Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol:

Bardzo mi się wszystko podoba, zwłaszcza miejsce stelaża pod wanną... :wink: :lol: :lol:

A gdzie zdjęcie rur - dorurne? :wink: oraz przekrojowe; z poddasza na parter... :wink: 8) :D

Rury na razie leżą w salonie w firmie. Zajeeeeebiście są zacne :)

W poniedziałek będa się montować, więc pewnie popołudniu będzie co cykać :)

Stelaż pod wanne to uważam jest numer roku :)

Nefcia

a może jakaś rzeźba nowoczesna z tego stelaża? powyginasz trochę doczepisz dolnopłuk mosiężną płytkę z napisem 'marzenie Parysa' i wszyscy będą z udawaną zadumą kiwać głową :wink:

Ooooooooooo to jest bardzo dobry pomysł -moja artystyczna dusza drgnęła - chyba będzie rzeźba :):)

Tak mi się wydaje, że to to mi siedziało na kolanie u Maluszka. Prawda - wyglądam podobnie :)

Dokładnie to Ci siedziało na kolankach :lol:

znaczy się swój ciągnie do swojego 8) :lol: :lol:

wiesz chciałabym Cię w akcji zobaczyć :D znaczy się jak zaganiasz :lol:

na poprawę humoru - Misiek :D

http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg

No własnie !! To dokładnie ten mój koleżka :) Jaki on jest śliczny Maluszku, wiesz ? :):)

Zobaczysz mnie mam nadzieję :)

Nefcia - wpadłam na króciutko ale doczytałam się że twoj małż ma problemy z kregosłupem, nie wiem czy nadal szukasz pomocy lekarzy czy już zweryfikowałaś wszystkie diagnozy ale ja poklecam kosultację w klinice Sorno w Grodzisk Mazowieckim - Mościska dr Górski, z-ca ordynatora szpitala Brudnowskiego - kilku moich znajomych uratował przed wózkiem.

http://www.sorno.pl/index.php?a=kontakt

jak cos to dzwoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie u niego byliśmy .. i mówi, że na stół ....

Wiem, że to świetny fachowiec, ale muszę sprawdzić jeszcze w Piekarach Śląskich (tu WIELKI UKŁON RASI i JEJ MAŁZOWI).

Wizyta umówiona na wtorek. Zobaczymy,

dzień dobry

Nefusia cieszę sie że lepsze samopoczucie kciukasy dalej trzymam i ja też chcę zobaczyć jak pilnujesz stadka pijanych owieczek :lol: :wink:

Już zdecydowanie lepiej - szczególnie , że kładzie mi się właśnie projekt- a nie ma jak trochę adrenalinki :):)

dzień dobry

Nefusia cieszę sie że lepsze samopoczucie kciukasy dalej trzymam i ja też chcę zobaczyć jak pilnujesz stadka pijanych owieczek :lol: :wink:

Już zdecydowanie lepiej - szczególnie , że kładzie mi się właśnie projekt- a nie ma jak trochę adrenalinki :):)

Co Ci się kładzie? :o :o :o

Neferko, dzień dobry

Dopiero skończyłam końcówkę komentów to i piszę. Trzymam kciuki, zeby wszystko ułożyło się jak najmniej boleśnie i bezinwazyjnie. Mam nadzieję, że jakieś szanse są.

Acha, łazienka jest boska, początki jakoś mało ciekawie mi wyglądały ale efekt....cudo!

PS. Uśmiech tego psa mnie rozwala, Maluszku cudny psiak.

Nefcia - wpadłam na króciutko ale doczytałam się że twoj małż ma problemy z kregosłupem, nie wiem czy nadal szukasz pomocy lekarzy czy już zweryfikowałaś wszystkie diagnozy ale ja poklecam kosultację w klinice Sorno w Grodzisk Mazowieckim - Mościska dr Górski, z-ca ordynatora szpitala Brudnowskiego - kilku moich znajomych uratował przed wózkiem.

http://www.sorno.pl/index.php?a=kontakt

jak cos to dzwoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widze, ze konkretne problemy z tym kręgosłupem. ;(. Moj tato tez dzisiaj dostał skierowanie na operację kręgów

trzymajcie sie