barbara1719510482 18.08.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Czy ja mogę prosić o namiary na Pana elektryka Kocota? bedę wdzieczna oraz hydraulika jakiegoś dobrego i taniego?Będę wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasey 20.08.2012 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Niestety nie otrzymalem odpowiedzi tu na forum,ale udało mi się znaleźć kogoś,kto za rozsądne pieniadze "zrobił" mi świadectwo energetyczne. Dla zainteresowanych info na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARDO 24.09.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Witam. Proszę o namiar na wykonawcę świadectwa energetycznego domu mieszkalno-uslugowego we Wrocławiu. Dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 07.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 cześć, to ja bardzo poproszę; [email protected] z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radmol 25.11.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witam, ja z czystym sumieniem polecam elektryka p. Grzegorza Żmudę z okolic Łoziny (północ Wrocławia). Robił u mnie instalację i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalnie, schludnie, w miarę tanio i co najważniejsze działa:) Wszystkie puszki zakończone deklami - całość gotowa do tynkowania.Kable gipsowane i klejone prowadzone po ścianach a nie po podłodze. Doradza przy rozmieszczaniu włączników a to ważne:)Pozdrawiam. Przy okazji szukam fachowca, który zaizoluje mi balkon nad pomieszczeniem ogrzewanym (wykonanie warstwy spadkowej zaprawą wyrównującą i na to Mapelastic lub papa - w tej chwili mam tu goły beton a pod nim mam wykusz.... Całość ma około 3mkw i nikomu nie chcę się tym bawić a sam tego robił nie będę).Budowa w okolicach Siedlca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matimes01 01.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 witam na forum. mam prośbę o namiary na sprawdzoną ekipę budowlaną do stanu surowego. domek nieduży - ok 100m jednopoziomowy, okolice Miękini. początek bud wiosna - pozdrwiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombary 23.08.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam Proszę o namiar na sprawdzona ekipę budowlana do SSO. Dom 300m2 Wrocław Oporów. Termin rozpoczęcia prac 01.09.2013. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izamanko 28.07.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Sądzę, że warto założyć taki temat widziałam podobne dla innych województw Polecajcie rzetelne firmy, z których usług korzystaliście Ja jako pierwszy przykład proponuje: Biuro projektowo-usługowe ERAN z Gliwic. Miałam z nimi przyjemność pracować przy montażu instalacji wodno-kanalizacyjnej w swoim domu.Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Jeżeli ktoś korzystał z nich usług warto dopisać swoją opinię lub poddać kolejną firmę do listy białych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) Sądzę, że warto założyć taki temat widziałam podobne dla innych województw Polecajcie rzetelne firmy, z których usług korzystaliście . A nie przyszło ci na myśl, że taki wątek już istnieje? Łączę i na przyszłośc radzę korzystać z wyszukiwarki. Górny Śląsk ma swój temat Edytowane 31 Lipca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 04.09.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 jest biala lista warszawy to i wroclaw by sie przydal z moich dotychczasowych doswiadczen z zmknietymi oczami moge polecic murarzy, prosto, rowno, piony poziomy i przekatne, wszystko rowno. podobnie ekipa od dachu. mega ladnie i starannie wykonany. ale wisienka na torcie jest tynkarz wewnetrzny, robi mi teraz gipsowy diamanta. idealnie rowno, od razu pod malowanie, wiekszosc nie ma tak ladnie gladzi zrobionych. co idr na budowe to zachwycam sie tymi tynkami. doslownie lustro. dla niedowiarkow zapraszam na budowe ale tak to jest, jak ktos robi dobrze to ma roboty full, ja na tynkarza czekalem od.marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadasz 02.01.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Adam Radaszkiewicz - Hydraulik, Podłogówka, podłączenie pieca gazowego, grzejniki. Wykonywał roboty w moim domu w Dobrzykowicach. Szybko i solidnie. Mogę z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 29.01.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Po fatalnych doświadczeniach z ekipą od dachu postanowiłem mieć najlepszą ekipę od hydrauliki/ instalacji, elektryki i wnętrz. Patrząc po wcześniejszych wpisach widzę że nic nowego nie napiszę polecając Adama Radaszkiewicza jako rzetelnego wykonawcę wszelkich prac kanalizacyjno instalacyjnych. U mnie robił wszystko od A do Z łącznie z ogrzewaniem podłogowym na całym parterze, instalacją gazową w środku i na zewnątrz, podłączał kocioł DeDietrich Modulens, który kupiłem za jego pośrednictwem w dobrej cenie. Zorganizował mi serwisanta, który zrobił pierwsze uruchomienie kotła i teraz go serwisuje. Wszystkie materiały kupował dla mnie a następnie wszystko rzetelnie rozliczał, indywidualnie nigdy nie dostałbym materiałów w takiej cenie. W przypadku Adama Radaszkiewicza założenie fachowej ekipy spełnione w 100 %. Trochę maruda ale przy moich częstych zmianach koncepcji można powiedzieć że oaza spokoju Adam Radaszkiewicz 602253166 Mieczysław Kocot, zajął się u mnie kompleksowo elektryką od instalacji kabli po montaż włączników i ramek. Ekipa przyjeżdża w 5-6 osób z czego pan Mietek przez pierwsze dni chodzi i marudzi co można by zrobić lepiej Polecam zdać się na jego doświadczenie ja miałem kompleksowy projekt elektryki razem z wnętrzarskim i wyłapał mi kilka błędów, których osoba budująca pierwszy dom nie jest w stanie sobie zwizualizować na tak wczesnym etapie budowy. Dodał mi też z 15 punktów i instalacji, które były całkowicie pominięte albo, o których mi się nawet nie śniło że są tak potrzebne. np kabel łączący garaż ze zbiornikiem szamba, dla sygnalizatora napełnienia. Na koniec dostałem wszystkie niezbędne pomiary instalacji, do odbioru budynku. Mieczysław Kocot 503330488 Do kompleksowego wykończenia wnętrz polecam Damiana Lenartowicza 605299530 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snk 24.05.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Witam, Poszukuję specjalisty do przełożenia dachu w stary domu, oraz speca który podłączył by piec c.o. wraz z pociągnięciem instalacji na terenie Wrocławia. Z góry dzięki za info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 24.05.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 (edytowane) Skorzystałam z usług polecanego na forum p.Kocota do założenia R-betki i wszystkich spraw dokolnych. Nic dodać, nic ująć. Forumowe peany zasłużone Edytowane 16 Czerwca 2015 przez questa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mireksokol 27.05.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Szczerze moge polecic ta firme, przy budowaniu domu korzystalem z ich uslug jesli chodzi o solary i kotly. 100% retelnosci i profesjonalizmu. Polecam http://www.dedietrich-solary.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 28.05.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Zna ktoś może solidnego rzeczoznawcę z Wrocławia i okolic do oceny wartości budynku i potrzebnych prac remontowych/wykończeniowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_a_2 10.06.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Czy ktos wspolpracowal z nadzorca/kierownikiem budowy, Pania Monika Duch z Wroclawia? Jesli tak, bede wdzieczny za opinie i spostrzezenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mupcio 26.07.2015 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Witam wszystkich! To mój pierwszy post na forum. Planuję budowę domu w okolicach Lubawki z projektu Archonu dom w idaredach 2. Czy ktoś może polecić ekipę do wybudowania stanu zerowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beniuDW 07.09.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Po przebojach z ekipami mogę polecić: BRAMY GARAŻOWE - firma Bingo z Wrocławia, http://www.bingo.wroclaw.pl będziemy u nich zamawiać również drzwi zewnętrzeprofesjonalni, bezproblemowi, ceny na dobrym poziomie, doradzają, nie mogę powiedzieć złego slowa STUDNIE wiercone - pan Nowak z okolic Wrocławia tel. 603 808 399 lub 667 398 548terminowi, gdy umawiają sie na spotkania to przychodzą i są punktualni, firmę prowadzi ojciec z synami, bardzo porządni ludzie, duże doświadczenie, doradzają i co najważniejsze nie naciągają, super pomoc przy doborze pompy itp OGRODZENIA: PPUH DEKO Stanisław Babłomy robiliśmy panel z podmurówką, poszło szybko i sprawnie, Edytowane 7 Września 2015 przez beniuDW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beniuDW 09.09.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Czy możecie polecić dobrą firmę z Wrocławia lub okolic do parapetów zew i wew - chodzi mi o kamień (granit) i konglomerat.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts