Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Ja rozumiem tą fascynację kozą w mieście, ale zerknełabyś do mnie, bo tak to nie wiem....

Zajrzałam - poza ślicznymi parapetami widzę, że sąsiad będzie kury hodował :) Super !!! Działkę obok babiona miała kury przez 10 lat. Ale jej się zmarło i komercha pożarła wszystko : działka wystawiona na sprzedaż :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Koza fajoska - zawiązałabym jej bandanę na szyi - pasowałaby do jej wyluzowanego imidżu :wink: :)

Nie wiem czy sięgnę przez siatkę...Zresztą na pewno mnie sąsiad obnserwuje zza firanek i się zastanawia : po co ta walnięta z aparatem karmi moja koze ....?

Ja rozumiem tą fascynację kozą w mieście, ale zerknełabyś do mnie, bo tak to nie wiem....

Zajrzałam - poza ślicznymi parapetami widzę, że sąsiad będzie kury hodował :) Super !!! Działkę obok babiona miała kury przez 10 lat. Ale jej się zmarło i komercha pożarła wszystko : działka wystawiona na sprzedaż :)

O k... to bedziesz miec tez koguta za oknem. :x

O k... to bedziesz miec tez koguta za oknem. :x

Kurniki już rozebrane.. ale latami był smród i gdakanie..

dobry wieczór

Nefercia to może idź do sąsiada i zapytaj czy by kozy nie pożyczył na wykarmienie :lol: super wygląda i chyba jeszcze młoda jest :D

Chyba jest malutka jeszcze :) Taka szczuplutka (nie jak mój kot :roll: ). Muszę z nim zagadać :)

Dzień dobry. Zajefajna ta koza.

A na Dzień Dziecka to wszystkiego NAJ NAJ.

Ja tam obchodzę.....

Ja tam też nie wiem tylko co sobie na prezent walnąć :wink: :lol: :lol: :lol:

Byle nie głową w mur...

ale może coś takiego, sie czestuj...

http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_z_wisniami_248_mini.jpg

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :)

Nitu - nie mozna zaprzeczyć - codzienność to nie jest - dlatego jak zaczęło meczeć to mnie trochę wcięło. Teraz wiem, że jak meczy to głodne. No i będe oczywiście kozę karmić :):)

Wusia - na to licze, że będzie współpracował - u mnie to się ta koza utuuuuczy :):)

Wiolasz - kurde, no nie wiem czy rodowa ... muszę poczytać o kozach , nie ma przebacz ...

Wczoraj tak się z małżem zastanawialiśmy czy nie pójść zgodnie z trendem i nie zakupić jednej. W końcu mogłyby pogadać przez siatkę - raźniej by im było. Tylko ja nie umiem doić kozy, robić serów - i co z taką kozą zrobić ... Chyba nie nauczy się przychodzić do nogi i warować ...

Kawika - i wzajemnie wszystkiego naj, naj.

Wciornastku - ja to wiesz - mam do ogrodu stosunek ...hmmm... raczej seksulany - jak dla mnie to ona może wszystko opiernuczyć :) Teśiowa się zapłacze co prawda (wczoraj stwierdziłam, że koza wolałaby te piękne peonie...) A u mnie taki busz, że mogłaby biedna koza dostać rozstroju żoładka .. W sumie jak przeskoczy to lepiej - nie będę musiała się do sąsiada uśmiechac o pożyczkę :)

Kruszon - nie widzę przeszkód - też zastanawiam się nad zakupem :)

Kamyk - a ja myślę, że Ty wiesz :) (Freud, Freud.. :))

Duchu - bardzo się cieszę :):) Łajzo :)

Dzień dobry Lidszu i Kruelciu - musicie wpaść kozę obejrzeć :):)

Nefciu bardzo dziękuję za zaproszenie :) ... a kozę to ja już widziałam :) ale nie stoi nic na przeszkodzie, abym jej się lepiej przyjrzała :)

I dziękuję za życzenia :) ... Matko Chrzestna :)

Ale teraz wyżarła trochę chaszczy z ogrodzenia to lepiej ją widać :)