jabko 21.12.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 No no Przemo Okienka dopiero ujrzałem Sie szarpnąłeś Pozdrawiam i Wesołych Świat życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.12.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Aby te piękne Święta były pełne rodzinnego ciepła a Nowy Rok przyniósł radość i szczęście http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje5_ok2_d.jpg Gratuluję okienek ! Są piękne, szczególnie to okrągłe z witrażykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.12.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo rodzinnego ciepła i miłości oraz samych najlepszych chwil w Nowym Roku dla całej Rodziny http://kartki.p3.pl/kartki/15/735.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 28.12.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Drogi Sąsiedzie!Nie zdążyłam przed świętami - więc chociaż na ten Nowy Rok! Oczywiście - przede wszystkim przeprowadzki!!!!! http://images2.fotosik.pl/311/1e79646e305bcfea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Te misiek Obijasz się czy co ? Moze byśtak cos ruszył na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 hmmmm trafiłem na twój dziennik jakżeś ty już go wręcz opóścił.... szkoda bo piszesz..... yyyy pisałeś super. może warto do tego wrócić... pozdrawiam. ps. żadne zdjęcie mi się nie otworzyło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 07.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii.Życzy Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.04.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt Cichym państwu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Spóżnione, ale szczere życzenia Wesołych Świąt i mokrego dyngusa składam! Powodzenia w budowlanych dokonaniach, normalnych wykonawców i dużo uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Gryfpc Dziękuję za życzenia może spóźnione ale ja również składam z głebi serca płynące życzenia Wielkanocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 13.04.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cichy przemówił! Marny żart i poniewczasie, ale radość wielka!!! Wiosna starym zwyczajem nagrzewa samochody jak piekarniki więc chyba czas na budowę domu? A u Ciebie to już coraz mniej do zrobienia - zwłaszcza, że sami "popychacie" do przodu... No i co z tą Twoją pracą??? Pisz, pisz! Pozdrowienia, i dzięki za życzenia - moje spóźnione ale zielone (wiosenne)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.06.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Gryfpc, no pięknie, pięknie ! Szkoda tylko, że tak rzadko się chwalisz W domku już dużo zrobione i widzę, że plany na następne prace masz bardzo ambitne . Gratuluję prądu ! Jaka to radość mieć taki kabelek . Ale się długo naczekałeś Ocieplenie i ofoliowanie bardzo profesjonalne - sam z teściem robiłeś ? Super ! Będziesz hodował drób ? . A gdzie zdjątka tych maleństw ? Wyspa z pergolą fajna sprawa. Też myślę o oczku wodnym i pergoli, ale chyba bez wyspy Cieszę się, że się odezwałeś. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 07.06.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Gryfpc, no pięknie, pięknie ! Szkoda tylko, że tak rzadko się chwalisz W domku już dużo zrobione i widzę, że plany na następne prace masz bardzo ambitne . Gratuluję prądu ! Jaka to radość mieć taki kabelek . Ale się długo naczekałeś Ocieplenie i ofoliowanie bardzo profesjonalne - sam z teściem robiłeś ? Super ! Będziesz hodował drób ? . A gdzie zdjątka tych maleństw ? Wyspa z pergolą fajna sprawa. Też myślę o oczku wodnym i pergoli, ale chyba bez wyspy Cieszę się, że się odezwałeś. Pozdrawiam ! Witaj Adrianko!!! Ocieplenie i ofoliowanie robiłem sam, przy płytowaniu u Julci pomagała mi Żona... Prądu niestety jeszcze nie mamy, ale może niedługo... Zdjęcia pisklaków będą może jutro... Pozdrawiam!!! :D P.S.: Zaawansowanie moich prac w porównaniu ze stanem u Ciebie, to tak, jak porównanie... "wczesnego płodu do noworodka"!!! Lilie przecudnie kwitną, pamiętasz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.06.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ocieplenie i ofoliowanie robiłem sam, przy płytowaniu u Julci pomagała mi Żona... Łałł . GRATULKI ! Pięknie to zrobiliście. Jestem pod wrażeniem i pełna uznania dla żoneczki ( dla Ciebie oczywiście także ) Zaawansowanie moich prac w porównaniu ze stanem u Ciebie, to tak, jak porównanie... "wczesnego płodu do noworodka"!!! Nie przesadzaj . Gdybym nie miała firmy, to zapewne byłabym daleko , daleko w tyle. Niestety nie mogę uczestniczyć w żadnych pracach budowlanych (alergia) . Wam jednak świetnie idzie, a jaka satysfakcja, że "tymi rencami ..." Lilie przecudnie kwitną, pamiętasz?! Oczywiście ! Cieszę się, że Ty też . Myślę, że nic się nie zmieniło w tym temacie ? Tylko adres docelowy adresata się niebawem zmieni Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Heloł Gryfpciu, co u Was słychać? Coś mam przeczucie, że już mieszkacie , dobrze myślę? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.03.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Nadal cisza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 02.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Lubiłem czytać ten dziennik i dzisiaj odgrzebałem go w ulubionych przy porzadkowaniu kompa. Może sie w końcu doczekamy nowych wieści. Oby były to pozytywne informacje chociaż z drugiej strony teraz to dopiero nadszedł prawdziwy kryzys... Jeśli jeszcze zdarza Wam się czytać Muratora to pozdrawiam całą Waszą rodzinkę. Powodzenia i napiszcie jak tam budowa. Myślę, że tu na forum jest wielu zainteresowanych i trzymających za Was kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts