Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj, dzieki dziewczyny, bo cały czas sie biję z myślami czy to dobry pomysł. Pomysł ten powstał 3 lata temu. Już raz byłam zdecydowana z niego zrezygnować - z racji trudności technicznych. Ala jak pogadałam z moim Panem od Płytek i powiedział, że "się da" to wróciłam do pomysłu kółek. I coraz bardziej mi sie podoba.

no cos Ty :roll: nie rezygnuj 8) jak sie da technicznie zrobic, to wal na calego.

teraz zrobila bym cos kulistego na podlogach w lazienkach, ale dwa lata temu kanciaste mi sie bardziej :wink: ale za to okragla umywalke i okragle lustro walne :lol:

ps nie mozesz przesunac tesciowego zlewozmywaka ciut w strone okna zeby wiecej blatu roboczego miedzy kuchenka a zlewem bylo ?

U mnie jest tak troche z przelamaniem tz w kropkowej lazience przez te okragle kropki... dywanik podlogowy jest kanciaty, baterie tez kanciate, lampy tez kanciate, umywalka kanciata. W dolnej przez to ze dywanik tez jest kanciaty, bedzie wlasnie okragle lustro i umywalka.

dopisalam o kuchni tesciowej wyzej...

no cos Ty :roll: nie rezygnuj 8) jak sie da technicznie zrobic, to wal na calego.

teraz zrobila bym cos kulistego na podlogach w lazienkach, ale dwa lata temu kanciaste mi sie bardziej :wink: ale za to okragla umywalke i okragle lustro walne :lol:

ps nie mozesz przesunac tesciowego zlewozmywaka ciut w strone okna zeby wiecej blatu roboczego miedzy kuchenka a zlewem bylo ?

No właśnie taki jest plan - jeszcze się rodzi w bólach :):) Zdecydowanie go przesuniemy - i tak wode musimy ruszyć :)Ja to nawet radykalnie poszłabym w zlew narożny :)

Wusia, do łazienki w kółka to jeszcze troooochę :)

Na razie Jola kombinuje z łytkami w bąbelki - musi sobie je wymyśleć :)

Teraz idzie gres w salonie/kuchni/hallu ( u mnie)

potem garaż/kotłownia : gres i płytki na ścianę.

potem część rodziców : gres po całości bez pokoi (jakieś 30 mkw) i płytki w kuchni między szafki.

potem dopiero moja łazienka w kółka - trzeba najpierw ywmyśleć, potem poczekać na dostawę z Hiszpanii (chyba :o )