wiolasz 02.06.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wiolasz - kurde, no nie wiem czy rodowa ... muszę poczytać o kozach , nie ma przebacz ... Wczoraj tak się z małżem zastanawialiśmy czy nie pójść zgodnie z trendem i nie zakupić jednej. W końcu mogłyby pogadać przez siatkę - raźniej by im było. Tylko ja nie umiem doić kozy, robić serów - i co z taką kozą zrobić ... Chyba nie nauczy się przychodzić do nogi i warować ... :) Dzień dobry Koza to dochodowe zwierzę szczególnie w większych miastach, gdzie mamy karmiące dziecko piersią, mogą pić tylko kozie mleko bo dziecko ma skazę białkową. Taniej wtedy dla takiej mamy kupić świeże mleko za kilka złoty niż kartonik śmierdzącego skarpetami w sklepie 0,5 l za 5-6 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień dobry!!!! Wstawać proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 nefcia jadem ku ciem siem psyffithom psyd łodjasdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 nefcia jadem ku ciem siem psyffithom psyd łodjasdem Znaczy co u Nefci będziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 oj nie fiem na ktorom siem wrobchiem mom dwoch klientow w lodzi po dradze do porozmawiania..potem do rasi musze m migać..chaliera wie jak sie ułozy dzien..kussffa juz mialem jechac ale driver mi sie ..cos ociaga z dojazdem ..opr dostanie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kierowcy wqwiać nie można bo Cię wysadzi i stopa będziesz łapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 pfffff niech on bardzo uwaza zebym ja sie za mocno nie wqrwił.. bo nie bedzie co zbierac swiezutki jest to jeszcze mam cierpliwosc..do niego jak na razie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień dobry Nefercia powiedz lepiej co oprócz rurek robisz w domku nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień dobry z herbatką przyszłam na taką pogodę http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/herbata_z_cytryna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ...file dzień doberek o co biega z tymi rurami? Rury są do zsypów bielizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 nefcia jadem ku ciem siem psyffithom psyd łodjasdem Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień dobry Nefercia powiedz lepiej co oprócz rurek robisz w domku nowym Nic nie robię - marazm i stagnacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień dobry z herbatką przyszłam na taką pogodę http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/herbata_z_cytryna.gif Bardzo dobra herbatka Jak Ci się będzie chciało to w sobotę od 15.00 jestem u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 nic to Nefcia poczekamy przeczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 nic to Nefcia poczekamy przeczekamy Ehh muszę sie za to spowrotem zabrać ...Jakiś leń mnie opadł .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tak sobie nieśmiało myślałam o tych rurach i pod tym jakieś pojemniki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 spoko zaraz wakacje będą to odpoczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tak sobie nieśmiało myślałam o tych rurach i pod tym jakieś pojemniki będą? Rury będą obudowane meblem. Będzie pod nimi pojemnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nefcia dzieki, wiesz za co. Jestem tak wypruta, ze chyba walne banie i pojde spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień dobry z herbatką przyszłam na taką pogodę http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/herbata_z_cytryna.gif Bardzo dobra herbatka Jak Ci się będzie chciało to w sobotę od 15.00 jestem u siebie to może wpadnę będzie co oblewać, bo jutro chyba odbieram w końcu mój papierek wyczekany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts