Nefer 23.12.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Gratuluje prezentu , o autku nie wspomnę ale czad. Cóż rura to rura ciekawe jaka będzie następna może do sypialni PS . soryy z wrażenia wpisałem się w dzienniku gambeta ze mnie Wystarczy ta od kominka w domu :) Ta Hondka na zdjęciu to nie moja. Moja jest srebrna. Ale zrobi jej się agresywniejszy ryjek I dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzięki serdeczne za piękne życzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.12.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No i gratuluję w ogóle wszystkiego: kafelki te czerwone wyszły takie jakby z czerwonej skóry fajne, i pasztetu i uszek i wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No i gratuluję w ogóle wszystkiego: kafelki te czerwone wyszły takie jakby z czerwonej skóry fajne, i pasztetu i uszek i wszystkiego To wszystko takie przyziemne pierdolasy, ale dziękuję :) Dziś uszek dalszy ciąg - na szczęście moje kolano jeszcze się trzyma dzielnie Kafelki jeszcze są matowe, ale jak się je wymyje to uuuuuuuuuuuuu - będzie pięknie One się śmiesznie w sobie nawzajem odbijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.12.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Może to i przyziemne duperele ale z takich sie składa zycie i o nich sie zawsze jakoś pamięta Co do łazienki No w realu na pewno efekt jest bez porównania lepszy ale jakie dodatki do takiej łazienki wybrać , może motywy z listkami klonu to wyjdzie kanadyjska, albo biel to patriotyczna albo złoto - glamour (ale taka juz masz) albo... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Może to i przyziemne duperele ale z takich sie składa zycie i o nich sie zawsze jakoś pamięta Co do łazienki No w realu na pewno efekt jest bez porównania lepszy ale jakie dodatki do takiej łazienki wybrać , może motywy z listkami klonu to wyjdzie kanadyjska, albo biel to patriotyczna albo złoto - glamour (ale taka juz masz) albo... nie wiem Łazienka facetowa - więc raczej padnie na biel W końcu jakoś trzeba uzasadnić istnienie białych umywalek i kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 obdzwoniłam wszystkie z Jurka wydusiłam najtaniej ale to i tak sporo więcej niż Mysi dają no kurde niby czemu takie różnice Nefcia ale będzie fajna mordka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 obdzwoniłam wszystkie z Jurka wydusiłam najtaniej ale to i tak sporo więcej niż Mysi dają no kurde niby czemu takie różnice Nefcia ale będzie fajna mordka Szukaj dalej - nie poddawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nefcia na pociechę mam tanio i na dobrych warunkach dach okna też w dobrej cenie ( a niech się potem ekipa martwi coby dziury były dobre pod okna ) a bloczków poszukam poczekam może co Mycha podpowie a jak nie to jeden z potencjalnych dostawców rzucił że w styczniu pod koniec powinno być taniej może bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ja tylko sie przywitam i pożegnam bo wybieramy się w końcu do rodzinki, to nawet nie tak daleko od Stolycy, więc myślami gdzieś tam będę.. I pogratuluję prezentu, ach ci faceci, wiedzą co kobiety lubią, nie? Uwielbiam takie samochody do "pisanka" po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wusia - pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł i jedzeniu ze wspólnej michy Wiolasz - baw się dobrze i odpoczywaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mialaś uszka lepić z boku masz laptoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.12.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mialaś uszka lepić z boku masz laptoka? Co ty Nefer jest utalentowana uszka lepi normalnie rekoma a na laptopie pisze stopa , a moze dwiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ja jeszcze w robocie Nefer łazienka w moich kolorach Ale Ty to wiesz Śliczna jest. Orurowanie tez mi sie podoba Świetnie będzie Twoja hondunia z nim wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ja tez w robocie ale... jeszcze 32 minuty i 10 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.12.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 a 15 minut Odliczanie czas zacząć A domu czeka krojenie sałatki jarzynowej, robienie ciasta, zmiana poscieli w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.12.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 a 15 minut Odliczanie czas zacząć A domu czeka krojenie sałatki jarzynowej, robienie ciasta, zmiana poscieli w sypialni ja mam do usmażenia 2,5 kg pangi i 2 kg karpia i włozenia tegoz w jakies dodatki smakowo warzywno owocowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mialaś uszka lepić z boku masz laptoka? Ja w robocie jestem Są tacy co mnie nawet dziś potrzebują Ale zaraz się zbieram. A uszka - w nocy najlepiej sie kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ja jeszcze w robocie Nefer łazienka w moich kolorach Ale Ty to wiesz Śliczna jest. Orurowanie tez mi sie podoba Świetnie będzie Twoja hondunia z nim wyglądać A dziekuję Jak założę rurki to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 a 15 minut Odliczanie czas zacząć A domu czeka krojenie sałatki jarzynowej, robienie ciasta, zmiana poscieli w sypialni ja mam do usmażenia 2,5 kg pangi i 2 kg karpia i włozenia tegoz w jakies dodatki smakowo warzywno owocowe nie noooooooooo szacuneczek (ja ryb nie tykam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts