Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak dodać zdjęcia, żeby były widoczne na forum?

Ew-ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nasza koleżanka betka35 Sama do sobie rade.Juz prawie wie wszystko.

A poza tym to Tobie

słoneczko dała "dziubaczka :lol: :lol: o mnie zapomniała..... :cry: :cry: :wink:

No jakże bym śmiała zapomnieć :oops: :oops: :oops: ....... duży buziaczek za pomoc :wink: :wink: .......

A ja do babciowania mam jeszcze troszkę :D :D .... choć mam koleżanki w moim wieku które babciami już są :wink: :wink: ........ na szczęsie mój młody człowiek ma dopiero 14lat........../albo już/ :evil: :evil: oooooooooo.....rany.jak ten czas leci :cry: ........ a ja mam dziś następne urodziny 8) 8)

:o jeżeli tą animacje zrobiłeś w dwa tygodnie i jest twoja to jesteś wielki.

Dawno temu bawiłem sie w animacje 3D STUDIO MAX.Po jej zrobieniu mój wytwór miał 17sek a robiłem go prawie pół roku.Był to czajnik z różnymi dodatkami na kogucich nogach ,"kukurykał" i szedł do przodu.

pzdr.

Skoro o czajniczku mowa, to ja mam u siebie coś takiego: http://img181.imageshack.us/img181/343/czajniczektruliiz4.gif ;)

To jak kumam ten animowany avatorek ściagnełas z neta .Ten mój był robiony elementami w w/w programie i był w grafice 3D.

Komus sie pomyliła grafika 3D z DESSĄ.

pozdrawiam Cie.

Gdzieś zginał czajnior Qurna "sułtański"i bardzo dobrze bo sie stronka rozjeżdżała......

Zajefajne te animacje wartowniku.

Musze cos pokombinowac ale nie mam programiku,

coby zamieniał wmv na gifa.

pozdr.

Jak zwykle cos Tobie sie miesza. :p

Czajnik ma 550 na 700 z groszem 8) , wiec wypij piwo(780X1000) z gory. :lol:

A oto dowod rzeczowy :p

http://img361.imageshack.us/img361/4284/wartosciowysy1.jpg

Wyszles na tego co klamie. :p

P.S. jest mase swietnych darmowych programow do anomacji, polecam strony amerykanskich magazynow komputerowych. :p