Mohag 28.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 nie, nie.. takie w angielskim stylu to mi sie nie za bardzo myslalam o takich wyzszych ale prostych. Poczekam moze az Wasze nabiora urzedowosci i zobacze jak wygladaja, u mnie sie nie spieszy. Teraz w mieszkaniu tez mam biale drzwi, ale panele mam pinie alpejska... dosyc jasne i do tego wysokie cokoly w podobnym kolorze. W Rubiku mam pinie ale sakramento czyli ciemniejsza i zastanawiam sie czy listwy dac pod drzwi czy pod panele juz sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 28.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Pod drzwi. To wersja bardziej elegancka (moim skromnym zdaniem). Przymierzałam na sucho te nasze listwy do ciemnej podłogi (tej, którą mamy w sypialni) i wyglądają świetnie. Z ciemnymi listwami nie byłoby takiego efektu. W przyszłym roku to już się chyba olistwujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ufff, czyli tak jak bylo ustalone od poczatku tz biale ja nieraz tak przeginam jak za duzo o tym mysle - gloopie rzeczy wpadaja mi do glowy i juz nie jestem pewna czy jednak dobrze bedzie jak wymyslilam na poczatku. ps zaczelam trzecia lazienke narazie jest pol podlogi zrobione, bo trzeba brodzik bez brodzika w dalszej czesci zrobic ... ale plytki leca w karo i w karo pojda wyzej na sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 28.12.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 plytki leca w karo i w karo pojda wyzej na sciane To ma kafelkarz zabawę . Jak robiliśmy nasza blokową łazienkę (w karo, 10x10), to wykonawca żonę przyprowadził, żeby zobaczyła i go pożałowała trochę, jak do domu zmordowany po robocie wraca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iman1 12.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam, gratuluję domu!Też myślę o obłożeniu domu płytka klinkierową i zastanawiają mnie na niektórych zdjęciach miejsca wokół okien i drzwi bez klinkieru, do czego mają one słuzyc?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 12.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 W tych pustych miejscach bedzie przyklejony styropian (takie obwódki wokół okien i drzwi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 slicznie jest u Was - moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 23.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 moje klimaty Nasze małe królewny też mają podobne gusta . Zwłaszcza jeśli chodzi o wybór kolorów do pokoików . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kasiu czy możesz mi powiedzieć gdzie kupiłaś tę lampkę wróżkę do pokoju córci? Często przewija się na forum - nawet ją gdzieś widziałam (w jakimś sklepie int) ale nie mogę znaleźć Powiedz mi jak świeci - czy daje mocne światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 29.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 To może ja odp. - lampa do kupienia w Castoramie lub "Liroju". Ceny różnią się o kilka zł. Tu katalog (1,44MB).Co do świecenia to Massive dodaje do lampy żarówkę taką "duuużą bańkę" o mocy bodaj 60W. Świeci tak sobie. Ja wymieniłem ją na podobną bańkę Osrama (energooszczędną o mocy równoważnej standardowej żarówce 100W) co zdecydowanie pomogło w kwestii oświetlenia. Uwaga: podobne energooszczędne, duże bańki produkuje też Philips. Ale tego ostatniego nie polecam:- niby ta sama moc co Osram a świeci słabiej,- Philips potrzebuje sporo czasu na "rozgrzanie", Osram świeci od razu z pełną mocą, - and the last but not least: Philips świecił może parę minut i odmówił współpracy, Osramy świecą nam nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czy mogę Cię jeszcze podpytać skąd macie taki cudny domek dla dzieci (ten czerwony do ogrodu!!) ? Czy to "gotowiec" do kupienie? Może znacie kolor i nazwę farby? Wspaniale to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keyter 30.01.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dzięki. Domek jest od początku do końca własnego pomysłu i wykonania. Całość składa się z:- ramy z belek (w przkroju kwadrat o boku 4,5cm),- podłogi z płyty wiórowej o gr. 1,8cm (została nam z podłgogi na strychu domu),- połaci dachu też z płyty wiórowej, ale znacznie cieńszej (chyba 0,8cm),- scian z boazerii świerkowej (została nam z pokoju córki),- gontu bitumicznego (dach),- różnej maści kantówek do wykończenia drzwi i okien,- masy żelastwa w postaci: okuć, wkrętów, zawiasów i zasówek. Farby są Sadolina:- Base (impregnat),- Classic Szwedzka Czerwień + Biały Kremowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.01.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 06.02.2009 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam się i ja! Nowa kibicka-podglądaczka Waszego sukcesu-domku Fajny. I duży i mały!!! ps.Pozwoliłam sobie napisać na priva pytanko,ale przepraszam za porę ...budowanie domu to choroba ,można się pogubić w czasie,ale żeby aż tak jak ja?! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 06.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam i dziekuję za miłe słowa . Wysłałam odpowiedź na prv. A porą się nie przejmuj . Całe szczęście, że nie przyszło Ci do głowy, żeby zatelefonować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 18.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Bardzo prosimy o więcej zdjęć tego pięknego domku Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 18.02.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam, z każdym kolejnym postem jest piękniej:) Zbieram kolejne inspiracje i chyba zacznę forsować białe drzwi wewnątrz (zewnętrzne muszą być ciemne).I również proszę o więcej zdjęć, miło po(d)patrzeć. Podsyłam link do fajnej stronki z rzeczami dla dzieci, może się przyda. http://www.kidstown.pl/ Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 19.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Piękny dom :) gratulacje dla całej Wielkiej Czwórki :) serdecznie pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 24.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Yyyyyy... tyle komplementów na raz . Dorcha nad zdjęciami pracujemy. Fotosik nas wkurzył i teraz trzeba całą galerię przenieść, co przy aktualnym postępie prac może potrwać ze trzy lata . Majamp to zapraszamy do klubu miłośników białych drzwi . Za stronkę z rzeczami dla dzieci bardzo dziękuję. Cudo! Już coś podpatrzyłam na urodzinowy prezent dla maluszka. Olla Wielka Czwórka wielka jest duchem . W trzech czwartych nie przekroczyła metra sześćdziesięciu (tylko jeden się wyłamał) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Kasia, piekny Twój domek jest (Wasz)cudo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts