Justyna P 08.11.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]223243[/ATTACH Mam nadzieje, że udało się dodać zdjęcia - robione przed chwilą - przy sztucznym oświetleniu Edytowane 8 Listopada 2013 przez Justyna P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 08.11.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Justyna, a gdzie kupowalas te biale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 09.11.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ja kupowałam http://www.płytkiicegły. Z efektu jestem bardzo a to bardzo zadowolona, ale zanim się one u nas na budowie znalazły, to swoje ze sprzedawcą prześliśmy. Kłamał nas po drodze, że przesyłkę posłał a nawet jej nie nadał, że paleta mu z naszym transportem spadła i tak trwało to kilka tygodni. Generalnie nie jestem zadowolona ze sposobu przekazania nam towaru ale płytka w 100% spełniła nasze oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 11.11.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam wszystkichPILNIE szukam grafitowej cegły ___ręcznie formowanejZnalazłam na necie z firmy VANDERSANDEN ale trochę droga mi się wydaje ok 300 zł za metr kwadratowy. Czy ktoś słyszał może o tańszej w ciemno szarym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśa 11.11.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam wszystkich PILNIE szukam grafitowej cegły ___ręcznie formowanej Znalazłam na necie z firmy VANDERSANDEN ale trochę droga mi się wydaje ok 300 zł za metr kwadratowy. Czy ktoś słyszał może o tańszej w ciemno szarym kolorze? nevado oranje CRH mam próbkę, bardziej ciemna niż na fotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 13.11.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Udało mi się zamówić cegłę ręcznie formowaną w kolorze antracyt za 3,50 szt. Myślę ,że to nie jest najgorzej___Pani w sklepie zaproponowała mi również impregnat i nie wiem czy rzeczywiście warto go kupić? Cegła będzie wewnątrz domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 21.11.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 witam,czy ktoś ma może na ścianach płytki ręcznie formowane kmk-klinkier? teraz są w dobrych cenach końcówki serii (1,23 sztuka), podoba mi się Aprilia Struktura, bo chciałabym cegłę bardziej brązową niż czerwoną.http://kmk-klinkier.pl/produkt/cegly-recznie-formowane/aprilia-struktura/748/4/koncowka-serii czy ktoś zamawiał w tef firmie? płytki i narożniki tną z cegły - jestem ciekawa jakości. a może ktoś ma na ścianach takie bardziej brązowe cegły/płytki i się pochwali? i jaki kolor fugi do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 05.12.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 czy któraś z was łączyła w jednym wnętrzu dwa kolory cegły? pasuje mi gotycka cegła elkamino na kominek. ale kuchnię mam otwartą na salon dlatego chciałabym w kuchni też położyć cegłe między szafkami (skuć płytki). ale gotycka cegła będzie się zlewać z meblami, lepsza byłaby beżowo-brązowa...ale dwa kolory w jednym wnętrzu? :/ help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Udało mi się zamówić cegłę ręcznie formowaną w kolorze antracyt za 3,50 szt. Myślę ,że to nie jest najgorzej___Pani w sklepie zaproponowała mi również impregnat i nie wiem czy rzeczywiście warto go kupić? Cegła będzie wewnątrz domu podzielisz się namiarem????? a to cała cegła czy połówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żuczekk 06.12.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Witam Proszę o poradę jestem zainteresowana białą cegła widziałam na allegro tańszą opcję cegiełek gipsowych. 20-40 zł m2. Co o nich sądzicie czy może ktoś je ma czy polecacie, czy nie. My chcemy na hall właśnie takie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.12.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Polecam kamień dekoracyjny Parma-jest to biała cegła połączona już z fugą:PCena około 60zł za metr, chyba w ostatniej dekoratorni właśnie ją układali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 07.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Moi fachowcy fugowali za pomocą reklamówki:) Nakładli fugi do torby foliowej, odcięli róg i wyciskali jak krem na tort:) Szło dość sprawnie... U mnie do fugi klinkierowej (Quickmix) dodawali plastyfikatora do betonu (Qmix). Mieszali z wodą i uzyskaną papkę wkładali do pistoletu na silikon w kiełbaskach i nakładali w szczeliny pomiedzy płytkami ceglanymi. Efekt jest super. Edytowane 7 Grudnia 2013 przez agata.kmisti dodałam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 09.12.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 U mnie do fugi klinkierowej (Quickmix) dodawali plastyfikatora do betonu (Qmix). Mieszali z wodą i uzyskaną papkę wkładali do pistoletu na silikon w kiełbaskach i nakładali w szczeliny pomiedzy płytkami ceglanymi. Efekt jest super. [ATTACH=CONFIG]228992[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]228993[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]228994[/ATTACH] Skąd ten biały nalot na cegłach? Tak nie powinno być. Może on świadczyć o błędach w przygotowaniu zaprawy lub podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 09.12.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 na moje oko, to jest prawdziwa stara cegła rozbiórkowa cięta na plastry, białe wykwity to ślady po starej zaprawie i tak ma być dobrze zgaduję agato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 10.12.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 na moje oko, to jest prawdziwa stara cegła rozbiórkowa cięta na plastry, białe wykwity to ślady po starej zaprawie i tak ma być dobrze zgaduję agato? Jest dokładnie tak, jak pisze emi601 To bardzo stara cegła rozbiórkowa, pocięta na płytki. Cegła jeszcze nie była tak ostatecznie umyta, ale śladów po zaprawie zdzierać nie będziemy, bo właśnie na takim efekcie, jaki uzyskaliśmy, nam zależało. Tak jak pisze emi601 - tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 13.12.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 mamy tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.12.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) szukam cegły jak najbardziej podobnej do tej na zdjęciu- może byc cos nowego ale równiez jakas stara cegla rozbiórkowa potrzebuję zaledwie ok 6 m2 http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/2d/73/73/2d7373297bdd399f32bf3efb6827e5fa.jpg Może ktoś widział gdzies taką a najlepiej ma. Niestety na fotkach często wygladą inaczej niz potem w rzeczywistości. i pytanie dodtakowe- czym najlepiej ciąć ceglę "na plasterki " ? Edytowane 20 Grudnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gravit 20.12.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 szukam cegły jak najbardziej podobnej do tej na zdjęciu- może byc cos nowego ale równiez jakas stara cegla rozbiórkowa potrzebuję zaledwie ok 6 m2 http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/2d/73/73/2d7373297bdd399f32bf3efb6827e5fa.jpg Może ktoś widział gdzies taką a najlepiej ma. Niestety na fotkach często wygladą inaczej niz potem w rzeczywistości. i pytanie dodtakowe- czym najlepiej ciąć ceglę "na plasterki " ? Pięknie to wygląda,kiedyś myślałem o takim wnętrzu lecz wiadomo szewc bez butów chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 20.12.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 WitamCzy ktoś z was posiada płytki klinkierowe z firmy Caprice a konkretnie szarą o nazwie pinot-gris. Czy cena 120 zł. za m2 to dobra oferta?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.12.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 szukam cegły jak najbardziej podobnej do tej na zdjęciu- może byc cos nowego ale równiez jakas stara cegla rozbiórkowa potrzebuję zaledwie ok 6 m2 i pytanie dodtakowe- czym najlepiej ciąć ceglę "na plasterki " ? To jest stara, oryginalna cegła. Na na allegro dostaniez pociętą na plasterki. Jedyna jej wada - to nie jest polska cegła a francuska lub holenderska o innych wymiarach niż nasza. http://www.kamstar.pl/terakota-krakowska75-300.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts