Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOLIBA - czyli do rzeczy o Cichych budowaniu komentarz

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 357
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołom

Neferka

http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...

Cichy przemówił! Marny żart i poniewczasie, ale radość wielka!!! :lol:

Wiosna starym zwyczajem nagrzewa samochody jak piekarniki więc chyba czas na budowę domu?

A u Ciebie to już coraz mniej do zrobienia - zwłaszcza, że sami "popychacie" do przodu... No i co z tą Twoją pracą??? Pisz, pisz!

Pozdrowienia, i dzięki za życzenia - moje spóźnione ale zielone (wiosenne)!

• 1 month później...

Gryfpc,

no pięknie, pięknie ! :D Szkoda tylko, że tak rzadko się chwalisz :wink:

W domku już dużo zrobione i widzę, że plany na następne prace masz bardzo ambitne :wink: .

Gratuluję prądu ! Jaka to radość mieć taki kabelek . Ale się długo naczekałeś 8)

Ocieplenie i ofoliowanie bardzo profesjonalne - sam z teściem robiłeś ? Super !

Będziesz hodował drób ? :o . A gdzie zdjątka tych maleństw ?

Wyspa z pergolą fajna sprawa. Też myślę o oczku wodnym i pergoli, ale chyba bez wyspy :roll:

Cieszę się, że się odezwałeś. Pozdrawiam ! :D

Gryfpc,

no pięknie, pięknie ! :D Szkoda tylko, że tak rzadko się chwalisz :wink:

W domku już dużo zrobione i widzę, że plany na następne prace masz bardzo ambitne :wink: .

Gratuluję prądu ! Jaka to radość mieć taki kabelek . Ale się długo naczekałeś 8)

Ocieplenie i ofoliowanie bardzo profesjonalne - sam z teściem robiłeś ? Super !

Będziesz hodował drób ? :o . A gdzie zdjątka tych maleństw ?

Wyspa z pergolą fajna sprawa. Też myślę o oczku wodnym i pergoli, ale chyba bez wyspy :roll:

Cieszę się, że się odezwałeś. Pozdrawiam ! :D

Witaj Adrianko!!!

Ocieplenie i ofoliowanie robiłem sam, przy płytowaniu u Julci pomagała mi Żona...

Prądu niestety jeszcze nie mamy, ale może niedługo...

Zdjęcia pisklaków będą może jutro...

Pozdrawiam!!!

:D :D :D

P.S.:

Zaawansowanie moich prac w porównaniu ze stanem u Ciebie, to tak, jak porównanie... "wczesnego płodu do noworodka"!!! ;) :lol: :D

Lilie przecudnie kwitną, pamiętasz?!

Ocieplenie i ofoliowanie robiłem sam, przy płytowaniu u Julci pomagała mi Żona...

Łałł :o . GRATULKI ! Pięknie to zrobiliście. Jestem pod wrażeniem i pełna uznania dla żoneczki ( dla Ciebie oczywiście także :wink: )

Zaawansowanie moich prac w porównaniu ze stanem u Ciebie, to tak, jak porównanie... "wczesnego płodu do noworodka"!!! ;) :lol: :D

Nie przesadzaj :wink: . Gdybym nie miała firmy, to zapewne byłabym daleko , daleko w tyle. Niestety nie mogę uczestniczyć w żadnych pracach budowlanych (alergia) 8) .

Wam jednak świetnie idzie, a jaka satysfakcja, że "tymi rencami ..."

Lilie przecudnie kwitną, pamiętasz?!

Oczywiście ! Cieszę się, że Ty też :wink: :lol: . Myślę, że nic się nie zmieniło w tym temacie ? :roll: :wink: Tylko adres docelowy adresata się niebawem zmieni :wink: :lol:

Pozdróweczka ! :D

• 5 months później...
  • 3 months później...
  • 11 months później...
Lubiłem czytać ten dziennik i dzisiaj odgrzebałem go w ulubionych przy porzadkowaniu kompa. Może sie w końcu doczekamy nowych wieści. Oby były to pozytywne informacje chociaż z drugiej strony teraz to dopiero nadszedł prawdziwy kryzys... Jeśli jeszcze zdarza Wam się czytać Muratora to pozdrawiam całą Waszą rodzinkę. Powodzenia i napiszcie jak tam budowa. Myślę, że tu na forum jest wielu zainteresowanych i trzymających za Was kciuki :D .