Nefer 11.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 MOje Kachane - da się i potańczyć :) Choróbsko się jeszcze trzyma i chyba to potrwa bo poszło w oskrzela i mnie nęka, ale już bez gorączki. W takim stanie "zrezygnowania" dobrze się na pozwolenie czeka :) A i zaraz sobie jeszcze studnię wkręce - a co ? Wolno ? Wolno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Bardzo SUPER Trzymam kciuki za 1 budowle :) na razie nie związaną z gruntem :) Od czegoś trzeba zacząć Dużo zdrówak życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 No to i ja się zgłaszam na imprezę garażową. Przyjmiesz mnie...? Oczywiście jak już będziesz zdrowa jak rzepa i pełna energii. Podziwiam upór i energię w walce z papierologią. W takich warunkach jak u Ciebie chyba bym nie dała rady... Gratuluję skuteczności i cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 No to i ja się zgłaszam na imprezę garażową. Przyjmiesz mnie...? Oczywiście jak już będziesz zdrowa jak rzepa i pełna energii. Podziwiam upór i energię w walce z papierologią. W takich warunkach jak u Ciebie chyba bym nie dała rady... Gratuluję skuteczności i cierpliwości! NIe zapeszam (papierów) A garaż będzie po urlopie - na początku sierpnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Na urlop jedziesz no tak, bedziesz zbierac sily przed stawianiem..... garazu nabieraj nabieraj praktyki w stawianiu a cos wiecej o tym przybytku moge sie dowiedziec ? bo ja tez musze sobie taki gotowy zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.07.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja kupowałam garaż na wiosnę i kosztował 1450zł, troche taniej jak u Nefer. Ale cena jaką płaci Nefer taka obecnie jest aktualna bo kuzyn kupował miesiąc temu i też tyle zapłacił. Podrożały trochę. Ja zamawiałam telefonicznie. Z tego co wiem to transport był z Krakowa na Mazowsze. Drogę mieli tak ułożoną, że po kolei jechali i rozstawiali te garaże u klientów Szybko i sprawnie je montują. Do garażu jest dołączona instrukcja jak go zabezpieczyc by nie odfrunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Im dłużej myslisz tym więcej dylematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No to i ja się zgłaszam na imprezę garażową. Przyjmiesz mnie...? Oczywiście jak już będziesz zdrowa jak rzepa i pełna energii. Podziwiam upór i energię w walce z papierologią. W takich warunkach jak u Ciebie chyba bym nie dała rady... Gratuluję skuteczności i cierpliwości! NIe zapeszam (papierów) A garaż będzie po urlopie - na początku sierpnia :) ja też chcę imprezkę garażową mogę? nawet dojadę ... to co początek sierpnia? Nefer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czujcie się zaproszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Na poczetek sierpnia to ja na pewno do stolycy nie ściągnę - będę wtedy w bardzo przeciwnym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Na poczetek sierpnia to ja na pewno do stolycy nie ściągnę - będę wtedy w bardzo przeciwnym kierunku A gdzie będziesz 1 sierpnia ? (dopytaję w kwestii tego "bardzo przeciwnego kierunku" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No i co ? No i jak zwykle - ja, głupia c.ipa - się cieszę jak dziecko , nie ? Jak to dobrze, ze nadal potrafisz się cieszyć jak dziecko... To Twoja pierwsza budowla..W końcu, bo ileż można czytać komentarzy, toż to prawie 30stron Teraz to może już z górki pójdzie, co? Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No i co ? No i jak zwykle - ja, głupia c.ipa - się cieszę jak dziecko , nie ? Jak to dobrze, ze nadal potrafisz się cieszyć jak dziecko... To Twoja pierwsza budowla..W końcu, bo ileż można czytać komentarzy, toż to prawie 30stron Teraz to może już z górki pójdzie, co? Trzymam kciuki Amen P.S. Kocham czytać komentarze - specjalnie tak przedłużam budowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No i co ? No i jak zwykle - ja, głupia c.ipa - się cieszę jak dziecko , nie ? No to ja sobie pokomentuję. Bardzo sdziękuję za zaproszenie na imprezę garażową - chyba wyjdę już dzisiaj, bo z zachodniej granicy mam koło 500 km, to może do 1 sierpnia jakoś się dokulam... Wracać to chyba będę ze śpiewem na ustach. A kciuki za pozwolenie trzymam bardzo mocno i nie zapeszam - tfu, tfu, tfu! Połamania pióra dla Pani X'! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Nefer to juz nie dlugo zaczynasz! Teraz dopiero sie zacznie. To znaczy radosc z kazdego bloczku, cegli i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Nefer to juz nie dlugo zaczynasz! Teraz dopiero sie zacznie. To znaczy radosc z kazdego bloczku, cegli i takie tam... Póki co w kwestii bloczka - od zeszłego roku z ceny 4,5 zrobiła się cena 8,7 - a więc raczej zadziwienie ... ale spokojnie. Już terminy są 10-7 dni na dostarczeenie materiałów - zobaczymy jak to będzie we wrześniu z cenami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Na poczetek sierpnia to ja na pewno do stolycy nie ściągnę - będę wtedy w bardzo przeciwnym kierunku A gdzie będziesz 1 sierpnia ? (dopytaję w kwestii tego "bardzo przeciwnego kierunku" ) W rodzinnych stronach naszego Duszka Trzymam mocno kciukasy za pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Na poczetek sierpnia to ja na pewno do stolycy nie ściągnę - będę wtedy w bardzo przeciwnym kierunku A gdzie będziesz 1 sierpnia ? (dopytaję w kwestii tego "bardzo przeciwnego kierunku" ) W rodzinnych stronach naszego Duszka Trzymam mocno kciukasy za pozwolenie Aaaaa miałam nadzieję, ze napijemy się piwa we Władysławowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Na poczetek sierpnia to ja na pewno do stolycy nie ściągnę - będę wtedy w bardzo przeciwnym kierunku A gdzie będziesz 1 sierpnia ? (dopytaję w kwestii tego "bardzo przeciwnego kierunku" ) W rodzinnych stronach naszego Duszka Trzymam mocno kciukasy za pozwolenie Aaaaa miałam nadzieję, ze napijemy się piwa we Władysławowie :) W tym roku całkiem inny rejon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Nefer to juz nie dlugo zaczynasz! Teraz dopiero sie zacznie. To znaczy radosc z kazdego bloczku, cegli i takie tam... Póki co w kwestii bloczka - od zeszłego roku z ceny 4,5 zrobiła się cena 8,7 - a więc raczej zadziwienie ... ale spokojnie. Już terminy są 10-7 dni na dostarczeenie materiałów - zobaczymy jak to będzie we wrześniu z cenami :) jesooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts