kze 24.12.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Zdrowych i rodzinnych świąt życzy KZE z Rodziną.Oby ten rok przyniósł nam same pozytywne doświadczenia!http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka150084.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.12.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Dużo piernika i rodzinnych ciepłych rozmówi Lenia....I wszystkiego najlepszego;) http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1027.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie życzenia :) Jesteście niezwykłymi ludźmi - cały czas nie mogę wyjść z podziwu :) Buziczki i niech Wam się wszystkim ziści to co sobie wymarzyliście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.12.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Wesołych spokojnych świąt, atmofery sprzyjającej odpoczynkowi, życzliwych ludzi wokół, spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Kofi z rodzinąhttp://www.nowaera.com.pl/nauczycielom/konspekty/nauczaniepoczatkowe/img/nauczaniepoczatkowe_konspekt_09_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Neferko Gratulacyjki roczku na forum Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.12.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Gratuluję rocznicy A za komuśdokopanie to nie wystarczy przepraszam myślę, że setka i zagryzka byłaby w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 oj Neferka , jak sie ciesze (a ja mam od dzisiaj mapki geodezyjne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 oj Neferka , jak sie ciesze (a ja mam od dzisiaj mapki geodezyjne ) A to gratuluję mapek, gratuluję. Od razu je skseruj ( na kolorze) - nie wiem gdzie się moje rozeszły - każdy chciał mapkę i mapkę i mapkę .... no mówię - bez sensu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 oj Neferka , jak sie ciesze (a ja mam od dzisiaj mapki geodezyjne ) A to gratuluję mapek, gratuluję. Od razu je skseruj ( na kolorze) - nie wiem gdzie się moje rozeszły - każdy chciał mapkę i mapkę i mapkę .... no mówię - bez sensu :) dzieki za podpowiedz zrobie tak na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 No i co Neferka trzyma w łapie ???? No ??? Pozytywną decyzję z ZUD przyłaczy: wody, kanalizacji, gazu i prądu I kto jest debeściak ? Neferka jest debeściak Gratulki i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 oj Neferka , jak sie ciesze (a ja mam od dzisiaj mapki geodezyjne ) A to gratuluję mapek, gratuluję. Od razu je skseruj ( na kolorze) - nie wiem gdzie się moje rozeszły - każdy chciał mapkę i mapkę i mapkę .... no mówię - bez sensu :) dzieki za podpowiedz zrobie tak na pewno Ja już mam pierdolca na tym puncie - na każdym etapie - cokolwiek dorysowane na mapce - lecę do ksero. Podobnie z wszystkimi decyzjami ( i załaczonymi mapkami ) A ostatnio mi i tak zabrakło :) Rób dziewczyno obsesyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 No i co Neferka trzyma w łapie ???? No ??? Pozytywną decyzję z ZUD przyłaczy: wody, kanalizacji, gazu i prądu I kto jest debeściak ? Neferka jest debeściak Gratulki i oby tak dalej Dzięki Maxi - i to jeszcze przed Nowym Rokiem - to chyba dobry znak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ZUD Zdumiewajaco Udana Dokumentacja Neferka gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ZUD Zdumiewajaco Udana Dokumentacja Neferka gratulacje !!!!! Cieszę się jak głupi dzwonkiem :) Dzięki Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 GRATULACYJKI KOLEJNEGO WAŻNEGO PAPIERKA NA DRODZE DO WŁASNEGO DOMKU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 GRATULACYJKI KOLEJNEGO WAŻNEGO PAPIERKA NA DRODZE DO WŁASNEGO DOMKU!!!!! ale dzis nie myślę jak daleko jeszcze .... Dziś jestem zadowolona :) Dzięki Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.12.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 GRATULACYJKI KOLEJNEGO WAŻNEGO PAPIERKA NA DRODZE DO WŁASNEGO DOMKU!!!!! ale dzis nie myślę jak daleko jeszcze .... Dziś jestem zadowolona :) Dzięki Kasieńko Kobietko,żeby gdzieś dojść trzeba zrobić pierwszy krok a potem następne.... Ty już masz dobry kawał drogi za sobą, budowanie (w realu) to po tych papierach CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ!!! Cieszę się razem z Tobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 GRATULACYJKI KOLEJNEGO WAŻNEGO PAPIERKA NA DRODZE DO WŁASNEGO DOMKU!!!!! ale dzis nie myślę jak daleko jeszcze .... Dziś jestem zadowolona :) Dzięki Kasieńko Kobietko,żeby gdzieś dojść trzeba zrobić pierwszy krok a potem następne.... Ty już masz dobry kawał drogi za sobą, budowanie (w realu) to po tych papierach CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ!!! Cieszę się razem z Tobą!!! Ja chyba sobie te pie..... papierologię odbiję na ekipie - sprawiedliwość musi być :) P.S. znalałzam dojście w gminie ( znajomy znajomego itd itd - doradca prawny - że niby pozwolenie się może szczybciej wyrwać :)) Buziaczki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 No i tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts