Liwko 11.04.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Są na świecie ponoć kraje, gdzie się ziemniaki sadzi w sobotę a w poniedziałek się je wykopuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.04.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 nie ma co się śmiać. słyszałeś o tym?: http://www.crazynauka.pl/polski-zbliza-sie-inwazja-zielonych-papug/ sam rozmawiałem z hodowcą papug, który mi powiedział, że zimą spokojnie wystawia klatki na mróz i tylko osłania przed wiatrem. papugi dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.06.2016 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Są na świecie ponoć kraje, gdzie się ziemniaki sadzi w sobotę a w poniedziałek się je wykopuje. To na Czukotce. I pilnują, żeby ani jeden nie zginął. Pewnego dnia Czukcza kupił lodówkę. Pytają go: - Czukcza, ale po co wam lodówka? - A, to do ogrzania się zimą. Na ulicy minus 40, a u mnie w lodówce tylko zero! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.12.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 No i przyszła, cholera... http://img.wiocha.pl/images/a/c/ac76835448de65a77aac1efd3c2391b4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.01.2018 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Zimę wykupili kapitalisty za dulary i franki, u nas chyba złotówek zabrakło na takie bzdety jak śnieg. Ni ma na służbe zdrowia to na takie śnieżne banialuki skąd wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 11.01.2018 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Hahaha, ten na zdjęciu to zupełnie jak koleś dzisiaj w Żabce pod blokiem. Śnieg sypie, a pan w klapeczkach i krótkim rękawku po czekoladę i mineralną wyskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts