tosinek 12.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Droga Nefer ja nie jestem fatalistą, co to to nie ale mój chłop doszedł do wniosku, że jak zmienisz tytuł swojego dziennika to na pewno zaczniesz budować chałupkę.I tyle Może czas na wiosenne zmiany............................Dziennik domu Nefer który jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Nefer Ty zaczynaj to budowanei bo jak będę w Wa-wce w maju to chciałabym już coś tam ujrzeć Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 15.03.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witaj Nefer,widzę, że przesz do przodu jak galeon. Masz juz ekipy gotowe do boju, czy będziesz dopiero szukała? Materiały stoją w szyku bojowym?Ja dokumenty dopiero kompletuje. Wyprzedzasz mnie o pół piersi ale to nic zaczynam się sprężać.POWODZENIA i cierpliwości.Dy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nefer, może cos wiecej o Mam nowy pomysł : prefabrykowana więźba dachow. zaintrygowałaś mnie tym nowym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nefer, może cos wiecej o Mam nowy pomysł : prefabrykowana więźba dachow. zaintrygowałaś mnie tym nowym pomysłem Ano rozglądam sie w temacie. W przyszłym tygodniu porozsyłam zapytania o wycenę. Robią, przywożą gotowe elementy, montują i gotowe. To mi sie chyba podoba.. koleżanka tak zrobiła i mnie namawia : pieniądze niewiele większe a gotrowe w try miga :) Obaczym jakie to pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Droga Nefer ja nie jestem fatalistą, co to to nie ale mój chłop doszedł do wniosku, że jak zmienisz tytuł swojego dziennika to na pewno zaczniesz budować chałupkę.I tyle Może czas na wiosenne zmiany............................ Dziennik domu Nefer który jest? Tosinku, Obiecałam sobie, że zmienię tytuł jak będę mieć pozwolenie na budowę :) Ale może to faktycznie jakies fatum .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nefer od kilku miesięcy jesteś dla mnie guru Baba Budowiczy nr. 1 a tu co włąśnie podpisałam umowę z moimi majstrami. Może Ci założę sama ten dziennik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nefer od kilku miesięcy jesteś dla mnie guru Baba Budowiczy nr. 1 a tu co włąśnie podpisałam umowę z moimi majstrami. Może Ci założę sama ten dziennik??? Tosinku :) Mnie już piersi opadły, ale zbieram siły do kolejnego ataku - obiecuję zmienić nazwę jak tylko na to zasłuży (dziennik) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 18.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Dzieki za odwiedziny Widze ,ze cos drgnelo w twoim dzienniczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Dzieki za odwiedziny Widze ,ze cos drgnelo w twoim dzienniczku! Cała przyjemność po mojej stronie Drgnie w przyszłym tygodniu - obiecuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 18.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Zapomnialem dopisac, ze podoba mi sie twoj avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Zapomnialem dopisac, ze podoba mi sie twoj avatarek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nefer, po lekturze twoich komentarzy,mój luby tak cichutko zapytał,a pozwolenie już ma?? bo jakoś nie długo będzie 24 marca, a to już 8 tygodni, i tak się pytamy, z troski o sąsiadkę. Czy aby nie dostarczyć jakieś broni na tę panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 19.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wchodzę sobie poczytać a tu co widzę urlopik od 30 stycznia... hmmm a gdzieś czytałem, że jak się wejdzie na ścieżkę inwestora to urlopy żegnajcie.... I mimo że mam nadzieję, że masz udany ten urlopik i generalnie jakiś bardzo miłe sprawy absorbują Ciebie na tyle że nie możesz pisać to jednak zawołam: Ciąg dalszy poproszę!!! Dooobra - ale especially for you Obiecanki cacanki a wlóczykijowi jeden post.... A co do więźby to niestety nic mi nie wiadomo, poza tym, że sąsiadka taką sobie zafundowała - buduje (a właściwie już zbudowała) parterówkę. Z tego co widziałem, to przywieźli jej gotowe trójkąty które stawiał dźwig i od razu na dachu byli robotnicy którzy jakoś tą więźbę spinali by się nie powywracała. Myślę, że użyteczność takiej więźby jest największa przy nieskomplikowanym dachu czyli takim jak Twój. Trzeba tylko znaleźć firmę która to dobrze zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wchodzę sobie poczytać a tu co widzę urlopik od 30 stycznia... hmmm a gdzieś czytałem, że jak się wejdzie na ścieżkę inwestora to urlopy żegnajcie.... I mimo że mam nadzieję, że masz udany ten urlopik i generalnie jakiś bardzo miłe sprawy absorbują Ciebie na tyle że nie możesz pisać to jednak zawołam: Ciąg dalszy poproszę!!! Dooobra - ale especially for you Obiecanki cacanki a wlóczykijowi jeden post.... A co do więźby to niestety nic mi nie wiadomo, poza tym, że sąsiadka taką sobie zafundowała - buduje (a właściwie już zbudowała) parterówkę. Z tego co widziałem, to przywieźli jej gotowe trójkąty które stawiał dźwig i od razu na dachu byli robotnicy którzy jakoś tą więźbę spinali by się nie powywracała. Myślę, że użyteczność takiej więźby jest największa przy nieskomplikowanym dachu czyli takim jak Twój. Trzeba tylko znaleźć firmę która to dobrze zrobi. Dostałam polecony namiar Dzięki Włóczykiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Nefer, po lekturze twoich komentarzy,mój luby tak cichutko zapytał,a pozwolenie już ma?? bo jakoś nie długo będzie 24 marca, a to już 8 tygodni, i tak się pytamy, z troski o sąsiadkę. Czy aby nie dostarczyć jakieś broni na tę panią Broni ? A nie - ja jej gardło przegryzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 19.03.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Pani z Gminy - wypisuje decyzję odmowną na pozwolenie na budowę że jak? Nefer, Ty jak już przejdziesz całą papierologię powinnaś ksiązke wydać! A jaką kasę natrzepiesz pozdrawiam D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Nefer strasznie mi przykro, że nadal papierologia na tapecie - wiesz po tym wszystkim co przeszłaś jest mi Ciebie naprawdę żal...przecież wszystko ma swoje granice !! Ileż można?!... Wrogowi bym nie życzyła... I tak to dzielnie znosisz . Wiesz, jak czytam, że komuś coś się przeciąga o jakiś tydzień czy dwa, a nawet miesiąc i krzyczą na czym świat stoi, to mam ochotę odesłać ich do Twojego dziennika... Wiem dla Ciebie to żadne pocieszenie - ... Mam nadzieję, że nie zabraknie Ci sił w walce o swoje miejsce na ziemi . Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie. Trzymaj się! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Pani z Gminy - wypisuje decyzję odmowną na pozwolenie na budowę że jak? Nefer, Ty jak już przejdziesz całą papierologię powinnaś ksiązke wydać! A jaką kasę natrzepiesz pozdrawiam D. Dawno stwierdziłam,że jakieś fatum.... a co tam - muszę iść dalej do przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Nefer dawno nie zaglądałm do Ciebie.. Byłam pewna, że juz dachówke kładziesz na dachu, a tymczasem.... Trzymam kciuki , zebys juz w końcu zaczęła budowę domu, którego jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts