Gabi.gg 27.07.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A czy po zaimpregnowaniu cegła nie będzie się błyszczała?? Bo gdzieś widziałem właśnie taki efekt i nie bardzo mi się podoba - jak lakier To zależy od rodzaju impregnatu. Mogę Cię zapewnić, że po zaimpregnowaniu Fasadą Pro nic się nie błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 27.07.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 To zależy od rodzaju impregnatu. Mogę Cię zapewnić, że po zaimpregnowaniu Fasadą Pro nic się nie błyszczy. Nie no ja wiem ze to zależy od impregnatu ale właśnie chciałem się upewnić że po tym konkretnym wskazanym przez Ciebie nie będzie się błyszczeć. takze dzieki za informacje. Powiedz jeszcze ile razy trzeba impregnować 1, 2 może więcej warstw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 27.07.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nanosiliśmy dwie warstwy, przy czym drugą warstwę nakłada się zanim wyschnie pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 27.07.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Zwykłym pędzelkiem jak rozumiem?? ok dzięki za wyczerpujące informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 27.07.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Najlepiej takim nie za dużym ławkowcem, zwykłym pędzelkiem wolno idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzata_do 08.08.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Zdjęcia są świetne. Sami jesteśmy w trakie remontu i chciałam zapytać o producenta systemu linkowego i o trnsformator, ponieważ generalnie też fajnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 10.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 a to moja, z elkamino, oczywiście;) w kwestii dostawy -my również mieliśmy przepychanki z przewoźnikiem, który twierdził, ze nie ma windy i chciał, zebysmy zalatwili kogos do zrzucenia paczek z ich samochodu. Po odwoływaniu się do kilku wyzszych instancji samochód z windą cudownie się znalazł, wszystko dobrze się skończyło, tylko nerwów trochę nam napsuli. Ja nie winiłabym o coś takiego Elkamino. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/LcQb1yVNVvqOKoJv6B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 11.08.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 piękne wnętrze...ścianka daje niesamowity efekt:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 11.08.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 cudnie basbur te barierki to andresola? sciana ceglana "idzie" nizej? mozesz pokazac dol sciany? jaki kolor masz fugi? impregnowalas cegle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.08.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja mam dokładnie te same pytania co leaat No i oczywiście dopiszę się do achów Wyszło super !!!! Pokaż więcej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.08.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Moja juz prawie gotowa ceglana lazienkahttp://img94.imageshack.us/img94/5522/img3404o.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img189.imageshack.us/img189/6586/img3405ng.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.08.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 anetka, pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.08.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 anetko co to za kinkieciki, zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Zona m to LK design,z tego co mi wiadomo niedostepne w Pl ja swoje kupilam w Norwegii, tutaj katalog online http://www.pdfsmp.com/onlinebook/890/katalog2011N.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.08.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 to mam pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 21.08.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 cudnie basbur te barierki to andresola? sciana ceglana "idzie" nizej? mozesz pokazac dol sciany? jaki kolor masz fugi? impregnowalas cegle? przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale bylam na urlopie, bez netu, więc same rozumiecie;) juz odpowiadam - te barierki to antresola, sciana ceglana idzie niżej i przechodzi schodami w ścianę salonową - nie było jej jak zakończyc (tej cegły), więc pociągnelismy na całość, jak zrobię jakieś zdjecie to wrzucę. kolor fugi to taki jasny szary, to fuga, którą sprzedaje elkamino, mają chyba tylko ten jeden kolor. na razie niczym nie impregnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.09.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 stara biała cegła elkamino http://img191.imageshack.us/img191/576/20110912112111454.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 14.09.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 zapowiada sie ciekawie:), to ja zaraz z serii "100 pytan do": -jaki kolor fugi planujesz? -co to za sposob z "krzyzykami"? -klej masz rowniez z elkamino, jaki? -czy biel jest cieniowana? widze kilka odcieni (szarosci) czy to tylko zludzenie? -bedziesz impregnowac cegle? -planujesz ulozyc cegle do samego sufitu? (wyjdzie Ci pelna plytka?) ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.09.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 fuga w odcieniu bieli jakimś złamanym to nie krzyżyki - to takie cieńkie deseczki, patyczki takie równe klej Arsanit elastyczny biały płytki różnią się odcieniami, od beżu po szarości, zdjęcie dość wiernie oddaje kolory nie bede impregnowac, teraz w mieszkaniu mam niezaimpregnowaną i jest ok czy wyjdzie do sufitu - myślę ze płytkarz sie postara i tak to ułoży w każdym razie ie ma problemu z ich cięciem uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 14.09.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 dzieki:) czekam na efekt koncowy (ciagle nie moge sie zdecydowac-biala czy skalna:rolleyes:) aaa jeszcze dopytam: co bedziesz miala na podlodze?(zastanawiam sie, czy nie klasc cegiel ciut wyzej, o wysokosc panela+listwa...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts