Nefer 18.01.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ludzie- jak sie czyta te poczatki budowy na forum toz to istna makabra!!! A twoj zud udusialabym wlasnymi recami!!! Barany- zeby oni wiedzieli ile osobo na forum tu czeka az Nefer sie zacznie budowac to wydzieliliby dzialke juz pol roku temu Nie dziwie sie twojemu CHWILOWEMU zalamaniu. No ale juz sobie ulzylas, poplakals- wiec zakasac rekawy kobito i do dziela! Walcz jak lwica! Wszyscy trzymaja kciuki Musi sie udac! Iguś - ja bym ich wszystkich wytłukła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No wreszcie cos sie ruszy i tyko to pozwolenie zebys do raczek zlapala Jajcuś, Maleńki, dawno Cię nie było Mam nadzieję, że u Ciebie i Twojej rodzinki wszystko OK :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nefer, przyznam sie, ze jak czytam o Twoich potyczkach z urzędasami i o całej tej drodze pod górę to wierzę że już bedzie lepiej bo gorzej chyba nie powinno. No i mnie podnosi mnie na duchu, ze inni mają gorzej. Trzymam kciuki oby wszystko to sie już ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.01.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No wreszcie cos sie ruszy i tyko to pozwolenie zebys do raczek zlapala Jajcuś, Maleńki, dawno Cię nie było Mam nadzieję, że u Ciebie i Twojej rodzinki wszystko OK :):) A dzieki kwiatuszku umnie wszystko OK, a bylem tu zawsze tylko cichutko w kąciku siedzialem i obserwowalem twoje zmagania z urzedasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.01.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nefer jak to mówią jak początek pod górkę to potem z górki... i tego należy się trzymać... spotkanko jakieś w ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Piwo powiadasz Czekaj na dworcu wschodnim rano w sobotę Bardzo mi się decyzja podoba Kiedy o gdzie ? Interesuje mnie godzina i dokładne miejsce :) Nefer własnie dzisaj wieczorem wyjeżdzam do Wawki jedziemy na wesele będę w stolycy bardzo wcześnie w sobotę gdzieś tak po 6 rano Wesele jest w Markach a ślub kościleny w Wawie w koścoele na Florjańskiej Wyjeżdzamy ze stolycy w niedziele wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 19.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 WitamNefer przeczytałam Twój dziennik w mojej przerwie śniadaniowej (pal diabli śniadanie) i mogę Ci powiedzieć tylko jedno: Jesteś Wielka.Trzymam kciuki za ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Piwo powiadasz Czekaj na dworcu wschodnim rano w sobotę Bardzo mi się decyzja podoba Kiedy o gdzie ? Interesuje mnie godzina i dokładne miejsce :) Nefer własnie dzisaj wieczorem wyjeżdzam do Wawki jedziemy na wesele będę w stolycy bardzo wcześnie w sobotę gdzieś tak po 6 rano Wesele jest w Markach a ślub kościleny w Wawie w koścoele na Florjańskiej Wyjeżdzamy ze stolycy w niedziele wieczorem No Moja Droga - o 6.00 to ja śpię jak bąk :) Ale jakby co ... to wysyłam tel. na priv - choć pewnie po weselu ... to wiesz jak ... wysrana jagoda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam Nefer przeczytałam Twój dziennik w mojej przerwie śniadaniowej (pal diabli śniadanie) i mogę Ci powiedzieć tylko jedno: Jesteś Wielka. Trzymam kciuki za ciąg dalszy Mikita Śniadanie ważna rzecz !!!! Ja mam wrażenie, że jestem coraz mniejsza Ale nie dadzą mi rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nefer jak to mówią jak początek pod górkę to potem z górki... i tego należy się trzymać... spotkanko jakieś w ferie? Sulwuniu, w ferie jestem w Zakopcu To może tam ? Chyba musze ruszyć tyłek z Warszawy i pojeździć trochę po kraju - to może będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No wreszcie cos sie ruszy i tyko to pozwolenie zebys do raczek zlapala Jajcuś, Maleńki, dawno Cię nie było Mam nadzieję, że u Ciebie i Twojej rodzinki wszystko OK :):) A dzieki kwiatuszku umnie wszystko OK, a bylem tu zawsze tylko cichutko w kąciku siedzialem i obserwowalem twoje zmagania z urzedasami Ujawnij sie czasem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nefer, przyznam sie, ze jak czytam o Twoich potyczkach z urzędasami i o całej tej drodze pod górę to wierzę że już bedzie lepiej bo gorzej chyba nie powinno. No i mnie podnosi mnie na duchu, ze inni mają gorzej. Trzymam kciuki oby wszystko to sie już ruszyło. Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczeście :):) Ale tak to jest - i ja rozumiem Dzięki - trzymaj kciuki koniecznie To pomaga - sprawdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nefer, przyznam sie, ze jak czytam o Twoich potyczkach z urzędasami i o całej tej drodze pod górę to wierzę że już bedzie lepiej bo gorzej chyba nie powinno. No i mnie podnosi mnie na duchu, ze inni mają gorzej. Trzymam kciuki oby wszystko to sie już ruszyło. Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczeście :):) Ale tak to jest - i ja rozumiem Dzięki - trzymaj kciuki koniecznie To pomaga - sprawdziłam Nefer, w zyciu!!! Ale po przeczytaniu Twego dziennika nie jestem juz tak przerażona. No i spisałam sobie wszystko o Paryżu A nóż-widelec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nefer, przyznam sie, ze jak czytam o Twoich potyczkach z urzędasami i o całej tej drodze pod górę to wierzę że już bedzie lepiej bo gorzej chyba nie powinno. No i mnie podnosi mnie na duchu, ze inni mają gorzej. Trzymam kciuki oby wszystko to sie już ruszyło. Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczeście :):) Ale tak to jest - i ja rozumiem Dzięki - trzymaj kciuki koniecznie To pomaga - sprawdziłam Nefer, w zyciu!!! Ale po przeczytaniu Twego dziennika nie jestem juz tak przerażona. No i spisałam sobie wszystko o Paryżu A nóż-widelec... Ooooo Paryż polecam - nawet tylko na 5 dni :) Koniecznie ! A mnie też pocieszały dzienniki - choć lepiej na mnie działają te, które "rosną w oczach" - wtedy widać , że ta cholerna budowa jest w ogóle możliwa do przejścia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Trzymam kciuki za srode aby sie udalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.01.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czyli najpóźniej w środę idę na bój :) Załóż najładniejszą kieckę i weź obstawę . POWODZENIA !!! Będę trzymać kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Neferko zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czyli najpóźniej w środę idę na bój ole, ole, ole, ole .... niedamy sie ole !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.01.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Nefer, najgorzej jest z rodzinką, moja osobista babcia (z drugiej strony odlotowa kobieta) podwyższyła mi czynsz o 100% a jak nie to chce mnie eksmitować - z dwójką dzieci Ja już mam architekta i warunki gazu i kanalizy więc na pohybel rodzinie i kupmy sobie kielnie A z tym Downem to na powaznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.01.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Nefer, Trzymam kciuki. Musi się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts