Nefer 29.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No pozbieramy pieniądze i się na emeryturze kupi ( może się jakiś dopalacz przyda :)) Właśnie wróciłam z budowy (domu ?) - siedziałyśmy z Jolcią moją od 11.00. Trochę pogadałyśmy o budowie, ale głownie o życiu. Ale pomierzyłyśmy część rodziców i jutro jadę po płytki do Rodziców i do garażu. Na szczęście nie będą z Hiszpanii (chyba) bo Teściówka ma gust grzeczniejszy niż ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dzień dobry po świętach i gratuluję "nieśmiałych zakupów" niby nieśmiałe ale przemyślane, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 o sexie... gdzie ? Nefer-ka, Ty sie nie ciesz ze tesciowa grzeczniejsza (nota bene moje grzeczniejsze sa wlasnie Hiszpanskie), bo moze sie okazac ze te calkiem tradycyjne w dobrej jakosci beda kosztowac wiecej niz Twoje szalone Hiszpanskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mohag- no fucking way - budżet z gumy nie jest i tame trzeba postawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Szkoda, nie z gumy ... przydałby mi się taki gumniany budżet... Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Szkoda, nie z gumy ... przydałby mi się taki gumniany budżet... Przywitać się przyszłam Mnie też by się przydał Właśnie go zacznę gumować po Nowym Roku Witaj Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kiedy u nas bedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kiedy u nas bedziesz ? Słońce, jutro mam na tapecie hurtownię płytek. A potem już Sylwester . Może w piątek bym się do Was kopnęła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nefer, nie wiem, czy wiesz, ale ja Twoją chałupkę dziś w nocy zwiedzałam. Nie no, włamania nie zrobiłam, ale śniło mi się że byłam. I w kominku się paliło i taki stary fotel stał przed nim (jak nic jakiś Ludwik). A my siedziałyśmy na schodach i popijałyśmy nalewkę ze srebrnej piersiówki. Chyba coś mocna była, bo zaśmiewałyśmy się tak głośno i nie przyzwoicie, że jakiś Ziutek przyszedł nas uciszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No jak tam Ci pasuje Co bedziemy jesc , znaczy czy masz zyczenia Dzisiaj to mam grochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nefer, nie wiem, czy wiesz, ale ja Twoją chałupkę dziś w nocy zwiedzałam. Nie no, włamania nie zrobiłam, ale śniło mi się że byłam. I w kominku się paliło i taki stary fotel stał przed nim (jak nic jakiś Ludwik). A my siedziałyśmy na schodach i popijałyśmy nalewkę ze srebrnej piersiówki. Chyba coś mocna była, bo zaśmiewałyśmy się tak głośno i nie przyzwoicie, że jakiś Ziutek przyszedł nas uciszać Tola, z tym fotelem będzie kłopot- ale całą resztę da się zorganizować - to bardzo dobry pomysł jest, wiesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No jak tam Ci pasuje Co bedziemy jesc , znaczy czy masz zyczenia Dzisiaj to mam grochowa Mmmmmmmmm Twoja grochowa jest bosssssska Ale wiesz, aj zbyt wymagająca nie jestem może uda mi się uratować coś z makowca, to przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Jeśli myślę o spłacie całego kredytu w przyszlym roku a teraz mam go z pln to przewalutować na chf i dopiero spłacić? Jak radzicie? Cyz spłacic w pln i darować sobie przewalutowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nie chcialam byc natretna , ale liczylam na ten makowiec Tola A u mnie nie bylas w nocy ? Cos stukalo kolo tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Na razie doradziłabym - żadnych ruchów. Poczekałabym co będzie sie działo - co najmniej do końca stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Zlotowka slabo stoi i nie zanosi sie na nic lepszego ... czyli spokoj moze nas uratowac ps ja mam tez taka srebrna piersiowke moge do kompletu na tych schodach - kiedys w przyszlosci.. dalekiej, dalekiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a tam, kłopot zaraz, po drodze do stolicy, w Czachach Kołakach (Nobel dla twórcy nazwy miejscowości), jest największy w tej części kraju magazyn starych mebli zwożonych z całej Europy. Życzysz, masz. Minuta osiem i Ludwik przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nie chcialam byc natretna , ale liczylam na ten makowiec Tola A u mnie nie bylas w nocy ? Cos stukalo kolo tarasu jeśli nieśmiało, to ja, jeśli mocno waliło, to Neferka, ona częściej z tej piersiówy pociągała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a tam, kłopot zaraz, po drodze do stolicy, w Czachach Kołakach (Nobel dla twórcy nazwy miejscowości), jest największy w tej części kraju magazyn starych mebli zwożonych z całej Europy. Życzysz, masz. Minuta osiem i Ludwik przed kominkiem yyyyyyyy chyba po to by go porąbać ( nie znoszę antyków :)) ale fotel bujany mogę z firmy przywlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 ja też nie lubię i nie posiadam, ale jeśli sen ma być proroczy, to może w imię tego, no....eklektyzmu, jeden malusi Ludwiczek? czerwona łazienka zaczepista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts