Magdalenka 05.08.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 a jak dodać takie ładne obrazki przy swoich danych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Musisz w swoim profilu zapisać link odnoszący sie do strony w internecie gdzie jest dany rysunek. Robisz to tak: podoba Ci się jais gif, klikasz w niego prawym, wchodzisz we własciwości, kopiujesz adres i potem go wklejasz w miejsce do tego przeznaczone w profilu. Ze zdjęciem /np projektu/postepujesz identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 05.08.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 udało się ?? ... ... ... nie udało się (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 05.08.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A może operator "MURATORA" ułatwił rozwiązanie zadania domowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Magdalenko. może nie cały link skopiowałaś? albo obrazek był za "duży"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 05.08.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 a teraz ??? ((( znowu nic problem chyba tkwi w tym, że mając obrazek wyciągnięty na pulpit we właściwościach nie pokazuje mi się pełny adres.... może gdzie indziej go zapisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 nie zapisuj, adres skopiuj bezpośrednio z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 05.08.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 ale akurat ten mam tylko u siebie będę musiała poszukać czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 05.08.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 ale akurat ten mam tylko u siebie będę musiała poszukać czegoś innego Magdalenka stronę www już masz zarezerwowaną http://www.republika.pl/magdalenkamurator Prześlij mi e-mailem to zdjęcie, które masz u siebie, a chciałabyś umieścić je pod swoim nickiem na forum, a ja je umieszczę na Twojej stronie www . Później skopiujesz sobie odnośnik do swojego zdjęcia umieszczonego na swojej stronie www i wkleisz w polu "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu" w swoim profilu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 05.08.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Zbychu - robisz kawał dobrej roboty. Jak te kobitki ci sie odwdzięczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pzw 05.08.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=25448&q=Ściany&k=4&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pzw 05.08.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=25448&q=Ściany&k=4&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pzw 05.08.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Czemu qrde nie chce sie wyswietlic w okienku ten obrazek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 05.08.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Czemu qrde nie chce sie wyswietlic w okienku ten obrazek ?? Bo jest za duży . Trzeba go skopiować, zmniejszyć, umieścić gdzieś w sieci i dopiero wkleić jako zewnętrzny emblemat na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 06.08.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 ale akurat ten mam tylko u siebie będę musiała poszukać czegoś innego Magdalenka stronę www już masz zarezerwowaną http://www.republika.pl/magdalenkamurator Prześlij mi e-mailem to zdjęcie, które masz u siebie, a chciałabyś umieścić je pod swoim nickiem na forum, a ja je umieszczę na Twojej stronie www . Później skopiujesz sobie odnośnik do swojego zdjęcia umieszczonego na swojej stronie www i wkleisz w polu "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu" w swoim profilu na forum. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie dzięki !!!! zabieram się do roboty !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 06.08.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 [quote name="_ZBYCHPrześlij mi e-mailem to zdjęcie, które masz u siebie, a chciałabyś umieścić je pod swoim nickiem na forum, a ja je umieszczę na Twojej stronie www . Później skopiujesz sobie odnośnik do swojego zdjęcia umieszczonego na swojej stronie www i wkleisz w polu "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu" w swoim profilu na forum.[/quote] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie dzięki !!!! zabieram się do roboty !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 06.08.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 To najbardziej przydatny wątek na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 06.08.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Zbychu !!! niestety wróciła mi poczta wysłana na adres z forum... możesz mi dać jakiś adres na który przejdzie to zdjęcie ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciapek 06.08.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 witam prubuje sobie tez wkleić zdjęcie ale chyba jestem za tępy [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 06.08.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Zbychu !!! niestety wróciła mi poczta wysłana na adres z forum... możesz mi dać jakiś adres na który przejdzie to zdjęcie ? Dzięki Info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts