Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spytałam dlaczego bije psa ?

Usłyszałam,że chciał , żeby sobie poszedł.

To zaproponowałam :

- daj mi na chwilę swój chodak - przywalę Ci w łeb, bo też chcę , żebyś już sobie poszedł

I tu nastąpiła konsternacja mojego 4-letniego sąsiada...poszedł.

:lol: :lol: :lol: to mi się humor poprawił :lol: :lol: :lol: Nefcia - zajebiste to było

Noooo... zajebista była reakcja Nefk na zachowanie :evil: czterolatka!

Nefciu, relacja - rewelacja! :lol: :lol: :lol:

No to właśnie miałam na myśłi.

Cześć Nefcia

Co do wychowania to ja już do swojego urwisa czasem siły nie mam :(

dzień dobry

Nefercia znaczy że ja też potwór nie matka :o

Dajcie spokój. Po tym programie super niania wszystkich wrzucili do jednego worka i tyle. Ostatnio mały tak szalał w sklepie, że w końcu dostał klapsa w tyłek. Rany żebyście widziały te wszystkie miny i spojrzenia. Normalnie na lincz czekałam 8) Jedno dziecko zareaguje na podniesiony głos,drugie na karę a trzeciemu trzeba po prostu od czasu do czasu dać klapsa w tyłek - ot moje zdanie. Ja jak byłam mała kilka razy dostała i żyję.

Nefciu, relacja - rewelacja! :lol: :lol: :lol:

No to właśnie miałam na myśłi.

Cześć Nefcia

Co do wychowania to ja już do swojego urwisa czasem siły nie mam :(

Daj go do mnie na tydzień. Jak go odbierzesz to z wdzięcznośći będzie sprzątał, prał, gotował i urośnie o 20 % :)

dzień dobry

Nefercia znaczy że ja też potwór nie matka :o

Dajcie spokój. Po tym programie super niania wszystkich wrzucili do jednego worka i tyle. Ostatnio mały tak szalał w sklepie, że w końcu dostał klapsa w tyłek. Rany żebyście widziały te wszystkie miny i spojrzenia. Normalnie na lincz czekałam 8) Jedno dziecko zareaguje na podniesiony głos,drugie na karę a trzeciemu trzeba po prostu od czasu do czasu dać klapsa w tyłek - ot moje zdanie. Ja jak byłam mała kilka razy dostała i żyję.

KAŻDA Twoja reakcja wywoła dezaprobatę :

- olejesz kolegę i pójdziesz- będą teksty "co za niewychowany gówniarz"

- dasz klapsa - "co za walnięta matka - katuje dziecko"

- zaczniesz tłumaczyć rozhisteryzowanemu dziecku - "Po co ona gada - przecież on i tak nic nie rozumie"

Czego nie zrobisz- będzie źle. Na szczęście to Twoje dziecko i to Ty decydujesz jak go wychowasz.

W kwestii bezstresowego wychowania i ingerencji Państwa w wychowanie dzieci - film dla ludzi o mocnych nerwach - "Postęp po Szwedzku".

http://video.google.pl/videoplay?docid=-1293826645608734184&ei=b0E2Svj_H5_y2wLYhqW3CQ&q=Upadek+warto%C5%9Bci+Szwecja&hl=pl

przekazuję dalej ....

http://forum.muratordom.pl/dziennik-secama-reaktywacja,t107195-300.htm

(ostatni wpis)

Może by się coś udało zorganizować, co? ja mam co potrzeba, ale sama nie pojadę :(

Rozsiałam :) Krew można oddać też w Warszawie - wymienią gdzie trzeba.

To jak Nefciu... zajrzysz? :roll: zapraszam serdecznie

Kochana - w przyszłym tygodniu będę prawdopodobnie robić objazd.

Myślę, że poniedziałek Katowice a wterek Wrocław. W obu będę spać, albo raczej się spotykac :):)

W kwestii bezstresowego wychowania i ingerencji Państwa w wychowanie dzieci - film dla ludzi o mocnych nerwach - "Postęp po Szwedzku".

http://video.google.pl/videoplay?docid=-1293826645608734184&ei=b0E2Svj_H5_y2wLYhqW3CQ&q=Upadek+warto%C5%9Bci+Szwecja&hl=pl

obejrzałam :o i momentami mi się włoś jeżył :x

nie ma to jak większość trzymana krótko za ryj przez rozwrzeszczaną mniejszość :o która mówi, że się ją ogranicza....

bo jak się panu w stringach chce chodzić na golasa po ulicach to jemu się należy, bo on wolny ma prawo być - tak? i nic nie wolno z tym zrobić... tylko gdzie wtedy chować oczy 4-5 latków? :o i co z ich wolnością ?

oj nie jestem tolerancyjna w tym względzie...

:-?

a ja jestem tylko wkurza mnie sprawa tegoz pastora jak oni maja prawo chadzac ..i obwieszczac ze sa gejami to rownie dobrze ma ktos prawo jawnbie nie wulgarnie obwiescic ze mu sie to nie podoba so cholery..przecie to juz chore jest w druga strone :evil: co do chadzania to tak sie dzieje tylko na ich pochodach na szczescie..we wloszech polowa "facetów" po plazach w sznurkach depto..i gejami na ogół nie są:)

nefcia bydziesz w katowitz hmmmmmm

Hej, moje włosy wszystkie stanęły. ALe nie tylko dlatego, że ktoś kogoś ogranicza. Do tej pory tylko słyszałam o zakazie bicia dzieci w Szwecji ale nie zdawałam sobie sprawy, że 2-3 latek zły na mamę, bo nie chce mu kupić zabawki, może wysłac ją do więzienia :o :o

Ja już od roku bym siedziała :o

Hej, moje włosy wszystkie stanęły. ALe nie tylko dlatego, że ktoś kogoś ogranicza. Do tej pory tylko słyszałam o zakazie bicia dzieci w Szwecji ale nie zdawałam sobie sprawy, że 2-3 latek zły na mamę, bo nie chce mu kupić zabawki, może wysłac ją do więzienia :o :o

Ja już od roku bym siedziała :o

i prędko z tamtąd nie wyszła :o

bo nawet jak Ci dzieciak zmądrzeje - to machina już tego nie zrobi :o