Kruela 22.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzień dobry się ze wszystkimi Nefka rozbroiłaś mnie ... ale grzeczna jesteś to prawda Maluszku śliczny ten twój misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam wszystkich gorąco i serdecznie !!!Nef...pozdrowionka dla małża trzymajcie sie cieplutko!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dzień dobry Nefusia cieszę sie że lepsze samopoczucie kciukasy dalej trzymam i ja też chcę zobaczyć jak pilnujesz stadka pijanych owieczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Bardzo mi się wszystko podoba, zwłaszcza miejsce stelaża pod wanną... A gdzie zdjęcie rur - dorurne? oraz przekrojowe; z poddasza na parter... Rury na razie leżą w salonie w firmie. Zajeeeeebiście są zacne W poniedziałek będa się montować, więc pewnie popołudniu będzie co cykać Stelaż pod wanne to uważam jest numer roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia a strzel sobie jeszcze wanienkę na dworze - przecie szkoda stelarza Dzień doberek Bardzo ciekawy pomysł Albo w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia a może jakaś rzeźba nowoczesna z tego stelaża? powyginasz trochę doczepisz dolnopłuk mosiężną płytkę z napisem 'marzenie Parysa' i wszyscy będą z udawaną zadumą kiwać głową Ooooooooooo to jest bardzo dobry pomysł -moja artystyczna dusza drgnęła - chyba będzie rzeźba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tak mi się wydaje, że to to mi siedziało na kolanie u Maluszka. Prawda - wyglądam podobnie Dokładnie to Ci siedziało na kolankach znaczy się swój ciągnie do swojego wiesz chciałabym Cię w akcji zobaczyć znaczy się jak zaganiasz na poprawę humoru - Misiek http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg No własnie !! To dokładnie ten mój koleżka Jaki on jest śliczny Maluszku, wiesz ? :) Zobaczysz mnie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia - wpadłam na króciutko ale doczytałam się że twoj małż ma problemy z kregosłupem, nie wiem czy nadal szukasz pomocy lekarzy czy już zweryfikowałaś wszystkie diagnozy ale ja poklecam kosultację w klinice Sorno w Grodzisk Mazowieckim - Mościska dr Górski, z-ca ordynatora szpitala Brudnowskiego - kilku moich znajomych uratował przed wózkiem. http://www.sorno.pl/index.php?a=kontakt jak cos to dzwoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie u niego byliśmy .. i mówi, że na stół .... Wiem, że to świetny fachowiec, ale muszę sprawdzić jeszcze w Piekarach Śląskich (tu WIELKI UKŁON RASI i JEJ MAŁZOWI). Wizyta umówiona na wtorek. Zobaczymy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam wszystkich gorąco i serdecznie !!!Nef...pozdrowionka dla małża trzymajcie sie cieplutko!!!!! Dzięki Kamol, przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dzień dobry Nefusia cieszę sie że lepsze samopoczucie kciukasy dalej trzymam i ja też chcę zobaczyć jak pilnujesz stadka pijanych owieczek Już zdecydowanie lepiej - szczególnie , że kładzie mi się właśnie projekt- a nie ma jak trochę adrenalinki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dzień dobry Nefusia cieszę sie że lepsze samopoczucie kciukasy dalej trzymam i ja też chcę zobaczyć jak pilnujesz stadka pijanych owieczek Już zdecydowanie lepiej - szczególnie , że kładzie mi się właśnie projekt- a nie ma jak trochę adrenalinki :) Co Ci się kładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia znam kilka osób które postawiły na Bydgoszcz. Tam sie leczyły i tam zabiegy były robione. Wszystko ok, bardzo polecają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Projekt w kooperacji francusko -US :) Zabawa jest zajebista Jutro CI opowiem Idę jeść , bo zejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefer do Piekar do kogo uderzasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Neferko, dzień dobryDopiero skończyłam końcówkę komentów to i piszę. Trzymam kciuki, zeby wszystko ułożyło się jak najmniej boleśnie i bezinwazyjnie. Mam nadzieję, że jakieś szanse są. Acha, łazienka jest boska, początki jakoś mało ciekawie mi wyglądały ale efekt....cudo! PS. Uśmiech tego psa mnie rozwala, Maluszku cudny psiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia - wpadłam na króciutko ale doczytałam się że twoj małż ma problemy z kregosłupem, nie wiem czy nadal szukasz pomocy lekarzy czy już zweryfikowałaś wszystkie diagnozy ale ja poklecam kosultację w klinice Sorno w Grodzisk Mazowieckim - Mościska dr Górski, z-ca ordynatora szpitala Brudnowskiego - kilku moich znajomych uratował przed wózkiem. http://www.sorno.pl/index.php?a=kontakt jak cos to dzwoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widze, ze konkretne problemy z tym kręgosłupem. ;(. Moj tato tez dzisiaj dostał skierowanie na operację kręgów trzymajcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ciekawe, kto 300 ustrzeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 MOże ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 50 poscik... Jeszcze 10 i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts