Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak dodać zdjęcia, żeby były widoczne na forum?

Ew-ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

niktspecjalny

jak mogę usunąć ten napis spod awatorka proszę o wskazówki

Będąc zalogowanym na fotosiku znajdź w swoich fotkach tego kota z podpisem powieksz.Jest zapewne w ostanio dodanych.Najedź na niego myszką i po prostu otwórz go .Pojawi sie coś takiego:

http://images21.fotosik.pl/41/f664757c4e645896m.jpg

I z tego miejsca dopiero podaj ścieżke dostepu.A robi się to tak:

http://images21.fotosik.pl/41/275dbb3767eb094dm.jpg

Prawym myszki na fotke...wlaściwosci....podświetl na niebiesko i kopiuj do profilu.Jaśniej nie umie.

A wprofilu to już wiesz.

Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:

Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać.

powinnaś tam wpisać taki adres:

http://images22.fotosik.pl/14/c7b6ec141759607d.jpg

narazieńko.

Pokazałem Ci całą procedura jak można to robic .Jak masz problem to w profilu wklej po prostu podany adres i po kłopocie.

To wklejanie zdjęć to faktycznie jazda bez trzymanki, chyba trudniejszej metody już nie ma na dołączenie zdjęcia.

A wiele osób na forum to komputerowi laicykomputerowi i mają naprawdę spore problemy.

Czy po latach działania forum nie można by wprowadzić jakiś ułatwień , np. aby tak jak na większości innych forów i "boardów" można było wklejac fotki i avatary bezpośrednio ze swojego kompa , najlepiej po prostu przez "przeciągnięcie " fotki na temat forum?

To wklejanie zdjęć to faktycznie jazda bez trzymanki, chyba trudniejszej metody już nie ma na dołączenie zdjęcia.

A wiele osób na forum to komputerowi laicykomputerowi i mają naprawdę spore problemy.

Czy po latach działania forum nie można by wprowadzić jakiś ułatwień , np. aby tak jak na większości innych forów i "boardów" można było wklejac fotki i avatary bezpośrednio ze swojego kompa , najlepiej po prostu przez "przeciągnięcie " fotki na temat forum?

Ja byłbym dwa razy ostrożny przy kopi fotki z mojego kompa bezposrednio na foruma.W sumie dobrze ,że są np . takie fotosiki itp.Scieżka dostepu z mojego twardziela?Tak od razu im pokazać co mam na twardzielu? No nie wiem.....