anSi 27.01.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Bardzo ciekawie zapowiada się... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63041 pisz jak najczęściej...taki egzotyczny, bo zagraniczną budowę opisujący dziennik to nowość na tym forum Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.01.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Ale śliczniusi ten Wasz domek!!! A jak prezentują się rzuty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.01.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 No no zapowiada sie ciekawy dziennik, domek też mi się podoba Kominek chyba się przyda w zimne dni a w mrożne to jest wprost nie zastąpiony Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 "Nie wiem, czy dziennik zainteresuje kogoś oprócz mnie, bo nie będziemy budować w Polsce." A gdzie będziecie budować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzia 28.01.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 anSi - dziekuję za założenie komentarzy, zaskoczyło mnie to trochę Aga - niedaleko budujemy, jakie 6 km od Pragi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.01.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Zyzia pieknie sie zapowiada Trzymam kciuki zeby przemarsz "zbieraczy staroci" przez dzialeczke nie wniosl nic nowego, co moglo by byc wystawione w Narodowym Muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzia 31.01.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Próbuję dodać linki do siebie... i wzięło się i udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.04.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam serdecznie. Bardzo ciekawie się zapowiada. Uwielbiam Czechy i Pragę, dlatego będę czytać z zainteresowaniem. Strasznie długo czeka sie tam na pozwolenie na budowę Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 03.04.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam widzę że u was takie samo błotko jak w Polsce ciekawi mnie co kładą u was na dach bo widzę na zdjęciach jakąś szarą trapezówke i chyba blachodachówke taką drobnie wytłoczoną czy mam racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzia 03.04.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Te domy buduje nasz developer, więc podejrzewam, że na dachach jest to samo, co będzie u nas: dachówki betonowe. Tutaj jest link:http://www.kmbeta.cz/sortiment/info_KMBETA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam , ciesze sie ze znalazlam Wasz dziennik pozdrawiam serdecznie (ps. a Praga czeska to jedno z piekniejszych miast w Europie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 25.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie abym marudził ale czy nie pomyślałaś o przejściu pomiędzy garażem a domem i warsztatem. Moim zkromnym zdaniem to jest podstawa budowania garażu w obrysie budynku. Co z tego że zapłacisz mniejszy podatek skoro zakupy przywiezione autem będziesz musiała wnosić przez główną bramę garażową. Popatrz na dotychczasowe swoje życie i pewnie tak jak ja drażni ciebie wnoszenie zakupów gdy pada deszcze czy śnieg. Warsztat też będzie 100 razy bardziej funkcjonalny jesli dostaniesz się do niego w kaciach bez moknięcia lub marznięcia. Szczególnie że jest na to miejsce w spiżarni.Często robimy zakupy w marketach gdzie są kryte parkingi, Wysiadasz i wsiadasz suchą nogą w sklepie a w domu musisz moknąć chyba nie jest to najsympatyczniejsze.Mokre buty więcej nabrudzą w holu niż suche w kuchni na kaflach.Pomyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzia 25.04.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Przejscie od garazu do drzwi wejsciowych jest zadaszone, więc nie powinno być tak le... Garaż jest nieogrzewany, nie chcielimy go łšczyć z domem dzwiami ze względu na straty ciepła. W domku mieszkamy od 10 lat, przejcie mamy, więc rozważylimy wszystkie za i przeciwko... Nie ukrywam, że największe "przeciwko" to nasze ograniczone możliwoci finansowe. Warsztat - raczej komórka... Może le to nazwałam Ma ona służyć jako przechowalnia narzędzi, hutawek, leżaków i takich tam... Mój mšż należy do ortodoksyjnych przeciwników majsterkowania. Lubię go bardzo, ale do wszystkiego muszę wołać fachowców, bo jest pod tym względem strasznym antytalentem. Ma jednak tyle innych zalet, że nie wymieniłabym go na innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 25.04.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Oki widzę że przemyślałaś za i przeciw i wyszło ci odwrotnie niż nam ale może dlatego świat jest taki ciekawy.Powodzenia w realizacji i chętnie poczytam o dalszych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ale się u Was zmieniło dzięki nowej drodze. Wcześniejsze błotko rzeczywiście robiło wrażenie. Grzeczne masz te dzieciaczki, że nie powyciągały gwoździ archeologom. Mój młodszy synek na pewno by je sobie zabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.06.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cóż.. pomijając fakt że odkrycia archeologów was hamują z budową, należy znaleźć w tym tez pozytywy, skoro na waszej ziemi stały już przynajmniej dwa domu i to od dawien dawna, to można zaryzykować stwierdzenie że to dobre miejsce na dom. A skoro miejsce dobre, to i mieszkać powinno sie dobrze.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.06.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ...oby dobre duchy czuwały nad wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.07.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 masz u mnie medal za uszycie poduch ja jestem anty talent maszynowy, chociaz potrafie obszyc zaslony czy cus podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 31.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ahoj mieszkalam kiedys w tym miescie, i to zreszta jak Wy w akademiku , bardzo je lubie wiec z przyjemnoscia bede ogladac wasze perypetie budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 31.08.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Gratulacje!!! Bardzo fajny dom i na oko duży, mam pytanie z której mniej wiecej strony w-wy budujecie, bo doczytalem sie ze macie problem ze studnia a ja mam taniego studniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts