stej mos mnie na wizji lokalnyj na budhowie...łobocys zadzwoniem pses dzionek..dophranoc o 3 rano wyjezdzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 zawtra około 19 stej mos mnie na wizji lokalnyj na budhowie...łobocys zadzwoniem pses dzionek..dophranoc o 3 rano wyjezdzam.. Dobrej drogi I do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.12.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 już jest jutro i mówię dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 też mówiem dzień dobry chociaż dobry to on nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 dzień .... WUśka, co sie stało dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wiolaszku już wiesz bo byłaś u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wiolaszku już wiesz bo byłaś u mnie Ale prąd będziesz mieć :) A moje RBtka czeka chyba na Ciebie o ile dobrze pamiętam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 nio własnie usiłowałam sobie przypomniec do kogo mam się uśmiechać o RBtkę a Tobie Nefcia już niepotrzebna jezd?? jakos się nie moge cieszyć tym prądem pewnie zaczne jak Piotruś wyzdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 nio własnie usiłowałam sobie przypomniec do kogo mam się uśmiechać o RBtkę a Tobie Nefcia już niepotrzebna jezd?? jakos się nie moge cieszyć tym prądem pewnie zaczne jak Piotruś wyzdrowieje Ależ oczywiście, że Piotruś wyzdrowieje. I to już wkrótce - przecież to oczywiste. Poproszę chłopaków, żeby w końcu tę RBtke zdjęli to zapakujęi podeślę. Pisałam Ci , że ona ma lekko uczkodzoną obudowę prawda ? Ale działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 oczywiscie ze wyzdrowieje nie ma innego wyjścia i to musi nastąpić prędzej niż później bo gorączka Go wykończy a tyle co podleczyliśmy anemię a On znowu bielutki a że troszku uszkodzona to żaden problem ale z tym wysyłaniem to już daj pokój Nefcia nie rób sobie kłopotu się jakoś po nią może dokulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 oczywiscie ze wyzdrowieje nie ma innego wyjścia i to musi nastąpić prędzej niż później bo gorączka Go wykończy a tyle co podleczyliśmy anemię a On znowu bielutki a że troszku uszkodzona to żaden problem ale z tym wysyłaniem to już daj pokój Nefcia nie rób sobie kłopotu się jakoś po nią może dokulam To dla mnie żaden problem. Gdzie będziesz jechac pół Polski po kawałek plastiku i kilka gniazdek. Szkoda Malucha .. musi sobie poradzić. Ale walczy i będzie dobrze. Zobaczysz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wu - trzymam kciukaski, żeby maluszek wyzdrowiał Ty też się dzielnie trzymaj Nefer - jesteś dzisiaj w chałupie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Maluszku, właśnie się wyspałam i chyba koło 13.00 ruszę pupę na budowę I sobie poparcuje stamtąd. Coś Kamyk z Duchem wspominali, że wpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To może i ja wpadnę a chłopaki kiedy będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To może i ja wpadnę a chłopaki kiedy będą ? Chłopaki się zapowiadali na po 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts