Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CEGŁA we wnętrzach - inspiracje, realizacje, problemy, opinie, impregnacja, rodzaje

truskaweczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.innemeble.pl/img/salon/2.jpg

http://www.innemeble.pl/img/salon/5.jpg

Mam pytanie, czy ktoś wie co to są za kafle na podłodze ?

Strasznie mi się podobają i własnie takich szukam.

Proszę o pomoc.

real stone - to to nie jest - wiem, bo płytki ( po 1 szt.) reala kupiłam.

Najbardziej pasują do Alfares Alcora 33x33 keros ceramica - jest zdjęcie pomieszczenia w tej płytce - proponuję zestawić w drugim oknie z tym zdjęciem cytowanym.

Pozdrawiam

a czy takie płytki ręcznie formowane nadają się do łazienki? Chciałabym je połozyć koło WC.

W życiu bywa różnie i boję się co by się z nimi stało gdyby ktos pod wpływem nadmiaru w organizmie substancji wyskokowych w reakcji zwrotnej nie trafił do sedesu tylko w moje płytki :D

magdazet mam pytanie o znaczące różnice w wyglądzie tych cegieł (płytek?) pomiędzy 1-ym a 3-im zdjęciem- czy to kwestia tylko zapalonych halogenów-one tak dużo zmieniają? Balans bieli w aparacie? Przy sztucznym świetle dosyć trudno go ustawić. Ktore z tych zdjęć przedstawia bardziej realistycznie ten przedpokój?

magdazet mam pytanie o znaczące różnice w wyglądzie tych cegieł (płytek?) pomiędzy 1-ym a 3-im zdjęciem- czy to kwestia tylko zapalonych halogenów-one tak dużo zmieniają? Balans bieli w aparacie? Przy sztucznym świetle dosyć trudno go ustawić. Ktore z tych zdjęć przedstawia bardziej realistycznie ten przedpokój?

na 1 i 2 zdjęciu wygląda jakby cegły były nierówne - zjeżdzały w dół do prawej...ale może to jakies złudzenie... :roll:

drzwi ładne - jakiej firmy? 8)

ja mam w łazience całą jedną ścianę wyłożona pytką ręcznie formowaną, na tej ścianie będzie umywalka, klinkier ten wcześniej zaimpregnuję silikonem do klinkieru aby nie wchłaniała nic, myślę że to wystarczy aby ja zabezpieczyć przed wodą.Zdjęcia pokaże gdzieś dopiero za miesiąc.