Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ja się witam :) i z prośbą przychodzę :)

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ:

U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek.

Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki ;)

i oddajcie do rąk Kruelki :)

... uzbierać trzeba 7 ton :roll: a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka :)

Wesprzyjcie kochani :)

ponieważ firma mego męża zbierała i przestała, pracownicy nadal mają ten nawyk i jest możliwość wysłać pewnie jakieś wielkie pudło albo i dwa tych nakrętek. Możesz podać na PW adres na jaki można to wysłać?

I ja się witam :) i z prośbą przychodzę :)

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ:

U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek.

Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki ;)

i oddajcie do rąk Kruelki :)

... uzbierać trzeba 7 ton :roll: a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka :)

Wesprzyjcie kochani :)

ponieważ firma mego męża zbierała i przestała, pracownicy nadal mają ten nawyk i jest możliwość wysłać pewnie jakieś wielkie pudło albo i dwa tych nakrętek. Możesz podać na PW adres na jaki można to wysłać?

Czy ktos mi moze wytlumaczyc jaki zwiazek maja nakretki z operacja dziecka? :-?

Nefcia, wpadnę do cię w sobotę po południu i jakiegoś trunka przywiozę, coby oblać mojego papiera, którego dzisiaj odebrałam :D :D :D

NOooooooooooooooo - witaj w lklubie - teraz będzie tylko lepiej :):) Gratuluję :):)

Małgoś, ostatnia akcja jaką pamiętam to było zbieranie nakrętek dla chłopca 7-letniego z zanikiem mięśni - na wózek inwalidzki. Firma recyclingowa obiecała wózek za jakąś ilość nakrętek. Widocznie ten plastik lepiej sie przerabia :)

Małgoś, ostatnia akcja jaką pamiętam to było zbieranie nakrętek dla chłopca 7-letniego z zanikiem mięśni - na wózek inwalidzki. Firma recyclingowa obiecała wózek za jakąś ilość nakrętek. Widocznie ten plastik lepiej sie przerabia :)

Jesli to firma recyklingowa to ma to sens. 8)

W najbliższą sobotę od godz. 15.00 zapraszam na pogaduchy do mnie na budowę.

Jak kto ma ochote - niech po prostu przyjedzie.

Bo z tego co widze to się już klika osób zbierze, wiec ogłaszam dla wszystkich chętnych :):)

Mam nadzieję wyrwać Zeljke z chałupy, Lidzia się zapowiada ... wpadajcie Robaczki :):)