bendzamin 03.01.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Szukam tanich i solidnych bloczków betonowych na scianki fundamentowe w okolicach dolnośląskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 03.01.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 moje bloczki były z Betardu , równe, dobre zawibrowane czy sprasowane, bez wystającego kruszywa , ja i muraze byliśmy zadowoleni , oglądałem też tańsze , ale robione jakoś chałupniczo, postrzepione, nie gładkie ale chropowate z kamykami na zewnątrz , ciężko coś takiego potem zaizolować czy ocieplić , a jak są równe to smarujesz dysperbitem jak po stole, nie jest to duży koszt więc polecam wybrać te równiejsze z porządnej betoniarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.01.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Ja mam BETARD Bierkowice najbliżej.Ale drodzy są jak holera. Za beton B20 chcś 279zł located na działce he he . Ceny bloczków nie znam. Ale rzeczywiscie BETARD ma opinię dobrego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 03.01.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 okolice to troche szeroko niedaleko lubania masz porzadne bloczki z atestem..nie sa tanie ale porzadne i za odplata dowioza..mozna sie targowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 03.01.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 0 75 721 60 72 59-800 (p-ta Lubań) Kościelniki Dolne 20pow.lubański, woj.dolnośląskie http://www.janar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WanKon 04.01.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Wybierz firmowe bloczki, ja na swoje nie moge patrzeć, i nie mogę doczekac się tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 05.01.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 wielkie dzieki za pomoc bede szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 05.01.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 ja wzialem bloczki z Raszkowa, kolo Ostrowa Wlkp, bardzo dobre za 2,50 z dowozem i rozladunkiem tyle ze do mnie mieli okolo 30km do ciebie pewnie ze 100km wiecej ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 05.01.2006 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 troszke by mieli kawałek drogi, bede zaczynał moja posesje 6km od Leśnica - Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 25.04.2018 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Podepnę się pod temat, bo będę potrzebował bloczków z betonu komórkowego, ale na ściany parteru i poddasza, a nie na fundament. Chcę wybrać spośród tych dwóch producentów: Solbet / H+H. Czy jakość bloczków obydwu tych producentów jest podobna? PS. Ceny podane w tym starym temacie w porównaniu z cenami z dzisiaj. Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts