Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zagubiona

duszka04

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pisz śmiało!

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że ktoś jest w stanie Ci pomóc, być może sam kiedys znalazł się w podobnej sytuacji...

A na pewno zostaniesz wysłuchana. Nieraz i to może pomóc.

Jednak namawiam Cie oprócz tego do wizyty u psychologa. To żaden wstyd. Jest to lekarz jak każdy inny, tylko on leczy choroby duszy, a nie ciała :D

witam.Czy ktos moze mi pomóc?? Mam problem sama ze sobą.Potrzebuje rozmowy z psychologiem,lecz wstydzę sie odwiedzić taki gabinet, dlatego pisze tutaj.mam problem,ale wolałabym pisać an email.

prosze o pomoc pilne

Napisz do mnie chętnie pomogę . Użyj opcji "wiadomość prywatna" (obrazek pod moja wypowiedzią) i pisz jak najwięcej.

Pozdrawiam

• 4 weeks później...
Dominik i znowu Ty :wink:

ja tam bym spróbowała, zawsze to alternatywna terapia 8) :D

Witaj anowi * - jak zdrówko !!!!!

Duszka 04 - zamilkła !!!!!! - szkoda !!!!

Ja miałam klopot i forumowicze swoimi obiektywnymi wypowiedziami wyciszyli ma złość i rozgoryczenie!!!!

Więc droga duszko04 rozmowa jest dobra na wszystko - polecam !! :p

Mam nadzieję że Duszka jakoś sobie poradziła !

może obawiała się polemiki na forum - jest tu paru oszołomów ....a jak ktoś ma problem to oczekuje ratunku ------ tak jakoś bardziej poważnie.

Temat mnie zainteresował i z ciekawością go śledzę bo --- ja też mam kłopota ze sobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niby wiem jak sobie pomóc --- a z drugiej strony brak mi (może ogólnie ludziskom) rozmowy wygadania się ..............

Po cichu liczyłam że pod płaszczykiem duszki -- wyciągnę jakieś porady wnioski ......... i pomocy.....ech.ech