Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Arabel, wcale nie źle. Ja naprawdę myślałam o założeniu wątku o północnej stronie W-wy, bo tu się porobiły oddzielne grupy z różnych orbitalnych miejscowości a "nasze" okolice były cichutkie a jakoś wierzyć mi sie nie chce, że nikt tutaj nie buduje....Może jeszcze ktoś się zgłosi...

Maluszek, od niedzieli ma być już coraz cieplej....może przyszła sobota? Tylko gdzie? Tylko z kim?

Opal, co tak cichutko siedzisz? Walka o wodę?

Zawsze możecie wpaśc do mnie do biura. Prawie zawsze jest ktoś, kto coś chce kupić i nie wie gdzie; jakąś usługę lub materiał. Przychodzą też ludzie, którzy chcą coś sprzedać. Wszystko przez tą "budowlankę.pl". Robi się u nas prawie jak w Muratorze. Kawa, herbata, paluszki. Żoliborz jakby ktoś chciał adres i telefony to już prywatnie bo moderator się obrazi.

On 2003-03-21 09:47, *marta* wrote:

Jezier nie "dopiero" ale "już" jutro :smile: Zaczynasz od zera? Teraz już będziecie kopać?

Zaczynam od zera. Właściwie to już zacząłem. W południe przyjechała kopareczka i zgarnęła humus na kupę. Pozbyłem się przy okazji całkiem sporego zagajnika, który wyrósł w ciągu ostatnich kilku lat. Nie wiem czemu ale większość choin rosło tam gdzie ma stanąć dom.

Ale rano był mróz chyba z 10 stopni. Trochę współczuję murarzom, którzy zamieszkali na mojej działce w nocy ma być -9.