lidszu 03.06.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nefcia, wpadnę do cię w sobotę po południu i jakiegoś trunka przywiozę, coby oblać mojego papiera, którego dzisiaj odebrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I ja się witam i z prośbą przychodzę MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani ponieważ firma mego męża zbierała i przestała, pracownicy nadal mają ten nawyk i jest możliwość wysłać pewnie jakieś wielkie pudło albo i dwa tych nakrętek. Możesz podać na PW adres na jaki można to wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I ja się witam i z prośbą przychodzę MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani ponieważ firma mego męża zbierała i przestała, pracownicy nadal mają ten nawyk i jest możliwość wysłać pewnie jakieś wielkie pudło albo i dwa tych nakrętek. Możesz podać na PW adres na jaki można to wysłać? Czy ktos mi moze wytlumaczyc jaki zwiazek maja nakretki z operacja dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Pewnie taki sam, jak związek nakrętek z wózkami inwalidzkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Pewnie taki sam, jak związek nakrętek z wózkami inwalidzkimi Dalej nie kumam, ale chetnie bym sie dowiedziala. Pamietam sto lat temu ludzie kody kreskowe z 4 z przodu zbierali i do dzisiaj nie wiem jak to niby mialo dzialac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja też to pamietam ale nie pytałam po co to zbierali.Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nefcia, wpadnę do cię w sobotę po południu i jakiegoś trunka przywiozę, coby oblać mojego papiera, którego dzisiaj odebrałam NOooooooooooooooo - witaj w lklubie - teraz będzie tylko lepiej :) Gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Małgoś, ostatnia akcja jaką pamiętam to było zbieranie nakrętek dla chłopca 7-letniego z zanikiem mięśni - na wózek inwalidzki. Firma recyclingowa obiecała wózek za jakąś ilość nakrętek. Widocznie ten plastik lepiej sie przerabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Małgoś, ostatnia akcja jaką pamiętam to było zbieranie nakrętek dla chłopca 7-letniego z zanikiem mięśni - na wózek inwalidzki. Firma recyclingowa obiecała wózek za jakąś ilość nakrętek. Widocznie ten plastik lepiej sie przerabia Jesli to firma recyklingowa to ma to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 najlepiej się zakręcić koło kanjp i firm cateringowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 My kiedys potrzebowalismy dla celow sztuki kapsle i to byla kwestia poproszenia w 2 knajpach, zeby przez tydzien zbierali. Mielismy caly wielki wor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 siemka z wieczora Nefciu miło cię było dzisiaj usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 u mnie ten wiatr naprawdę przegiął byłoby mi murarza ze stropu zwiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 siemka z wieczora Nefciu miło cię było dzisiaj usłyszeć A ja przepraszam, że tak krótko - między dwoma telefonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 u mnie ten wiatr naprawdę przegiął byłoby mi murarza ze stropu zwiało To niech on lepiej uwaza, co?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nefcia coś tam się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Małgoś no zlazł ze stropu i zamurował mi drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 W najbliższą sobotę od godz. 15.00 zapraszam na pogaduchy do mnie na budowę. Jak kto ma ochote - niech po prostu przyjedzie. Bo z tego co widze to się już klika osób zbierze, wiec ogłaszam dla wszystkich chętnych :) Mam nadzieję wyrwać Zeljke z chałupy, Lidzia się zapowiada ... wpadajcie Robaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Małgoś no zlazł ze stropu i zamurował mi drzwi to już lepiej by było, gdyby go ze stropu ten wiatr zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Małgoś no zlazł ze stropu i zamurował mi drzwi to już lepiej by było, gdyby go ze stropu ten wiatr zwiał Lepiej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts