ivy17 01.09.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 leaat a jaki to wzór z Elkamino ?? Uwielbiam ceglaną łazienke u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas.jawor 03.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Rude, naturalne cegły są piekne, do mojego wnętrza pasują jednak bardziej bielone. Właściciele ścian z białej cełgy, pochwalcie się , pokażcie zdjęcia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 04.09.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Właściciele ścian z białej cełgy, pochwalcie się , pokażcie zdjęcia !! U mnie w przedpokoju http://thumbnails67.imagebam.com/20910/e2a661209098465.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DobryChlopak85 04.09.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Urok starej cegły z demontażu (cięta na pół) z połączeniem drewnianych przeszlifowanych belek. Pomysł powstał w mojej głowie. ps. zbyło mi tych cegiełek i mogę oddać po pieniądzach... Cegła w kuchni Edytowane 4 Września 2012 przez DobryChlopak85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patysiaSasasa 05.09.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Urok starej cegły z demontażu (cięta na pół) z połączeniem drewnianych przeszlifowanych belek. Pomysł powstał w mojej głowie.[ATTACH=CONFIG]134667[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134668[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134669[/ATTACH] ps. zbyło mi tych cegiełek i mogę oddać po pieniądzach... Cegła w kuchni[ATTACH=CONFIG]134670[/ATTACH] pytanko o belki na suficie? czy sa to imitacje? jesli tak, prosze o namiary gdzie takie cudo zostalo zakupione i na co sie je montuje? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patysiaSasasa 05.09.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam, wklejam co mam ale na razie do kompletnej kuchni to jeszcze daleka droga. Nie ma zmywarki, pieca, cokołów i półki. [ATTACH=CONFIG]128448[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128449[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128451[/ATTACH] Paciorki, czy to są meble z ikei, Stat? A blat z czego/ skad masz? czy te meble sa bardziej białe czy bardziej kremowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DobryChlopak85 05.09.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 pytanko o belki na suficie? czy sa to imitacje? jesli tak, prosze o namiary gdzie takie cudo zostalo zakupione i na co sie je montuje? Pozdrawiam:) Te belki to ciosane krokwie dachowe. Jakieś 30 lat temu malowane pokostem. Wstępnie chciałem je czyścić dokładnie do uzyskania jasnego koloru, ale uzyskałem o niebo lepszy efekt i zaoszczędziłem sobie sporo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezotrap15 12.09.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 pytanko o belki na suficie? czy sa to imitacje? jesli tak, prosze o namiary gdzie takie cudo zostalo zakupione i na co sie je montuje? Pozdrawiam:) imitacje belek drewnianych http://www.belkirustykalne.pl widzialem ich wyroby i faktycznie robią wrażenie autentycznosci,te dostępne w marketach to w porównaniu do nich to badziewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 12.09.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 leaat a jaki to wzór z Elkamino ?? Uwielbiam ceglaną łazienke u Ciebie wzor stara cegla+jasna fuga (rowniez z elkamino) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boniucha 14.09.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Piękne wnętrza! Planujemy w kuchni cegły na kominie i przed wyspą, i myślałam ostatnio o cegle nad blatem, ale tego już by było chyba za dużo? Pozwalam sobie wkleić na razie projekt z programu Ikei, choć kuchnia się robi u miejscowego "pana od kuchni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 14.09.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Piękne wnętrza! Planujemy w kuchni cegły na kominie i przed wyspą, i myślałam ostatnio o cegle nad blatem, ale tego już by było chyba za dużo? Pozwalam sobie wkleić na razie projekt z programu Ikei, choć kuchnia się robi u miejscowego "pana od kuchni" [ATTACH=CONFIG]136734[/ATTACH] jak mam byc szczera, to wolalabym miec cegle nad blatem+komin, niz komin+wyspa... po pierwsze-troche za duzo dobrego w jednym miejscu, ceglany komin duzo straci przez polaczenie z wyspą po drugie-nie ufam osobom siedzacym na tych hokerach , nie wiem ile tam masz przeznaczone miejsca "wgłąb", ale nie wierze, ze ta scianka pod blatem nie bedzie wiecznie okopana, o kolanach nie wspomne, ale to tylko moja opinia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boniucha 14.09.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) leaat dziękuję za opinię - czyli, że tę ściankę "od wyspy" lepiej otynkować? Bo nie mam pomysłu z czego zrobić taką ściankę, a chce zasłonić kuchenkę od przejścia...I nad blatem pierwotnie chciałam nie mieć szafek i zostałam przegłosowana głównie przez pana robiącego i spędza mi to sen z powiek - najwyżej powiem żeby nie przykręcał i zabrał z powrotem Edytowane 18 Września 2012 przez boniucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.09.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 To ja też dołączę do wątku.. Zamówiliśmy i położyliśmy cegiełkę skalną z elkamino dom. Cegiełka jest śliczna, jednak chciałabym Was uczulić, na sprawdzanie odciania fugi. Pan z Elkamino sam 'kręci' fugę... I nie opisuje jej- przychodzi ona w workach niepodpisanych. W naszym przypadku doszło do pomyłki i dostaliśmy 2 różne odcienie fugi- jasny szary(taki miał być) i ciemny szary . Niestety zorientowaliśmy się dopiero po wyschnięciu fugi.. Efekt.. Pan był bardzo miły i przeprosił za pomyłkę, polecił przeciągnąć cienką wartwą fugi jasnej po tej ciemnej. Jak zrobimy, to dam znać i pokażę fotki,, Ściana jeszcze przed fugowaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myslivy 24.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Tu była reklama Edytowane 27 Września 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal.franek 26.09.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Jako że byliście mi inspiracją, pokazuję... cegła i fuga z elkamino oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.09.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Jako że byliście mi inspiracją, pokazuję... [ATTACH=CONFIG]138621[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138622[/ATTACH] cegła i fuga z elkamino oczywiście... Ślicznie.. kurcze widzę, że tylko my mieliśmy takiego pecha z elkamino.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boniucha 26.09.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Jako że byliście mi inspiracją, pokazuję... [ATTACH=CONFIG]138621[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138622[/ATTACH] cegła i fuga z elkamino oczywiście... a ja zapytam czy pod farbę tablicową trzeba jakoś szczególnie przygotować powierzchnię ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 01.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Tak wygląda nasza ceglana ściana kominkowa. Niestety brak jeszcze oświetlenia górnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.10.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) rafal.franek świetna ściana i KOZA!!!! co to za cudo? paciorki boskie wnętrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anagat ściana wyszła ślicznie! mam nadzieję, że uda się poprawić fugę Edytowane 2 Października 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal.franek 03.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 boniucha.. ściane pod farbę tablicową gruntowałem tak jak inne, bez różnicy..,martaibartek... koza to Invicta Sedan,paciorki... jest super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts