ghost34 03.01.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 jakieś 7-8 postuff i bydzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tu się zapytam bo tu matki są:Jakie są domowe sposoby na bolące ucho dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tu się zapytam bo tu matki są: Jakie są domowe sposoby na bolące ucho dziecka? hm.....nigdy nie miałam bolącego ucha u dziecka, ale podobno kiedyś to się kamforą smarowało, ale nie wiem czy to dobrze zrobi. Może najlepiej byłoby do laryngologa się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 pamietam babcia zawsze mascią kamforowa mi smarowała uszka jak bolało i zawijała w szalik zeby ciepło było..noio kurcze po poscie bb sie mi spomniało .. przepraszam bo matkom nie jezdem..(smierdizało ale pomagało pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tu się zapytam bo tu matki są: Jakie są domowe sposoby na bolące ucho dziecka? hm.....nigdy nie miałam bolącego ucha u dziecka, ale podobno kiedyś to się kamforą smarowało, ale nie wiem czy to dobrze zrobi. Może najlepiej byłoby do laryngologa się udać a jeszcze lepsze kropelki Dicortinef (chyba tak sie to pisze) tylko nie wiem czy bez recepty dostępne poza tym nalezy dokładnie oczyscic ucho, polecam cerumer lub inny taki specyfik zeby zadnymi patyczkami tam nie ingerować, no i wygrzewać, a jak bardzo boli to dac coś przeciwbólowego ja niestety juz kilkakrotnie przechodziłam przez bolace uszko u malucha ale trafiłam z nim do dobrego laryngologa i.........juz uszko nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tu się zapytam bo tu matki są: Jakie są domowe sposoby na bolące ucho dziecka? Wiola, dobrze zrobilas ze spirytem, ja wprawdzie matka nie jestem, ale mnie tak pani laryngolog poradzila. Bol ucha moze byc spowodowany zapaleniem ucha srodkowego, zewnetrznego albo skory ucha na tle alergicznym, wiec musi to lekarz zobaczyc, a spiryt osuszy i bakterie zamorduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dobry wieczór przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 teraz bedzie 200stronka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 napisz jeszcze jednego posta Duszku i Neferka będzie stawiać .... gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Acha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 jezdeś pewna?? niom fucktycznie majtłem siem o dwa..hehe teros waitingujem na nefcie jak skoncy plotkufac z rrimi..siom i przyleci na fhorumak..to cosik postaffii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jeszcze jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 no i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Congratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 noooo ja też congratilacje.... Nefcia... pić nam się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dobry wieczór Nefcia gratulacje dwusetki to w końcu te 12 polanek w jakim czasie się spala bo siem pogubiłam ludzie co to za cholera ten mamut niech się kto zlituje i powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 to w końcu te 12 polanek w jakim czasie się spala bo siem pogubiłam Pisala chyba , ze 2 godziny. Moge jednak niedokladnie pamietac . Nefka pojechala z godzine temu , ale slisko , to moze drepcze powoli. Pogadali my se , szkoda tylko , ze tak krotko . Jak zwykle , jak zwykle za krotko , wpada jak po ogien. Nie bylo czasu Kasia obsmarowac Cie nawet. Pochwale sie Mam pasztet i jadlam tort makowy mniaaaaaam Zapraszam wiec czesciej , chyba z nikim sie tak dobrze nie pierdzieli roznosci I chlopcy nawet zachowywali sie przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Nefka pojechala z godzine temu , ale slisko , to moze drepcze powoli. kiedyś pisała, że lubi jak jak jest ślisko, bo marudów mało na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dziś marudy wracały z urlopów nożeszkuźwajapierd.... ja wszystko rozumiem, że pada, że śnieg, że biały.........ale 20 na godzinę Dojechałam o 22.00 - looooz :) A ja ukradłam Rrmisi przepis na boski sos czosnkowy mniaaaaam Chłopcy bardzo przyzwoici, no bo to przyzwoity dom Ktoś tu stuknął 200 ? No zacnie - widzę Duszek się postarała Bravo DUSZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tu się zapytam bo tu matki są: Jakie są domowe sposoby na bolące ucho dziecka? Tylko Otinum. Bez recepty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts