Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefer pośmiałam sie trochę jak dawno jużnie przy czytaniu twoich dzinnikowych wpisów :lol: :lol: :lol:

Te ceny to faktycznie mogą przerazić ale co tam dla ciebie :roll: :wink:

Ty dasz radę :wink:

A co moze nie :wink:

Dasz dasz i to z humorem :wink:

Czyli, ze juz już niedługo startujesz i zaczynasz walkę z materialami , robotikami ... a nie papierologią :roll: :wink:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer pośmiałam sie trochę jak dawno jużnie przy czytaniu twoich dzinnikowych wpisów :lol: :lol: :lol:

Te ceny to faktycznie mogą przerazić ale co tam dla ciebie :roll: :wink:

Ty dasz radę :wink:

A co moze nie :wink:

Dasz dasz i to z humorem :wink:

Czyli, ze juz już niedługo startujesz i zaczynasz walkę z materialami , robotikami ... a nie papierologią :roll: :wink:

Dokładnie Andrzejko. I Chwała Bogu. Papierologia to dla mnie jak "krojenie siekierą mgły".

Wolę walczyć z rzeczami materialnymi i zarządzać (hihihi - dobre - zarządzanie ekipą - chyba napisze podręcznik) :)

No to się zacznie :D :D :D :D :D :D

Pani szefowoooo po co wibrować, w gruszce się już zawibrowałoooo.

Panniiii tak się tego nie robiiii, my w nimczech to inaczej robili, a ile kościołów sie pobudowało i żodyn się jeszcze nie zawalół.

No to się zacznie :D :D :D :D :D :D

Pani szefowoooo po co wibrować, w gruszce się już zawibrowałoooo.

Panniiii tak się tego nie robiiii, my w nimczech to inaczej robili, a ile kościołów sie pobudowało i żodyn się jeszcze nie zawalół.

Noooo dzięki Ged - Ty to chłopie umiesz pocieszyć i nastroić :):)

Nefer, kochana, ale to będzie pięknie! I będą rosły fundamenty, potem ściany, dach, potem drzwi, okna, potem odciski... :lol: Super!!! A ile razy człowiek doła złapie i chce to rzucić,a już właściwie się nie da... A potem patrzysz i myślisz "jam ci to zrobiła..." I wychodzisz raniutko w słoneczny poranek z kawą na taras, a ptaki śpiewają, a w ogrodzie zielono i rześko... No, co Ci będę gadać, sama wiesz... :D :D :D 8)

Nefer, kochana, ale to będzie pięknie! I będą rosły fundamenty, potem ściany, dach, potem drzwi, okna, potem odciski... :lol: Super!!! A ile razy człowiek doła złapie i chce to rzucić,a już właściwie się nie da... A potem patrzysz i myślisz "jam ci to zrobiła..." I wychodzisz raniutko w słoneczny poranek z kawą na taras, a ptaki śpiewają, a w ogrodzie zielono i rześko... No, co Ci będę gadać, sama wiesz... :D :D :D 8)

z tym rześko to musimy używać wyobraźni, w końcu niedaleko przelotówka przez wa-wę :lol: :lol: ale zielono to na pewno :D

z tym rześko to musimy używać wyobraźni, w końcu niedaleko przelotówka przez wa-wę :lol: :lol: ale zielono to na pewno :D

troszeczkę zielono :):)

Tak mi przykro z powodu syna. :( Mam nadzieję, że uda się go poskładać bez interwencji chirurgów i że zrośnie się bez kłopotów - młody jest... Co się stało? Bardzo mi szkoda dziecka i Ciebie, bo to okropny ból. Trzymajcie się oboje.

Dzięki dziewczyny :)

Juz go poskładali (pod narkozą) jak byłam o 13.00 to właśnie sie wybudzał. Ale jest OK. Chirurg zadowolony, bo obyło się bez metalu i laparaoskopii.

A jak sie okazało to kość piszczelowa "ześliznęła" się z jakiejś chcrząstki w kolanie - to typowe w przypadku dzieci, które gwałtownie rosną ( 14 cm na rok to chyab gwałtownie :))

W czwartek mieliśmy jechac nad morze....

Mąż z młodszym wyjedzie a ja poczekam aż Jurka wypuszczą ze szpitala...

Gips od połowy uda w dół - włacznie ze stopą... ale mogło byc gorzej, prawda ?

Ja 4 lata temu musiałam podpisać zgodę na amputację ręki młodszego dziecka, więc ten stan to lajcik :):)

Udało sie bez obicanania :):) Ale co mnie nastraszyli to moje :)

Zaraz do niego znowu jadę ... Buziaki :):)

Matko kochana, Nefer, jak Ty to przeżyłaś to ja nie wiem... :roll: Jesteś fantastyczną dzielną dziewczyną, która wiele już przeżyła w życiu i nadal nie straciła pogody ducha. Podziwiam Twoją postawę i bardzo się cieszę, że jest mi dane znać na forum kogoś takiego jak Ty. Czuję się wyróżniona. :D

co to jest ta kośc piszczelowa?

Kość od kolana w dół do stopy.Brzeg przedni kości piszczelowej i jej powierzchnia przyśrodkowa pokryte są tylko skórą i są dobrze wyczuwalne przez skórę. To jest ta kość, którą najczęściej się zacina przy goleniu ostrą maszynką :oops: