anetina 10.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 tak się niedyskretnie zapytam mogę sobie ściągnąć wzór domku dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 10.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam, boslak, drzwi mają chyba 164 cm szerokości, ale teraz nie dam sobie głowy uciąć za to, że jest to dokładny wymiar. Były robione na zamówienie pod rozmiar otworu w murze. W projekcie były drzwi 1,5-skrzydłowe, ale po różnych budowlanych perturbacjach wyszły jednak dwa skrzydła . anetina, dinozaury są z Castoramy. Kupiłam takie żółte szablony a później malowałam (najlepiej delikatnie docisakć szablon gąbką). Wzór domku możesz ściągnąć. To nie był projekt autorski (my też gdzieś go podpatrzyliśmy) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.09.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 czytam, czytam, oglądam, oglądam i nadziwić sie nie mogę jaki śliczny domek postawiliście. Ja jeszcze tuptam w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 niezłe skiby! a dzieła ogródkowe - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Glamourmum, no nie od razu Kraków zbudowano . Jak potuptasz jeszcze trochę, to też będziesz się cieszyć efektami . Jasia, ogródek już chcę mieć . Skibom mówimy stanowcze "nie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam, anetina, dinozaury są z Castoramy. Kupiłam takie żółte szablony a później malowałam (najlepiej delikatnie docisakć szablon gąbką). Wzór domku możesz ściągnąć. To nie był projekt autorski (my też gdzieś go podpatrzyliśmy) . wzór oczywiście ściągnę dzięki a do Castoramy musimy się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 15.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam, anetina (...) To nie był projekt autorski (my też gdzieś go podpatrzyliśmy) . wzór oczywiście ściągnę dzięki Kopie oryginału są lepszej jakości: http://images.rockler.com/rockler/images/23836-lg.jpg Zobacz proszę ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 pozwolisz więc, że i na swoje to skopiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 23.09.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 pięknie, cymesik, bardzo sobie to ładnie wszytko zrobiliście, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Melduję że ja pamietam Czekam na końcowe zdjęcia elewacji bo czuje ze będzie pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 WitamPieknie macie, nie wiem jakim cudem ominęłam Wasz domek.Urzekają mnie kolory ścian, takie stonowane, spokojne.. Wszystkie kolory to farby Beckersa? No i jeszcze mam pytanie o ten szary, tudzież niebieski- faktycznie niebieski? Chciałabym taki do wiatrołapu, jednak u Was są białe drzwi i nawet niebieski pasuje. My mamy mieć ciemniejsze drzwi i z niebieskiem byłoby mi chyba nie po drodze..Pozdrawiamwiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 09.10.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 veruniu, końcowe zdjęcia elewacji, powiadasz . Chyba musimy się uzbroić w cierpliwość, ale mądre ludzie mówią, że co nagle to po diable . wiolasz, szkoda, że ominęłaś, ale liczy się to, że w końcu do nas trafiłaś . We wiatrołapie kolor jest "gołębi" i cokolwiek by to nie znaczyło więcej jednak w nim niebieskiego niż szarego. Na szczęście pasuje do ogólnej koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Czy mogę zapytać też o dokładny numer/nazwę tej oliwki z pudełka? Chciałabym taką jasną oliwkę, Jasia ma oliwke jednak jej wyszła ciut ciemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 10.10.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 wiolasz, ale Ty masz jeszcze zapał, żeby tak o 7:33 o farbach rozmyślać . Mnie już odrzuca na sam widok marketów budowlanych . Oliwka z jadalni to jest Beckers półmat S 1510-G60Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ależ piękna będzie ta elewacja! jakoś tak angielsko-francusko cudnie! świetnie wygląda z białą podbitką i oknami! no rewelacja! ale widzę, że ta uroda zewnętrzna okupiona wielkim cierpieniem niestety żenada z tymi DZIADAMI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 15.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć Jasiu, poprosiłam Kierbuda o pomoc. DZIADY poczuły się tym urażone i stwierdziły, że zabierają swoje zabawki . Wobec powyższego elewacja pikna jeszcze długo nie będzie . Chyba, że masz namiary na kogoś, kto kładzie płytki klinkierowe (na parapetach też). Byłabym wdzięczna . Mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.10.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 K74, dobrze, że poszli bo jeszcze oprócz Twojej szkody finansowej nie wiadomo co wyszłoby na koniec. Na pewno ekipę znajdziesz. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Cześć Jasiu, poprosiłam Kierbuda o pomoc. DZIADY poczuły się tym urażone i stwierdziły, że zabierają swoje zabawki . Wobec powyższego elewacja pikna jeszcze długo nie będzie . Chyba, że masz namiary na kogoś, kto kładzie płytki klinkierowe (na parapetach też). Byłabym wdzięczna . Mieszkasz? ojacie! dzieciaki, nie dziady! nie znam, ale mogę zapytać mojej GW jeszcze nie mieszkamy, może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 17.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 witam mam pytanie podnieśliście w swoim domu sciane kolanową ? mi wydaje się ze tak ale chyba nie wypusciliście krokwi nie wydaje się Wam ze trochę zmienił sie wygląd zewnętrzny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 17.10.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 witam mam pytanie podnieśliście w swoim domu sciane kolanową ? Niezupełnie, podnieśliśmy wysokość parteru. Dokładnie o 1 bloczek. mi wydaje się ze tak ale chyba nie wypusciliście krokwi nie wydaje się Wam ze trochę zmienił sie wygląd zewnętrzny pozdrawiam Krokwie wydłużyliśmy, tak że okap ma ponad 90cm. Więcej to już byłaby przesada. Jeśli chodzi o wygląd zew. budynku to IMHO nie jest źle (obawialiśmy się, że będzie gorzej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts