symbor 12.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Szukam kogoś, kto w przystępnej cenie wykona nam przód ogrodzenia. Na forum znalazłam tylko 2 wpisy polecające z wcześniejszych lat. Dajcie namiary na swoje sprawdzone, godne polecenia "płotowe" ekipy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszslodki 18.06.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 z pełnym przekonaniem mogę polecić firmę KAROL - Karol Barzowski. własnie skończyli dzisiaj stan surowy otwarty i w zasadzie tylko tym sie zajmuja. jednym słowem REWELACJA! przez cała budowe zadnych problemow, przeszlismy przez to zupelnie bezstresowo. a gdyby chciec sie zaglebic w szczegoly to to co w nich bardzo cenimy. uczciwosc - konkretna i uczciwa osoba. terminowosc - zaczeli i skonczyli przed wyznaczonym terminem swietna organizacja pracy - wszystko chodzi jak w zegareczku, ekipa bardzo zgrana! spedzalismy sporo czasu na budowie i nie ma zadnego ociagania sie, kazdy wie czym ma sie zajac. Właściciel, Karol, pracuje z ludzmi, ma ich caly czas na oku. czystosc - wogole nie czulam sie jak na budowei, wszystko wysprzatanie, poukladane, wyczyszczone. doradztwo - w czasie budowy wiele razy podpowiedzieli co i jak mozna poprawic by dom byl bardziej funkcjonalny np otwor na schody na strych w projekcie 55x78 wogole nie zrocilismy na to uwagi, Karol popowiedzial by powiekszyc i na szczescie to zauwazyl - tak zrobilsimy i mamy wygodne 70x130. dyspozycyjnosc - jest w 100% dla inwestora, jestesmy dosc wymagajacy i musial wiele z nami rozmawiac, tlumaczyc itd, wiele razy po godzinach pracy, wieczorami i w weekendy. szanujacy pieniadze inwestora - nie byuduje po to by zbudowac, buduje jak dla siebie! stara sie, zwraca uwage na kazdy drobiazg, nie tylko po to by "zaliczyc" kolejna robote... ma siwadomosc tego ze ludzie czesto sie zapozyczaja na cale zycie na taki dom i nie mozna nic spie.. bo oni z tym zostaja - ktory wykonawca o tym mysli? precyzyjne wykonanie - pomierzylismy z mezem odleglosci scian, wyskosci stropow w roznych miesjcach i roznica byla 2mm i maksymalnie 4mm - kierownik budowy pod wrazeniem, a nawiasem mowiac, bedzie sie sam budowal niedlugo i powiedzial ze nie widzi u siebie innej ekipy jak Karol. cena - najtanszy nie jest, ale nadrozysz tez nie... jest po srodku. ale jak chce sie miec tanio to pozniej jeszcze raz tyle zaplacimy np za tynki na krzywych scianach. a Karol naprawde, bije od niego szczerosc i uczciwosc... jak go sie pozna i zobaczy jego budowy nie mozna sobie wyobrazic innej ekipy ja moge go jedynie polecic, aaa i jesli ktos chce szybko to niech lapie terminy bo jest nieco rozchwytywany coz jeszcze moge powiedziec? dzisiaj zakonczylismy wspolprace a juz za nimi tesknie az leza sie w oku kreci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinal 25.06.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Bardzo ale to bardzo polecam super projektantke wnetrz, która nie zdziera milionów za projekt, a co jeszcze pilnuje projektu do konca wykonania. Jest w kontakcie z wykonawcami ktorych kontroluje, aby wszystko bylo ok. Namiar na nią : Katarzyna (inter.adore) 793-361-717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Bardzo ale to bardzo polecam super projektantke wnetrz, I nawet zdjęcia nie wkleisz by pokazać jej fachowość? Bo takie polecenie jednopostowca ma wartośc zerową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolwesoly 25.06.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 skąd jest ta babka, ma jakieś portfolio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 skąd jest ta babka, ma jakieś portfolio?? skoro to watek biala lista TROJMIASTO to jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaRekowo 25.06.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Witam dom budowany był w Rekowie Górnym. Firma budowlana JARBUD została nam polecona i nie zawiedliśmy się. Pan Jarek właściciel firmy to rzetelny i sumienny fachowiec, zawsze służy Swoją radą i doświadczeniem. Firma JARBUD wszystkie swoje prace związane z domem wykonała solidnie i w terminie. Współpraca z firmą pana Jarka przebiegła bezproblemowo (można spać spokojnie).W skrócie: Jesteśmy zadowoleni i polecamy niezdecydowanym.Kontakt: JARBUD 504 199 182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madga1 27.06.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 polecam p. Mariusza z firmy MK INTERIORS Z GDAŃSKA , BARDZO DOKŁADNIE ROBI PODWIESZANE SUFITY I ŚCIANKI, WSZYSTKO JEST RÓWNE, SUPER WYSZPACHLOWANE I POMALOWANE, NA CZAS, PROFESJONALNY WYKONAWCA, ZNA SIĘ NA SWOJEJ PRACY, DORADZI, NA PRAWDĘ POLECAM NR TEL 512435150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birkut 08.07.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Witam!Czy ktoś zna firmę dekarską MAR-DACH z Lęborka. Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubakotelon 09.07.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Jest to mój pierwszy wpis na tym forum i cieszę się, że wyrazi pozytywną opinię na temat firmy DRY-POL, z której usług korzystałem walcząc z wilgocią i grzybem w domu. Fachowość, terminowość, a przede wszystkim świetne podejście do klienta, bo Panowie wytłumaczyli mi łopatologicznie co będą robić i jak to wpłynie na moje mieszkanie. Po tym, jak skutecznie usunęli pleśn kupiłem u nich osuszacz Trotec TTK100, kóry też serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA I JUŻ 19.07.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA I JUŻ 19.07.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 ELEKTRYK. Polecamy Pana Artura Leknera z Somonina 693846523 http://www.progresselectric.plEkipa z dużą wiedzą, kulturalna i sympatyczna. Wszystko wykonali według umowy bardzo starannie i fachowo. Dziękujemy Joanna i Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dach1719512554 23.07.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Skończyłem dwa miesiące temu prace związane z wykonaniem elewacji , wykańczanie poddasza użytkowego ( płyty ) i szpachlowanie i gruntowanie ścian wewnętrznych pod farbę końcową. Wszystkie prace zleciłem kompleksowo firmie Solidex z Sierakowic którą polecam.. Firma Solidex z Sierakowic zajmująca się wykonywaniem elewacji zewnętrznych i wykańczaniem poddaszy użytkowych. Wysoka precyzja wykonywanych prac . Właściciel firmy pan Janusz jest osobą z dużym doświadczeniem zawodowym i zawsze ma na celu dobro klienta i poprawność wykonywanej pracy. Prace są wykonywane z dużą dbałością o zabezpieczenie elementów już zamontowanych np. okna , opierzenia , rynny . Jeżeli są jakieś błędy wykonawcze poprzednich wykonawców które wpływają na estetykę jego pracy klient jest o tym informowany zanim zostanie rozpoczęta praca i znajduje rozwiązanie poprawy zaistniałej sytuacji. Ekipa solidna dbająca o czystość miejsca pracy oraz każdy pracownik wykonuje określone prace w których się specjalizuje co zapewnia wysoką ich jakość.W sprawie wykańczania poddaszy polecam w szczególność na trudne skosy z wieloma płaszczyznami . Dodatkowo firma wykonuje też prace malarskie wraz ze szpachlowanie ścian bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
n-ta 02.08.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 A ja bardzo się zawiodłam na polecanej tu firmie. Pan Krencki wykonał nam tynki, za które zapłaciliśmy ponad 8 tys. (około 40 zł/m2). Tynki zaczęły pękać już w trakcie schnięcia. Pan Krencki zignorował pisemną reklamację a odkąd dowiedział się o pęknięciach przestał odbierać telefony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebas0075 13.08.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam! Właśnie wykańczamy nasze mieszkanie.Połowę domu postawiliśmy własnymi siłami.Co do elementów wykończenia, skorzystaliśmy z firm które wymienialiście już na forum (dzięki za dobrych fachowców): Elektryczne - Progress Electric Artur Lekner - żadnych niejasności, solidnie i sprawnie.Robił nam Teletechnikę, Alarm z inteligentną instalacją, Elektryka http://www.progresselectric.pl tel.693 846 523 Towar kupowaliśmy po części sami z Hurtowni BS Electric z Kościerzyny, bardzo miło i fajnie doradzono nam w doborze oświetlenia i kontaktów.http://www.bselectric.pl Co do mebli i drzwi to korzystamy z fajnego stolarza Grzegorza Szmit z Mojuszewskiej Huty, którego też namierzyliśmy na forum.Wszystko co chcieliśmy zrobił i nie robił żadnych problemów. Tak jak Pan Artur, jest solidny i działa sprawnie.[email protected] tel.504-295-972 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xenil 16.08.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Szanowni Państwo,Dziękuję za wiele propozycji odnośnie wykończenia mieszkania Na 21 stronie znalazłem post który właśnie wykorzystałem.Najbardziej jednak zadowolony jestem z usług tapicerskich pana Bogdana Groth, który robił mi niedawno (czerwiec) 3 kanapy do mieszkania na wynajem. Jestem zadowolony bo rzeczywiście robi na ramach a nie na płycie wiórowej (co idzie wyczuć jak się dotknie tę kanapę). Dba o detale i sam doradza jaki materiał wybrać. Jedyny mankament polegał na tym że wybrałem droższą tkaninę, której kosztów nie uwzględnił przy wycenie, ale jakoś się dogadaliśmy. Przywiózł, wniósł i to bez mrugnięcia okiem. Można dowolnie mu marudzić o zmianę tkaniny, wymiarów, czy inne szycie itp. Za jakiś czas zamówię sobie do mieszkania jeszcze taką "fineczkę" Pruszcz Gdański 58 682 11 87 Jeszcze raz dziękuję Państwu za tę stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dot45 17.08.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam.Cieszę się że natrafiłam na tą stronę.Czy możecie polecić mi dobrą w miarę niedrogą firmę stawiającą drewniane domy z gotowych elementów.Najlepiej taką która wykonuje je pod klucz.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anilib 08.09.2014 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam, Jestem po awarii Chciałem przywiesić dodatkowe półki w spiżarni ( na świąteczne wypieki ) i przewierciłem rurę ......ale się lało!! Potrzebuję fachowca od wykończeń, zalało ścianę i podłogę, płyta karton-gips dziura po naprawie hydraulika! Przy okazji, hydraulik Pan Tomek 798-198-919 przyjechał wczoraj wieczorem mimo późnej pory i "uratował sytuację". Polecam 100%! Proszę o namiary na "wykończeniowca". Wesołych i .......SUCHYCH Świąt Wojtek, Witam wojtek_bud, Jakiś czas temu pisałeś o Panu Tomku. Potrzebuję sprawdzonego hydraulika, mam piec gazowy ale chcę wstawić dodatkowo piec na eko-groszek i tam jeszcze zmienić parę kaloryferów. Na 100% go polecasz? Pytam bo muszę mieć pewność że będzie ok. Pozdrawiam, Ania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyganowie 08.09.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam forumowiczów, W styczniu odbieram mieszkanie w stanie surowym, szukam: 1. Profesjonalistów od wykończeniówki (płytki, łazienka, malowanie) 2. Stolarza (meble kuchenne do wykonania z przygotowanego wcześniej projektu; dwie pary drzwi wewnętrznych; duże, dwuskrzydłowe drzwi z elementami szklanymi, wewnętrzne; półki i inne elementy, które dojdą w trakcie) 3. Szklarza do wykonania kabiny prysznicowej Będę wdzięczna za polecenie kogoś sprawdzonego, remont w Gdańsku Pozdrawiam, Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA I JUŻ 08.09.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 (edytowane) Tynki-ekipa Pana Andrzeja Krenckiego 603943925. Tynki zrobione starannie w miłej atmosferze. Wszyscy pracownicy grzeczni i uprzejmi. Zrobili także chudziak w garażu a Pan Andrzej sam zaproponował że go podleje następnego dnia, żebyśmy nie musieli specjalnie przyjeżdżać. Serdecznie dziękujemy.Wylewki-ekipa Pana Adriana Brodziaka 504198761. Wszystko tak sprawnie że ledwie zdążyliśmy dojechać na miejsce żeby zapłacić. Dziękujemy Joanna i Tomasz. Edytowane 8 Września 2014 przez JOANNA I JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts