Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak dodać zdjęcia, żeby były widoczne na forum?

Ew-ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Arturo72
Dlaczego nie spróbujesz dodawania zdjęć bez pośrednictwa innych portali? Od dłuższego czasu tak robię i jest wszystko w porządku.

Tomaszu,od jakiegoś czasu żeby dodać zdjęcie na forum trzeba się nieźle naglowkowac. Kiedyś było to bezproblemowe bezpośrednio z kompa czy z fona,można było edytować wielkość zdjęcia. Teraz jest porostu kupa i ch...z grzybnia jeśli chodzi o dodanie zdjęcia i trzeba się posilkowac jakimś obcym portalem bo forum.muratordom do tego zmusza.

Przed chwilą chciałem dodać zdjęcie z fona i ?

Kupa....

Jak się uda to nie. pojawi się zdjęcie tylko miniaturka.

Screenshot_2018-06-05-00-38-46.jpg

Ale to może dlatego że rok mnie nie było ;)

Ale śmiem twierdzić z dużą dozą prawdopodobieństwa,że informatycy udzielający się dla forum są z łapanki i mają blade pojęcie o tym do czego zostali zatrudnieni.

Proponuję wymianę dla dobra forum.

Po odejściu red. Paplinskiego jest tu jakaś wladna osoba ?

Edytowane przez Arturo72

Może skończył Ci się kredyt na fotosiku? Po opłaceniu abonamentu zdjęcia ponownie będą widoczne.

Napisałem do nich pismo.Zdjęcia wróciły. Arturo zapomniał ,że z ikonki z paska zadań obok dodaj film jest ikonka dodaj zdjęcie.21631.jpg

Nie było nigdy wklejania dużych fotek z tej ikonki czyli z własnego kompa.Nie można także ingerować w zmniejszanie albo zwiększanie wielkości pliku.Program sam informuje ,że fota jest za duża i podaje komunikat , że go nie można dodać.

Nie wiem co u Was może być nie tak z dodawaniem zdjęć na FM. Nie raz je tutaj dodawałem i po zmniejszeniu fotki do 30% wielkości danego zdjęcia, bez problemu wkleja mi je bezpośrednio z fona lub kompa. Oczywiście gdy chcę by zdjęcia były o wiele większe od tych ikonek z forum, to wtedy korzystam z innych obcych portali. Kopiuje powiększone zdjęcie np: z fo....a i wklejam bezpośrednio do postu. Edytowane przez Tomaszs131
Ort.

Nie wiem co u Was może być nie tak z dodawaniem zdjęć na FM. Nie raz je tutaj dodawałem i po zmniejszeniu fotki do 30% wielkości danego zdjęcia, bez problemu wkleja mi je bezpośrednio z fona lub kompa. Oczywiście gdy chcę by zdjęcia były o wiele większe od tych ikonek z forum, to wtedy kożystam z innych obcych portali. Kopiuje powiększone zdjęcie np: z fo....a i wklejam bezpośrednio do postu.

Jak już korzystasz to przez "rz".Ja za byki dostaje po łapkach.Przeczytałeś dokładnie co napisałem do arturo?

Gość Arturo72
Napisałem do nich pismo.Zdjęcia wróciły. Arturo zapomniał ,że z ikonki z paska zadań obok dodaj film jest ikonka dodaj zdjęcie.[ATTACH=CONFIG]414360[/ATTACH]

Nie było nigdy wklejania dużych fotek z tej ikonki czyli z własnego kompa.Nie można także ingerować w zmniejszanie albo zwiększanie wielkości pliku.Program sam informuje ,że fota jest za duża i podaje komunikat , że go nie można dodać.

Nie jestem tutaj od wczoraj także nie musisz mi tłumaczyć.

Oczywiście że można było wstawić z poziomu forum zdjęcie w trzech różnych rozmiarach,male,większe i całkowicie duże.

Zużycie energii na samo cwu przez 4 miesiące letnie na dwie osoby to ok.400kWh czyli bez COP-u min.1200kWh,jestem pod wrażeniem,że aż tyle ;)

W maju coś tam było chyba grzane ale to parenascie kWh odpadnie.

[ATTACH=CONFIG]365512[/ATTACH]

Screenshot_2018-06-05-22-08-41.jpg

Edytowane przez Arturo72

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 3 months później...
  • 9 months później...
  • 4 weeks później...
  • 3 months później...
  • 4 months później...
  • 10 months później...