Nefer 31.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ja rozumiem tą fascynację kozą w mieście, ale zerknełabyś do mnie, bo tak to nie wiem.... Zajrzałam - poza ślicznymi parapetami widzę, że sąsiad będzie kury hodował Super !!! Działkę obok babiona miała kury przez 10 lat. Ale jej się zmarło i komercha pożarła wszystko : działka wystawiona na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Koza fajoska - zawiązałabym jej bandanę na szyi - pasowałaby do jej wyluzowanego imidżu Nie wiem czy sięgnę przez siatkę...Zresztą na pewno mnie sąsiad obnserwuje zza firanek i się zastanawia : po co ta walnięta z aparatem karmi moja koze ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dobry wieczór Nefercia to może idź do sąsiada i zapytaj czy by kozy nie pożyczył na wykarmienie super wygląda i chyba jeszcze młoda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ja rozumiem tą fascynację kozą w mieście, ale zerknełabyś do mnie, bo tak to nie wiem.... Zajrzałam - poza ślicznymi parapetami widzę, że sąsiad będzie kury hodował Super !!! Działkę obok babiona miała kury przez 10 lat. Ale jej się zmarło i komercha pożarła wszystko : działka wystawiona na sprzedaż O k... to bedziesz miec tez koguta za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ja rozumiem tą fascynację kozą w mieście, ale zerknełabyś do mnie, bo tak to nie wiem.... Zajrzałam - poza ślicznymi parapetami widzę, że sąsiad będzie kury hodował Super !!! Działkę obok babiona miała kury przez 10 lat. Ale jej się zmarło i komercha pożarła wszystko : działka wystawiona na sprzedaż O k... to bedziesz miec tez koguta za oknem. Kurniki już rozebrane.. ale latami był smród i gdakanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dobry wieczór Nefercia to może idź do sąsiada i zapytaj czy by kozy nie pożyczył na wykarmienie super wygląda i chyba jeszcze młoda jest Chyba jest malutka jeszcze Taka szczuplutka (nie jak mój kot ). Muszę z nim zagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dzień dobry o poniedziałkowym poranku ja myslę, że nie ma się co dziwić prywatna koza w środku stolicy to nie jest codziennośc jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dzień dobry Nefcia sąsiad myślę że chętnie na współpracę pójdzie bo koza żarłoczne zwierzę jest i paszy zbraknąć mu może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry rura jak rura ale koza jest zarąbista. Jakaś rodowa? bo taka łaciata Niedaleko mnie sąsiad ma 3 sztuki tylko białe. Zarąbiste są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry. Zajefajna ta koza.A na Dzień Dziecka to wszystkiego NAJ NAJ.Ja tam obchodzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No koza the beściak. Za chwile bedziesz ja przeklinać. Koza to skoczna bestia. Zanam takową co wylazła przez płot. Zjadła petunie na oknie a na dodatek zagryzła Wyborczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 01.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nefi... taka koza to by u mnie ładnie się komponowała ..... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry. Zajefajna ta koza. A na Dzień Dziecka to wszystkiego NAJ NAJ. Ja tam obchodzę..... Ja tam też nie wiem tylko co sobie na prezent walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 withanko jutro bede we wawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry. Zajefajna ta koza. A na Dzień Dziecka to wszystkiego NAJ NAJ. Ja tam obchodzę..... Ja tam też nie wiem tylko co sobie na prezent walnąć Byle nie głową w mur... ale może coś takiego, sie czestuj... http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_z_wisniami_248_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nefka ładna ta Twoja sasiadka zza płotu ... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka Nitu - nie mozna zaprzeczyć - codzienność to nie jest - dlatego jak zaczęło meczeć to mnie trochę wcięło. Teraz wiem, że jak meczy to głodne. No i będe oczywiście kozę karmić :) Wusia - na to licze, że będzie współpracował - u mnie to się ta koza utuuuuczy :) Wiolasz - kurde, no nie wiem czy rodowa ... muszę poczytać o kozach , nie ma przebacz ... Wczoraj tak się z małżem zastanawialiśmy czy nie pójść zgodnie z trendem i nie zakupić jednej. W końcu mogłyby pogadać przez siatkę - raźniej by im było. Tylko ja nie umiem doić kozy, robić serów - i co z taką kozą zrobić ... Chyba nie nauczy się przychodzić do nogi i warować ... Kawika - i wzajemnie wszystkiego naj, naj. Wciornastku - ja to wiesz - mam do ogrodu stosunek ...hmmm... raczej seksulany - jak dla mnie to ona może wszystko opiernuczyć Teśiowa się zapłacze co prawda (wczoraj stwierdziłam, że koza wolałaby te piękne peonie...) A u mnie taki busz, że mogłaby biedna koza dostać rozstroju żoładka .. W sumie jak przeskoczy to lepiej - nie będę musiała się do sąsiada uśmiechac o pożyczkę Kruszon - nie widzę przeszkód - też zastanawiam się nad zakupem Kamyk - a ja myślę, że Ty wiesz (Freud, Freud.. ) Duchu - bardzo się cieszę :) Łajzo Dzień dobry Lidszu i Kruelciu - musicie wpaść kozę obejrzeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nefciu bardzo dziękuję za zaproszenie ... a kozę to ja już widziałam ale nie stoi nic na przeszkodzie, abym jej się lepiej przyjrzała I dziękuję za życzenia ... Matko Chrzestna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nefciu bardzo dziękuję za zaproszenie ... a kozę to ja już widziałam ale nie stoi nic na przeszkodzie, abym jej się lepiej przyjrzała I dziękuję za życzenia ... Matko Chrzestna Ale teraz wyżarła trochę chaszczy z ogrodzenia to lepiej ją widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts