kasiakey 04.03.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No i mi się przyszło nauczyć wstawiać duże zdjęcia ale zupełnie mi to nie idzie.... Założyłam specjalnie konto na fotosiku..... i nic, nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.03.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No i mi się przyszło nauczyć wstawiać duże zdjęcia ale zupełnie mi to nie idzie.... Założyłam specjalnie konto na fotosiku..... i nic, nie działa adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakey 04.03.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) http://images70.fotosik.pl/671/bc5532dfb4f4fc67.jpg jak widac nie działa............... aaaaaaaaa mam Edytowane 4 Marca 2015 przez kasiakey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukulka550 08.04.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincenzo 01.09.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Czy coś się zmieniło, że nie można dodawać zdjęć z komputera? Ta ikonka "dodaj zdjęcie" mi nie działa. Pojawia się okno z dwoma zakładkami "z url" lub "z komputera" ale przycisk "wybierz pliki" nie działa. Jest tam coś co sie nazywa "basic Uploader". Jak to kliknę to moge wybrac plik z komputera, ale nie mogę go dodac do posta. Po kliknięciu "dodaj plik" pojawia sie komunikat, że " założenie grupy sie nie powiodło" Czy opcja dodawania zdjeć z komputera została wyłączona? A jeżeli nie, to czemu nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 (edytowane) U mnie też coś nawala [/font][/color]https://lh3.googleusercontent.com/-FQTs_X0adH8/VgptLKhiZtI/AAAAAAAAgrQ/MoSHvtfv93U/s640-Ic42/upload_-1.jpg[color=#333333][font=Verdana] może tak ?? [/font][/color]http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=333204&d=1443525281[color=#333333][font=Verdana] Edytowane 7 Października 2015 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 15.10.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 28.10.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Podbijam temat. O co chodzi? Jedno zdjęcie mogę dodać a drugie nie mogę Czy coś się zmieniło, że nie można dodawać zdjęć z komputera? Ta ikonka "dodaj zdjęcie" mi nie działa. Pojawia się okno z dwoma zakładkami "z url" lub "z komputera" ale przycisk "wybierz pliki" nie działa. Jest tam coś co sie nazywa "basic Uploader". Jak to kliknę to moge wybrac plik z komputera, ale nie mogę go dodac do posta. Po kliknięciu "dodaj plik" pojawia sie komunikat, że " założenie grupy sie nie powiodło" Czy opcja dodawania zdjeć z komputera została wyłączona? A jeżeli nie, to czemu nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 28.10.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 (edytowane) http://images76.fotosik.pl/23/92fb001e4d51f125.jpg Edytowane 28 Października 2015 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.11.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Dziękujemy za zgłoszenie - awaria Przepraszamy, za późną reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrio 09.02.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Dlaczego nie mogę dodawać zdjęć? Nie mogę dodawać zdjęć. Możecie? Bo ja otrzymuję komunikat "... komunikat ze strony forum muratordom założenie grupy nie powiodło się " Próbowałem na windows 10, windows XP, tablecie z android i wszędzie to samo. Przeglądarka nie robi różnicy, próbowałem na opera oraz na internet explorer.Dodatkowo różni dostawcy netu przetestowani. dajcie jakieś info o o chodzi? Polecenie dodaj zdjęcie / zakładka z komputera / przycisk - wybierz pliki - jest nie aktywny. Natomiast w basic uploader można wybrać odpowiedni plik ale nie dodaje - komunikat - "... komunikat ze strony forum muratordom założenie grupy nie powiodło się " Prośba o pomoc lub wyjaśnienie. Do końca grudnia 2015 wszystko działało poprawnie. 31/12/15 załączyłem ostatni post ze zdjęciem. Od tamtej pory nie mogę. Wygląda na to jakby od nowego roku coś zostało przestawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 A ja lezę wiernie za m@rio i tez pytam: o co chodzi z tym założeniem grupy, co to się nie udaje skoro ja tylko zdjęcie chcę wstawić?? Czy ktoś z moderatorów będzie uprzejmy podpowiedzieć, co się dzieje i jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrio 18.02.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Proszę redakcję o jakąkolwiek informację. Gdzie to się zgłasza skoro tu nikt nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 17.03.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Witam. Kilka dni temu wstawiłam 2 zdjęcia z komputera, a dzisiaj mi się wyświetla tylko możliwość z url. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlonek 04.04.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 http://zmniejszacz.pl/zdjecie/402/4768223_20160403_142452.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BożenaBor 08.04.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 ŁOPATOLOGICZNIE 1. Zdjęcie musi znajdować się na serwerze w internecie. Obojętnie czy to będzie strona internetowa, blog czy specjalny serwer do umieszczania zdjęć. Jeśli zdjęcie mamy na własnym komputerze to musimy je przenieść najpierw do internetu. Najwygodniej umieścić obecnie na http://www.fotosik.pl, bo nie wymaga logowania się. Ale można też na innych serwisach, np. na http://www.imageshack.us (po zalogowaniu). Problemem z fotosikiem jest to, ze zdjęcia załadowane przez niezalogowanych użytkowników trzyma bardzo krótko, nie nadaje się więc do umieszczania zdjęć, które chcemy wkleić potem w swoim dzienniku budowy lub w galerii na forum. 2. W przypadku fotosika - trzeba wejść na stronę http://www.fotosik.pl Jest na górze opcja na pomarańczowym tle : "DODAJ ZDJĘCIA" - trzeba w to kliknąć. Pojawia się przycisk na szarym tle: WYBIERZ ZDJĘCIE, które umożliwi wybranie zdjęcia z dysku komputera. Zaraz pod tym, opisane małym drukiem, trzeba zaznaczyć, czy zdjęcie ma mieć ograniczenia wiekowe. Jak oznaczymy wiek kliknięciem to odblokuje nam się opcja ROZPOCZNIJ PRZESYŁANIE, w którą należy kliknąć. Po załadowaniu zdjęcia na serwer pojawia nam się miniaturka wysłanego zdjęcia. Trzeba na nią kliknąć i program otworzy zdjęcia w oryginalnej wielkości. Kliknij na nie jeszcze raz i otworzy ci się to zdjęcie ponownie. Teraz klikasz na zdjęcie prawym klawiszem myszki i rozwija ci się lista z różnymi opcjami. Wybierasz "KOPIUJ ADRES OBRAZKA". 3. Teraz wchodzisz na forum, do postu w którym chcesz zdjęcie umieścić. W swoim poście wpisujesz: </p><p> Zaraz za tym ciągiem znaków klikasz prawym klawiszem i wybierasz opcję "WKLEJ" (lub ctrl+V)</p><p> </p><p> Masz teraz coś w tym stylu:</p><p> [img]<a href=http://images50.fotosik.pl/1378/edf306e316f9fbeb.jpg Na końcu tego ciągu wpisujesz: ' alt='> '> ta ukośna kreseczka oznacza koniec komendy. Teraz naciśnij "wyślij odpowiedź" i zdjęcie powinno się pojawić w twoim poście. 4. Jeśli chcesz umieścić na forum zdjęcie, które w sieci znalazłeś, starczy, że klikniesz na niego prawym klawiszem i wybierzesz "KOPIUJ ADRES OBRAZKA". Potem robisz jak w pkt. 3. Przy czym dobrze jest też podać osobno adres strony, gdzie to zdjęcie znalazłeś. Witam jestem zupełnym laikiem. chce dodać post na forum, ale nie wiem jak sie do tego zabrać, szukam...szukam i nie wiem jak. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 właśnie dodałaś post na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 08.04.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Witam Czasem przy kopiowaniu z komputera mam te ikonki do klikania żeby pobrać, a czasem nie. Coś z moim programem nie tak czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 08.04.2016 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 kolejne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2016 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 ja nie wklejam poprzez forum, tylko jak opisałam, przez zewnętrzny serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts