Nefer 13.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No to zbieram pupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? to może i ja wpadnę jeśli spotkanko jest nadal akutalne jakoś tak zamierzałam Cię nawiedzić przed wyjazdem dzień doberek Dawaj chyba jednak nie dojadę bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.01.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 witam się po południu pół dnia spędziłam w serwisie Seata dzisiaj , a i tak nie naprawili tego co mieli naprawić i muszę w przyszłym tygodniu oddać im samochód na cały dzień . Dodatkowo teściowa podniosła mi ciśnienie, że kuźwa już mam ją głęboko w d...e Zaczęła wciągać moją mamę w swoją grę i gra na jej emocjach, po to aby nas namówić na jakieś ustępstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 witam się po południu pół dnia spędziłam w serwisie Seata dzisiaj , a i tak nie naprawili tego co mieli naprawić i muszę w przyszłym tygodniu oddać im samochód na cały dzień . Dodatkowo teściowa podniosła mi ciśnienie, że kuźwa już mam ją głęboko w d...e Zaczęła wciągać moją mamę w swoją grę i gra na jej emocjach, po to aby nas namówić na jakieś ustępstwa Nic , tylko musisz wciągnąć Twoją Mamę w Wasz Front Jedności .Teściowa gorzej niż dziecko normalnie - to trza jak z dzieckiem.Zabrać cukierki i trzymać się wszyscy obranej raz linii.TRzymam kciuki Bidulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 witam się po południu pół dnia spędziłam w serwisie Seata dzisiaj , a i tak nie naprawili tego co mieli naprawić i muszę w przyszłym tygodniu oddać im samochód na cały dzień . Dodatkowo teściowa podniosła mi ciśnienie, że kuźwa już mam ją głęboko w d...e Zaczęła wciągać moją mamę w swoją grę i gra na jej emocjach, po to aby nas namówić na jakieś ustępstwa Nic , tylko musisz wciągnąć Twoją Mamę w Wasz Front Jedności .Teściowa gorzej niż dziecko normalnie - to trza jak z dzieckiem.Zabrać cukierki i trzymać się wszyscy obranej raz linii.TRzymam kciuki Bidulko mama już wie, ale moja teściowa chyba chce nas wszystkich skłócić Kurde zaprowadziłabym ją do jakiegoś psychiatry, bo to tylko do leczenia się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 witam się po południu pół dnia spędziłam w serwisie Seata dzisiaj , a i tak nie naprawili tego co mieli naprawić i muszę w przyszłym tygodniu oddać im samochód na cały dzień . Dodatkowo teściowa podniosła mi ciśnienie, że kuźwa już mam ją głęboko w d...e Zaczęła wciągać moją mamę w swoją grę i gra na jej emocjach, po to aby nas namówić na jakieś ustępstwa Nic , tylko musisz wciągnąć Twoją Mamę w Wasz Front Jedności .Teściowa gorzej niż dziecko normalnie - to trza jak z dzieckiem.Zabrać cukierki i trzymać się wszyscy obranej raz linii.TRzymam kciuki Bidulko mama już wie, ale moja teściowa chyba chce nas wszystkich skłócić Kurde zaprowadziłabym ją do jakiegoś psychiatry, bo to tylko do leczenia się nadaje Ale ludzie potrafia byc bezczelni... Taka tesciowa to tylko w kosmos. Ta akcja jeszcze bardziej ja skresla i powinna Cie utwierdzic w stanowczosci. Trzymaj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mnie Bóg oszczędził jeśli chodzi o Teściową. Ale za to gdzie indziej przyłożył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 To ja zciskam kciukasy za ten kredycik, i cieakwe czemu ja mam tak daleko do tej stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dzień dobry Lidszu masz znaczy kandydatkę na teściową na 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Czesc Laseczki.A pies drapał taką tesciową co zycie dzieciom zatruwa. To pasozyt nie tesciowa. U mnie tez nie zawsze jest latwo, ale powiedzmy ze mielismy jeszcze faze docierania sie i walki o grunt, taki oczywiscie hipotetyczny- nie prawdziwy jak u Lidszu. Teraz juz jest luzik w miare i teściowa wie gdzie jej miejsce a ja gdzie moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dzień dobry Lidszu masz znaczy kandydatkę na teściową na 102 taaaa ja też się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jutro jestem na budowie od 10.00 ( muszę wpaść po towar ) więc wszystkich zabłąkanych w okolicy na audiencję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jutro jestem na budowie od 10.00 ( muszę wpaść po towar ) więc wszystkich zabłąkanych w okolicy na audiencję :) O! To jest pora jak dla mnie! Ale o 10 mam wizytę w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Fotosik padł, więc skorzystałam z galerii Muratora :)Jutro już nie będzie widać podłogi, bo zostanie zabezpieczona http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/20773/785/4758.jpg http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/20773/785/4759.jpg http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/20773/785/4760.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jutro jestem na budowie od 10.00 ( muszę wpaść po towar ) więc wszystkich zabłąkanych w okolicy na audiencję :) O! To jest pora jak dla mnie! Ale o 10 mam wizytę w sądzie Kochana, ja tam będę cały dzień - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 podłoga wygląda boooosko! zazdraszczam! jeszcze tylko drewno i hopaj siup! a te jak im tam "krawężniki" będą drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 podłoga wygląda boooosko! zazdraszczam! jeszcze tylko drewno i hopaj siup! a te jak im tam "krawężniki" będą drewniane? Podłoga mi się też podoba. Zdjęcia nie oddają niestety jej urody.. Znaczy się , że te, nooo, listwy ? Taaaak drzewienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dzień bryfiu fiu, niezła, naprawdę..wygląda jak jednolita całosć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dzień doberek podłoga super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts