SylviaW 08.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cieszę się, że się odezwałaś, ja myślałam, że Ty szalejesz na wakacjach a Ciebie choróbsko rozebrało zdrówka Ci życzę Zaraz zaczniesz i będzie git, ile to już nasi łaskawcy z Targówka wydają Ci to pozwolenie? Lubicz68 dostał tak szybko, może coś podpowie.... zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Nefer dużo zdrówka Trzymam kciukasy za to pozwolenie i czekam jak ruszysz z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 swietny garaz Nefera moznaby sie juz w razie draki nawet w nim przespac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jak to mówią - zajefajny Można się i przespać i nawet jakąś imprezę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no Dziewczyny, coś tam w nim na bank można wychlać jakby deszcz padał :) Jak zmontują to punknę fotę - pierwszej budowli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 O ruszylo, garaz w drodze! Tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 O ruszylo, garaz w drodze! Tak trzymac. Zaklinam rzeczywistość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Nefer, no no nadejszła wiekopomna chwiła trzeba to opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Nefer, no no nadejszła wiekopomna chwiła trzeba to opić Oj, Kuleczko, poczekajmy aż chociaz go przywiozą :) Ale flaszka nie zaszkodzi na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2007 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nefer ja mam podobny garaż Na początku wszyscy śmieli sie z mojego pomysłu. Ale kupiłam go. Potem była wojna o lokalizacje go na działce. Ale i tu postawiłam na swoim. I może głupim było stawianie garażu na środku działki ale... wcisnełam go pod orzecha włoskiego i pod leszczynę. Teraz nikt go nie zauważa wjeżdżając na działkę. Wcale go nie widać. Gałęzie się zazieleniły i skutecznie go schowały. Gdy mówię, że coś jest w garażu, to nieraz pada pytanie: a gdzie wy macie garaż? Zimą pewnie liscie opadną i będzie bardziej widoczny. Garaż został przymocowany do ziemi szpilkami, zagruzowany a potem zalaliśmy w nim wylewkę ok. 10cm. Akurat zostało betonu z chudziaka w beczce Sprawdza się świetnie na działce! Miłego użytkowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 11.07.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ale garaż, (miło, że coś można kupić w takiej niskiej cenie) no to teraz idziesz do przodu czy planujesz go trzymać na działce dożywotnio czy tylko przez czas budowy? A jeśli dożywotnio, to czy będziesz go czymś obudowywać? to były pytania z serii 100 pytań do.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nefer ale tani ten garaż z własnego doświadczenia przydaje się... myśmy najpierw wylali coś ala płyta podłogowa i do niej przyczepiliśmy garaż i nawet w te wielkie wichury rok temu nie odfrunął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ale garaż, (miło, że coś można kupić w takiej niskiej cenie) no to teraz idziesz do przodu czy planujesz go trzymać na działce dożywotnio czy tylko przez czas budowy? A jeśli dożywotnio, to czy będziesz go czymś obudowywać? to były pytania z serii 100 pytań do.... Musze pogadać z producentem jak go przytwierdzić - ale nie chcę na stałe. Potrzebuję go tylko na czas budowy (mój projekt ma garaż na 2 samochody) a nie chcę zapychać i tak zapchanej działki :) Wstawię go między drzewa i będzie to kanciapa na szpargały. Miejscowe żule i tak będą go regularnie gołocić ... takie miejsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 11.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Musze pogadać z producentem jak go przytwierdzić - ale nie chcę na stałe. Potrzebuję go tylko na czas budowy (mój projekt ma garaż na 2 samochody) a nie chcę zapychać i tak zapchanej działki :) Wstawię go między drzewa i będzie to kanciapa na szpargały. Miejscowe żule i tak będą go regularnie gołocić ... takie miejsce :) Co do żuli to na pewno, u mnie zrobili taką demolkę na działce, że mam ich serdecznie dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Bardzo SUPER Trzymam kciuki za 1 budowle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Bardzo SUPER Trzymam kciuki za 1 budowle :) na razie nie związaną z gruntem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Grunt to się nie przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Grunt to się nie przejmować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.07.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nieee noooo... Neferka... garaż superaśny! A co do: no Dziewczyny, coś tam w nim na bank można wychlać jakby deszcz padał ...to po mojemu na 15 m można i pohulać ... Mam nadzieję, że choróbsko poszło se i zbierasz siły do walki z budową , która pewnie wkrótce ruszy z kopyta - czego mocno Ci życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.07.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nefer, pierwsze koty za płoty Od czegoś trzeba zacząć No i wypić wreszcie będzie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts