Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Gratuluje prezentu :o , o autku nie wspomnę ale czad. Cóż rura to rura ciekawe jaka będzie następna może do sypialni :roll: :oops: :lol:

PS .

soryy z wrażenia wpisałem się w dzienniku :oops: gambeta ze mnie

Wystarczy ta od kominka w domu :):)

Ta Hondka na zdjęciu to nie moja. Moja jest srebrna. Ale zrobi jej się agresywniejszy ryjek :) I dobrze :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i gratuluję w ogóle wszystkiego: kafelki te czerwone wyszły takie jakby z czerwonej skóry fajne, i pasztetu i uszek i wszystkiego :lol: :lol: :lol:

To wszystko takie przyziemne pierdolasy, ale dziękuję :):):) Dziś uszek dalszy ciąg - na szczęście moje kolano jeszcze się trzyma dzielnie :)

Kafelki jeszcze są matowe, ale jak się je wymyje to uuuuuuuuuuuuu - będzie pięknie :) One się śmiesznie w sobie nawzajem odbijają :)

Może to i przyziemne duperele ale z takich sie składa zycie i o nich sie zawsze jakoś pamięta

Co do łazienki

No w realu na pewno efekt jest bez porównania lepszy ale jakie dodatki do takiej łazienki wybrać :roll: , może motywy z listkami klonu to wyjdzie kanadyjska, albo biel to patriotyczna :roll: albo złoto - glamour (ale taka juz masz) :wink: albo... nie wiem

Może to i przyziemne duperele ale z takich sie składa zycie i o nich sie zawsze jakoś pamięta

Co do łazienki

No w realu na pewno efekt jest bez porównania lepszy ale jakie dodatki do takiej łazienki wybrać :roll: , może motywy z listkami klonu to wyjdzie kanadyjska, albo biel to patriotyczna :roll: albo złoto - glamour (ale taka juz masz) :wink: albo... nie wiem

Łazienka facetowa - więc raczej padnie na biel :) W końcu jakoś trzeba uzasadnić istnienie białych umywalek i kibelka :)

Nefcia na pociechę mam tanio i na dobrych warunkach dach :lol: okna też w dobrej cenie ( a niech się potem ekipa martwi coby dziury były dobre pod okna :wink: ) a bloczków poszukam poczekam może co Mycha podpowie a jak nie to jeden z potencjalnych dostawców rzucił że w styczniu pod koniec powinno być taniej może bedzie :roll:

ja tylko sie przywitam i pożegnam bo wybieramy się w końcu do rodzinki, to nawet nie tak daleko od Stolycy, więc myślami gdzieś tam będę..

I pogratuluję prezentu, ach ci faceci, wiedzą co kobiety lubią, nie?

Uwielbiam takie samochody :lol:

do "pisanka" po świętach :lol:

a 15 minut :wink:

Odliczanie czas zacząć :lol:

A domu czeka krojenie sałatki jarzynowej, robienie ciasta, zmiana poscieli w sypialni :lol:

ja mam do usmażenia 2,5 kg pangi i 2 kg karpia i włozenia tegoz w jakies dodatki smakowo warzywno owocowe :roll:

nie noooooooooo szacuneczek (ja ryb nie tykam :))