Jezier 20.03.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Widziałem też pewną inicjatywę na piaseczno i okolice. Może połączyć siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.03.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Ja się piszę na spotkanie. Ja chcę. Bardzo. Jakby co, to możemy się spotkać u nas na działce, tyle, że u nas nie ma dachu i pogoda jest ważna, ale możemy zorganizować dużą wiatę, żeby nam na łby nie leciało. Dajta tylko głos co robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.03.2003 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Ja się piszę na spotkanie. Ja chcę. Bardzo. Jakby co, to możemy się spotkać u nas na działce, tyle, że u nas nie ma dachu i pogoda jest ważna, ale możemy zorganizować dużą wiatę, żeby nam na łby nie leciało. Dajta tylko głos co robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.03.2003 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Ja się piszę na spotkanie. Ja chcę. Bardzo. Jakby co, to możemy się spotkać u nas na działce, tyle, że u nas nie ma dachu i pogoda jest ważna, ale możemy zorganizować dużą wiatę, żeby nam na łby nie leciało. Dajta tylko głos co robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabel 20.03.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Żle zaczełam..., powinnam znależc sie tutaj.Czy macie namiary na porzadną i niedrogą, oczywiscie, ekipę.Budowac bedę za Legionowem, Komornica, Chcę zacząc w połowie sierpnia. Moze znajdzie się jakiś sasiad?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.03.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 A kiedy mielibyśmy się spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 21.03.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Jezier nie "dopiero" ale "już" jutro Zaczynasz od zera? Teraz już będziecie kopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.03.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Arabel, wcale nie źle. Ja naprawdę myślałam o założeniu wątku o północnej stronie W-wy, bo tu się porobiły oddzielne grupy z różnych orbitalnych miejscowości a "nasze" okolice były cichutkie a jakoś wierzyć mi sie nie chce, że nikt tutaj nie buduje....Może jeszcze ktoś się zgłosi...Maluszek, od niedzieli ma być już coraz cieplej....może przyszła sobota? Tylko gdzie? Tylko z kim? Opal, co tak cichutko siedzisz? Walka o wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Siedzę cichutko,bo sporo robory mam.Czasem na Was zerknę. Jak to z kim!! Z nami,Jaguś, z nami!!! Zapodajcie-co i jak. Może być u nas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.03.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 A może gdzieś w Warszawie? Będzie mi łatwiej się z Wami spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 21.03.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Zawsze możecie wpaśc do mnie do biura. Prawie zawsze jest ktoś, kto coś chce kupić i nie wie gdzie; jakąś usługę lub materiał. Przychodzą też ludzie, którzy chcą coś sprzedać. Wszystko przez tą "budowlankę.pl". Robi się u nas prawie jak w Muratorze. Kawa, herbata, paluszki. Żoliborz jakby ktoś chciał adres i telefony to już prywatnie bo moderator się obrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Maluszek, jak chcecie.Rzućcie propozycję. lolek? ps.Swoja drogą czy coś sugerujesz, np. na temat odległosci od Warszawy?? ipm-nie mam pojęcia o czym mowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.03.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 On 2003-03-21 09:47, *marta* wrote: Jezier nie "dopiero" ale "już" jutro Zaczynasz od zera? Teraz już będziecie kopać? Zaczynam od zera. Właściwie to już zacząłem. W południe przyjechała kopareczka i zgarnęła humus na kupę. Pozbyłem się przy okazji całkiem sporego zagajnika, który wyrósł w ciągu ostatnich kilku lat. Nie wiem czemu ale większość choin rosło tam gdzie ma stanąć dom. Ale rano był mróz chyba z 10 stopni. Trochę współczuję murarzom, którzy zamieszkali na mojej działce w nocy ma być -9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.03.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Coś w tym jest, że tylko do Lolka większość ma blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.03.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Opalko, chodziło mi o brak transportu. Mój mąż wyjeżdż tak, że mogę się poruszać tylko transportem miejskim i byłoby ciężko wyjechać za Warszawę. Może być Lolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Ano tak.Ty słomiana teraz jesteś. Bidulko. Oczywiście niech bedzie w Lolku-tylko powiedzcie kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.03.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Wpadam teraz na forum bardzo okazjonalnie,ale bardzo chętnie spotkam się z Wami,co do terminu ppostaram się dostosować do Waspozdrawiam z słoneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 23.03.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Witam, klikam z Lublina , mam do Was pytanie , czy ktoś z Was budował sciany piwnic i fundamentowe z bloczków AMERBLOCK? Prosze o opinie. PozdrawiamAgamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.03.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 sprawdzam czy mogę coś napisać,mąż robił porządek z komputerem i zostałam wylogowana z innych forum dyskusyjnych [ Ta wiadomość była edytowana przez: Kasiorek dnia 2003-03-23 20:16 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 24.03.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Kasiorku, czy twój mąż aby lubi, że spędzasz czas gadając na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts