Aga J.G 17.07.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Nefer dużo zdrowia dla syna Wysyłam dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 17.07.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 No nie, ja wiedzialam, ze z Ciebie twarda i silna kobitka - spotykajac Cie tu i owdzie na Forum - ale teraz to naprawde widze, ze po prostu nie masz wyjscia, MUSISZ taka byc Dobrze, ze juz po wszystkim, niech syn szybko wydobrzeje i wyjedz na ten ZASLUZONY odpoczynek, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dopiero przeczytalam , ze masz chorego w domu. Jakos dasz rade , jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.07.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dopiero przeczytalam , ze masz chorego w domu. Jakos dasz rade , jak zwykle Nie mam wyjścia - jak zwykle :) Skubaniec znowu ma 38 stopni gorączki. Chyba cały urlop szlag trafi...A tam - nastęnym razem będzie lepiej, nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Hej Neferko! Strasznie mi przykro z powodu syna ...mam nadzieję, że szybko wydobrzeje ...czego gorąco Wam życzę. No i zniecierpliwością czekamy na POZWOLENIE ... Muszę Ci powiedzieć, że jak ostatnio zajrzałam do Ciebie, to akurat byłaś chora i cholera pół godziny później rozłożyło mnie na maxa ... wylądowałam w szpitalu z 40 st. temperatury....Coś Ty w sobie miała???...że cholerka z Warszawy do Częstochowy doleciało??? A tak na poważnie to chyba z 6 lat nie chorowałam i myślałam, że się wykończę ...Współczuję włóczenia po szpitalach, dla mnie to koszmar ... Trzymaj się mocno , a urlop nie zając ...wszystko będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dopiero przeczytalam , ze masz chorego w domu. Jakos dasz rade , jak zwykle Nie mam wyjścia - jak zwykle :) Skubaniec znowu ma 38 stopni gorączki. Chyba cały urlop szlag trafi...A tam - nastęnym razem będzie lepiej, nie ? :) JASNE, ŻE BĘDZIE LEPIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.07.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Już jest duży sukces (mój) Dziś po raz pierwszy zrobiłam mu zastrzyk w brzuch BEZBOLESNY !!!!!!! HURRAAAAA !!!!!!!!!! Szkoda, ze dopiero za piątym razem , ale czeka nas jeszcze co najmniej 30 :) KUźwa ja się znam na badaniach rynku a nie na zastrzykach podskórnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 3majcie sie Neferka, bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Już jest duży sukces (mój) Dziś po raz pierwszy zrobiłam mu zastrzyk w brzuch BEZBOLESNY !!!!!!! HURRAAAAA !!!!!!!!!! Szkoda, ze dopiero za piątym razem , ale czeka nas jeszcze co najmniej 30 :) KUźwa ja się znam na badaniach rynku a nie na zastrzykach podskórnych... E tam, jeszcze trochę, a siostra rrmi uczyć się będzie tego od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nefer, ja w sobotę też się połamałam, nici z moich wakacji, bu może się do was przeniosę? We trójkę będzie rażniej, a swoich wyślę na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 24.07.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Cześc Nefer I Jak tam z ekipą kogo masz i z czego budujesz ?? Ja też czekam na Pozwolenie na budowe , projekt jednak przeprojektowałam z fundamentów stand.na płytę nawet jak by z Isomaxem mi nie wyszło / to płyta jest na moje warunki i tak dobra ...zresztą nie wyobrażam sobie jakoś innej technologii już od tej pasywnej , nie chce gazu w domu itd. Co do Twoich perypetii to życzę wyrwałości i zdrowia Ja zostałam sama i musze zabrac sie za dalsze działania , zrobic wjazd na działce ( szukam jakieś bramy używanej może ktoś zna miejsce ) i szukam jakiegos dobrego a nie taniego pana od założenia prowizorki energetycznej na budowe. Może komuś został jakiś słup ?? Tymczasem pozdrawiam ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.07.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Już jest duży sukces (mój) Dziś po raz pierwszy zrobiłam mu zastrzyk w brzuch BEZBOLESNY !!!!!!! HURRAAAAA !!!!!!!!!! Szkoda, ze dopiero za piątym razem , ale czeka nas jeszcze co najmniej 30 :) KUźwa ja się znam na badaniach rynku a nie na zastrzykach podskórnych... E tam, jeszcze trochę, a siostra rrmi uczyć się będzie tego od Ciebie... Łapiemy fałd skóry ( nie na środku brzucha i nie na samym boku - najlepiej pomiędzy) Od góry ( w ten "garb) wbijamy igłę (prostopadle do fałdu) Złota zasada : igłę wbiajmy powoli, płyn wstrzykujemy dość szybko. Nie odwrotnie - bo boli. Mój mąż po operacjach sam sobie robił i wbijał się z "wykopem" ale on jest gruboskórny :) Nie polecam na dzieciach i osobach delikatniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.07.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nefer, ja w sobotę też się połamałam, nici z moich wakacji, bu może się do was przeniosę? We trójkę będzie rażniej, a swoich wyślę na wakacje TOSINKU !!!!!!!! No co TY !!! DZieciaku, co sobie zrobiłaś ? No wiesz co... brak słów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.07.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Cześc Nefer I Jak tam z ekipą kogo masz i z czego budujesz ?? Ja też czekam na Pozwolenie na budowe , projekt jednak przeprojektowałam z fundamentów stand.na płytę nawet jak by z Isomaxem mi nie wyszło / to płyta jest na moje warunki i tak dobra ...zresztą nie wyobrażam sobie jakoś innej technologii już od tej pasywnej , nie chce gazu w domu itd. Co do Twoich perypetii to życzę wyrwałości i zdrowia Ja zostałam sama i musze zabrac sie za dalsze działania , zrobic wjazd na działce ( szukam jakieś bramy używanej może ktoś zna miejsce ) i szukam jakiegos dobrego a nie taniego pana od założenia prowizorki energetycznej na budowe. Może komuś został jakiś słup ?? Tymczasem pozdrawiam ;0 Cześć Joasiu, Zaglądam do Twojego dziennika. W kwestii gruzu to będzie - ale na początku września dopiero - w razie czego służę uprzejmię :) Do mnie jakoś też przemawia płyta fundamentowa. Może dlatego,że mnie nastraszyli, ze u mnie to woda wysoko i diabli wiedzą co jeszcze. Ale zrobił badania gruntu i nie ma takiej potrzeby. Chyba dom wtedy jakoś "równiej" osiada - jakoś tak stabilniej to wygląda ... A dlaczego ma nie wyjśc z Isoamxem ? Ja myślę, że to po prostu technologia nie na mój dom. Chyba jest za dużo i tyle. Ale pomysł uważam nadal za fajny. Gdybym budowała 120 mkw to pewnie weszłabym dla samego doświadczenia :) Chyba zostanę przy jednym forumowiczu w kwestii ekipy Póki co luz - ruki swobodnyje jak u Ciebie - czekam na PnB. W kwestii słupa to dopiero coś było w ogłoszeniach. Wysłałam na priva ( też będę potrzebować) ale nic nie wróciło... Jakby co dam znać. Najwyżej sobie wyrzźbimy, nie :)? Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.07.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 3majcie sie Neferka, bedzie dobrze. Zeljeczko, http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.07.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nefer, trzymam kciuki za te bezbolesne zastrzyki ! Trzymaj się cieplutko ! P.S. Też mam chorego w domu , a raczej "niedysponowanego" , bo nie wiadomo jak tą przypadłość nazwać , bo dotyczy ... psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.07.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nefer, trzymam kciuki za te bezbolesne zastrzyki ! Trzymaj się cieplutko ! P.S. Też mam chorego w domu , a raczej "niedysponowanego" , bo nie wiadomo jak tą przypadłość nazwać , bo dotyczy ... psa Dzięki Kochana... a pies też cżłowiek ... kurcze, tylko nie powie o co chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No, wiedziałam, że dobra w tym będziesz. Tosia, bardzo mi przykro, życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Oby to PnB jak naszybciej - trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.07.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No, wiedziałam, że dobra w tym będziesz. Tosia, bardzo mi przykro, życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Oby to PnB jak naszybciej - trzymam kciuki. Bo ja jestem dobra niesłychanie ( i bardzo skromna) tylko ile mnie to zdrowia kosztuje boshheeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzieki za opis jak się robi bezbolesne zastrzyki w brzuch. Podejrzewam, ze kiedyś się przyda. Bo ja jestem dobra niesłychanie ( i bardzo skromna) No ach ta skromność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts