Paulka 31.05.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 No super ! kurdę jak chciałabym być tak wyluzowana i sobie poskakać na chałdę piachu to musi świetnie odstresować Zapraszam do mnie na budowę! poskaczesz sobie i nikt cie nie pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.05.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witaj Przeczytałam wszystko, fajnie piszesz Murami sie jeszcze nie zachwycam, bo u mnie wyobraźnia przestrzenna szwankuje totalnie. Jak nie widzę na żywca z wytłumaczeniem to nic nie widzę ale czekam na kolejne zdjęcia, szczególnie że wyprzedasz mnie trochę- może się poduczę Pozdrawiam miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Witaj Przeczytałam wszystko, fajnie piszesz Murami sie jeszcze nie zachwycam, bo u mnie wyobraźnia przestrzenna szwankuje totalnie. Jak nie widzę na żywca z wytłumaczeniem to nic nie widzę ale czekam na kolejne zdjęcia, szczególnie że wyprzedasz mnie trochę- może się poduczę Pozdrawiam miło dziekuję bardzo i pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 HEjki Dawno mnie tu nie było ale wpadłem zobaczyć co u Ciebie Paulko słychać na budowie. Widzę, że się mury pną do góry Ale fajnie wygląda zabawa w piasku Mam u siebie jescze małą górkę piasku to też spróbuje poskakać. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 06.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Ślicznie Paulko. I jak czysto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.06.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ślicznie Paulko. I jak czysto . Dokładnie! Murarze są fantastyczni - bo to oni sami sprzatają tak po sobie. Nawet sobie żartuje, że teraz u mnie w domu to jest czysto, ale jak ja tam wejdę to sie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 15.06.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witaj Podziwiam za wytrwałość i optymizm w trudnych chwilach .Czytałam dziennik i byłam pod wrażeniem ,że nie poddałaś sie przed bezdusznymi urzednikami .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Moje gratulacje z okazji zakończenia pierwszej kondygnacji Jescze tylko góra i już mieszkacie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 24.06.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Moje gratulacje z okazji zakończenia pierwszej kondygnacji Jescze tylko góra i już mieszkacie Pozdrówka Jasne.... ostatnio mam doła bo sie wyleczyłam z irracjonalnych marzeń dotyczących spędzenia najbliższych świąt we własnym salonie:( Nie ma szans.... Ale ...wiosna nasza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Moje gratulacje z okazji zakończenia pierwszej kondygnacji Jescze tylko góra i już mieszkacie Pozdrówka Jasne.... ostatnio mam doła bo sie wyleczyłam z irracjonalnych marzeń dotyczących spędzenia najbliższych świąt we własnym salonie:( Nie ma szans.... Ale ...wiosna nasza???? Pewnie że wiona WAsza Przedstawiam Ci moją córcie WAży 3560g i mierzy 54 cm i od dwóch dni jest z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 29.06.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Moje gratulacje z okazji zakończenia pierwszej kondygnacji Jescze tylko góra i już mieszkacie Pozdrówka Jasne.... ostatnio mam doła bo sie wyleczyłam z irracjonalnych marzeń dotyczących spędzenia najbliższych świąt we własnym salonie:( Nie ma szans.... Ale ...wiosna nasza???? Pewnie że wiona WAsza Przedstawiam Ci moją córcie WAży 3560g i mierzy 54 cm i od dwóch dni jest z nami ŚLICZNA!!!! A jaka duża Serdecznie gratuluję i życze dużo cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Moje gratulacje z okazji zakończenia pierwszej kondygnacji Jescze tylko góra i już mieszkacie Pozdrówka Jasne.... ostatnio mam doła bo sie wyleczyłam z irracjonalnych marzeń dotyczących spędzenia najbliższych świąt we własnym salonie:( Nie ma szans.... Ale ...wiosna nasza???? Pewnie że wiona WAsza Przedstawiam Ci moją córcie WAży 3560g i mierzy 54 cm i od dwóch dni jest z nami ŚLICZNA!!!! A jaka duża Serdecznie gratuluję i życze dużo cierpliwości... Dzięki.NA razie jest jak anioł. Budzi się w nocy tylko raz a potem śpi do 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 04.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dzięki.NA razie jest jak anioł. Budzi się w nocy tylko raz a potem śpi do 10 Czekaj, czekaj... moi chłopcy też przez pierwsze pół roku byli jak aniołki...a potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A jak tam sprawy przyłączy???? Coś już pogonione??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 05.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Uff przebrnąłem przez cały twój dziennik wyrazy uznania a w sprawie rozterek dotyczących instalacji grzewczej i wodociągowej to mogę dopomóc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 17.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Świetny dziennik, na prawdę!! Fajnie, że masz tyle dystansu do tego całego zamieszania. Wiesz, że budujemy się całkiem blisko siebie?? Ja w okol. Brzezia k/Bochni, a w Bochni pracuję (też). My jesteśmy na etapie dachu, rozglądamy się za okienkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.08.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Świetny dziennik, na prawdę!! Fajnie, że masz tyle dystansu do tego całego zamieszania. Wiesz, że budujemy się całkiem blisko siebie?? Ja w okol. Brzezia k/Bochni, a w Bochni pracuję (też). My jesteśmy na etapie dachu, rozglądamy się za okienkami. Pozdrawiam Witam sąsiadkę Widzę że mamy podobne tempo? Ja juz mam okna zamówione, dach ma byc zrobiony w ciągu miesiaca najblizszego. A co do dystansu...Innego wyjścia nie ma, Można by zwariować z urzedami Mnie niestety jeszcze czekają przeprawy z nimi ...cieszę sie na samą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Uff przebrnąłem przez cały twój dziennik wyrazy uznania a w sprawie rozterek dotyczących instalacji grzewczej i wodociągowej to mogę dopomóc pozdrawiam Dziękuję a z pomocy chętnie skorzystam jak tylko wróce z urlopu...tj we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.08.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 A jak tam sprawy przyłączy???? Coś już pogonione??? cośkolwiek... ale jeszcze wciąż CZEKAMY trochę to denerwujące, bo budowa idzie na razie sprawinie, ale ile można brać prad od sąsiada a wodę z beczki... Ale żeby tak smutno nie zakończyć - kilka "pocztówek z wakacji" ode mnie http://img518.imageshack.us/img518/6121/obraz305yi3.jpg http://img518.imageshack.us/img518/118/obraz397fx8.jpg http://img518.imageshack.us/img518/7893/obraz416qj8.jpg http://img243.imageshack.us/img243/5801/obraz446gt9.jpg http://img518.imageshack.us/img518/6320/obraz419my1.jpg Pozdrawiam was wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 jeeeeeeeeeeeenyyyyyyyyy normlanie zazdroszczę tempa prac, widoków wakacyjnych i słownych ludzi.. ile można brać prad od sąsiada ja też tak mam i wkurzam się okropnie ale trzeba czekać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts