MaciekW 13.01.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 http://mwdz1.photosite.com/lesznowola/100_5992.html Dom dla trzyosobowej rodzinki i dwóch kotek, pow. 177m2.Parter: kuchnia ze spiżarnią otwarta na jadalnię przechodzącą w salon, gabinet i część użytkowa, czyli wiatrołap, przedpokój, WC, pralnia i kotłownia.Piętro: dwie "przestrzenie mieszkalne" każda z własną łazienką i garderobą; większa dla córki i mniejsza dla nas. Od frontu wiata garażowa wyznaczająca razem z budynkiem dziedziniec. Wiata to pod jednym dachem miejsce do parkowania dwóch samochodów i ogrodowe pomieszczenia gospodarcze. Na zdjęciu poniżej widok od strony ogrodu. http://mwdz1.photosite.com/lesznowola/100_5998.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 13.01.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 dom dość nowoczesny, czekam więc na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 14.01.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 fajny,nowoczesny dom....czekam na więcej zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 14.01.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Ekstra! Inny niż większość Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 14.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Witaj Bardzo odważny projekt, ale czekam na rozwój budowy. Myślałam, że stropodachów już nie buduje się. Dlatego jestem ciekawa końcowego efektu. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2006 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 bardzo odważny projekt ...drzwi na pietrze prowadzace "do nikąd " zabezpieczyłes jakos ... zeby ktoś niezorientowany Ci nie wypadł z mieszkania ... myslac ze wchodzi na balkon ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.01.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Już teraz wygląda interesująco, więc po otynkowaniu i malowaniach będzie zupełnie super. Pozwoliłam sobie obejrzeć pozostałe zdjęcia w albumie... Wnętrza też zapowiadają się ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 16.01.2006 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 drzwi na pietrze prowadzace "do nikąd " zabezpieczyłes jakos ... Drzwi "do nikąd" będą oczywiście zabezpieczone barierkami. Ale zaczniemy ich poszukiwać za kilka tygodni, teraz jesteśmy etapie ustaleń z glazurnikiem i parkieciarzem. Z przyjemnością będę informował o pojawieniu się nowych zdjęć. Maciek PS. Oglądanie albumu w trybie ręcznego przechodzenia od zdjęcia do zdjęcia pozwala na zapoznanie się z nieco obszerniejszymi opisami, niewidocznymi w trybie "view slideshow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 06.06.2006 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jeszcze raz dziękuję za wszystkie wcześniejsze pozytywne opinie.Zainteresowanych stanem obecnym zapraszam do zwiedzania - link w podpisie. Mieszkamy od 2 maja!Pozdrawiam. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ogromne gratulacje!!!!Dom ma piękną bryłę, doskonale doświetlony, super wnętrza. Na pewno się fajnie mieszka. Jakie macie drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.06.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 juz jest pieknie, a jak skonczycie sie urzadzac bedzie cudownie. Powalila mnie ilosc okien, swietny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 06.06.2006 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jakie macie drzwi wewnętrzne? Drzwi są Sokółki (Magic). Montowali je moi panowie, za 1/3 ceny pobieranej przez producenta. Jedynie niestandardowe drzwi do wiatrołapu instalowała autoryzowana ekipa. I czekamy na realizację reklamacji. Pękła im np. płytka podłogowa, w której montowali blokadę otwarcia jednego skrzydła, a odchylenie od pionu na całej wysokości drzwi dochodzi do 1 cm. Dziekuję za ciepłe słowa. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 06.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 przyłączam się do opinii poprzedników ..wnętrza ciepłe, domowe z gustem...bryła domu nie w moim stylu ale za to podoba mi sie kolor elewacji, czy mogłabym prosić o konkretne informacje na jej temat?? czy jest robiona na gładko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 06.06.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 czy to Ta Lesznowola miedzy Piasecznem a Magdalenką? Bo jeżeli tak to witam prawie sąsiada A domek bardzo fajny zgrabniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 06.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 No i jezcze jedna mysl mi się nasuwa, u siebie mam mnóstwo skosów urok poddasza i zawsze o tym marzyłam ale teraz widze jakie to nieustawne i jak mnóstwo miejsca sie traci. A u Was mozna każdą ścianę wykorzystac w 100% i do tego wyszły bardzo pomiestne, przejrzyste garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 06.06.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 czy mogłabym prosić o konkretne informacje na jej temat?? czy jest robiona na gładko?? Odpowiem jutro, z głowy nie pamiętam. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 06.06.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 u siebie mam mnóstwo skosów urok poddasza 1. W zasadzie od początku zakładaliśmy, że na piętrze ma nie być żadnych skosów; szczególnie, że mam 202 cm wzrostu, a moje dziewczyny też nie najniższe. 2. Tak, to jest TA Lesznowola. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 06.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 No to pozdrawia serdecznie Wilcza Góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 06.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 czy mogłabym prosić o konkretne informacje na jej temat?? czy jest robiona na gładko?? Odpowiem jutro, z głowy nie pamiętam. Maciek świetnie ...dzięki, ale czy dobrze widze że kolorek taki coś kawa z mlekiem??...czy to mój monitor przekłamuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 07.06.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 czy mogłabym prosić o konkretne informacje na jej temat?? czy jest robiona na gładko?? Odpowiem jutro, z głowy nie pamiętam. Maciek świetnie ...dzięki, ale czy dobrze widze że kolorek taki coś kawa z mlekiem??...czy to mój monitor przekłamuje?? Tynk akrylowy Ceresit CT60 z palety Atlantic AT1. A jaki to ma kolorek? Podobno faceci nie rozróżniają odcieni, barw itp.... Generalnie jest jasnoszary, a w zależności od kierunku padania światła widoczne są dominanty bladobłękitna i biała Pozdrawiam. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts