wiolasz 20.12.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dzięki i za życzenia i za gratulacje :) (nie mogę się oswoić ) przyzwyczajaj sie bo tytuł zobowiązuje bedą jeszcze bardziej walić drzwiami i oknami. Choc przyznam się, że nie wyobrażam sobie, ze można jeszcze bardziej ps. nienawidzę pasztetu to przez studia, bo ciągle go dostawałam z domu, mojej mamie się ubzdurało, że uwielbiam pasztet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Gratuluje tytułu, zasłużyłaś jak nie wiem co!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 20.12.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Gratulacje NEFERKO ,do twarzy Ci z tym tytulem ,wyglądasz boskoooo no i nie przepracuj się tej nocy ,bo widze,że plany jak dla batalionu,a nie jednej kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dzięki Dziewczyny za uznanie :) Ale ja wiem, że wszyscy tu są niezwykli (poza paroma przypadkami świrów :)P) Przerwa na papierosa. Z tym pasztetem to tylko taka akcja, że ja każdą żyłkę i błonkę z tego mięcha muszę wyciąć. Jak byłam mała spytałam mamy skąd ona wie co wyciąc z mięsa a co zostawić do jedzenia. Odpowiedziała, że wycina wszystko czego nie miałaby ochoty sama zjeść. No i mnie załatwiła :) Biedna Wiolasz ... mama chciała dobrze, ale wiesz .. z tym wybrukowaniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Kasia , Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.12.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dzięki Dziewczyny za uznanie :) Ale ja wiem, że wszyscy tu są niezwykli (poza paroma przypadkami świrów :)P) Przerwa na papierosa. Z tym pasztetem to tylko taka akcja, że ja każdą żyłkę i błonkę z tego mięcha muszę wyciąć. Jak byłam mała spytałam mamy skąd ona wie co wyciąc z mięsa a co zostawić do jedzenia. Odpowiedziała, że wycina wszystko czego nie miałaby ochoty sama zjeść. No i mnie załatwiła :) Biedna Wiolasz ... mama chciała dobrze, ale wiesz .. z tym wybrukowaniem ... To jak bedziesz tyle różnych detali wykrawała to jak to zniesie twoja kocina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia jak Kasia ma to ja też tak przy okazji też mogę a z tym wycinaniem to ja Cię rozumiem ja jak się do miecha dorwę to musi być total czyste wyskubane i wyżyłowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 To jak bedziesz tyle różnych detali wykrawała to jak to zniesie twoja kocina??? Moja kocina ledwo się rusza z przeżarcia :) Ciężkie jest życie kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 kocina bedzie leżeć do góry łapkami ze szczęścia bo nie wstanie boby się brzucho po ziemi wlokło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia jak Kasia ma to ja też tak przy okazji też mogę a z tym wycinaniem to ja Cię rozumiem ja jak się do miecha dorwę to musi być total czyste wyskubane i wyżyłowane Wusia - wysyłam do Ciebie. Podzielisz się z Kasią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia dziękuję to za mało z Kasią oczywiście sie podzielę solennie obiecuję że sama wszystkiego nie zeżrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia dziękuję to za mało z Kasią oczywiście sie podzielę solennie obiecuję że sama wszystkiego nie zeżrę Ależ nie ma za co . Nie podejrzewam Cię o niecne zamiary Dziś (już się gotuje) i jutro (pogotuję cały dzień) się zmaceruje , wieczorem upiekę, a rano w poniedziałek wyślę kurierem (dam mu na express, żeby na Święta doszło )Jakbyście nie miały szans sie spiknąć z Kasią to go wrzuć w zamrażalnik. I tak będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Zapomniałam o GRZYBACH Do pasztetu koniecznie trzeba dać grzyby. Właśnie zalałam suszone grzyby wrzątkiem ( trochę podgrzybków, ale więcej maślaków i kożlarzy, bo aromatyczne). Jutro dorzucę do gara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2008 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://images32.fotosik.pl/421/dca0972a994357f5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.12.2008 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 łolabogaaaa! od wczoraj mnie nie było, a tu prawie trzy strony! nie nadążam... ale... ale... co ja widzę!!! Nwferciu jak psu buda, jak w...oda spragnionemu, jak kwiatom słońce... Tobie się to należało!!! poplątam się zaraz bo za...winiłam... to zmykam buziaki102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W dzień Bożego Narodzenia ,radość wszelkiego stworzenia,więc niech pełnia tej radości,zawsze w sercach waszych gości.zyczy Frosia z Froschem http://gendpol.files.wordpress.com/2007/12/weihnachten.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.12.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.12.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili,:* byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasu Nie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Tobie właśnie życzę... Uller i Ullerowa http://www.model-hobby.pl/upload/Zyczenia_swiateczne.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dużo MIŁOŚCI na każdy dzień...życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/oqdt1221536853m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://ekartki.net.pl/kartki/20/687.jpg Gdy pierwszą gwiazdkę ujrzysz na niebie, wspomnij tych, co kochają Ciebie. Przyjmij od nich świąteczna życzenia, dużo świątecznej radości i marzeń spełnienia Gosia z Jurkiem i Olkiem życzą NEFERKO gratulujemy TYTUŁU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts