Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak dodać zdjęcia, żeby były widoczne na forum?

Ew-ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety nie umiem założyć swojego dziennika budowy i galerii. Szkoda a tak chciałam je prowadzić. :cry: :cry: :cry:

a co to za filozofia ? :o

wchodzisz tu http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-dzien-po-dniu,f40.htm i zakładasz dziennik

wchodzisz tu http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-komentarze,f95.htm tworzysz komentarze i już

na górze tych działów są tematy pomocy

ponury63 czy to zdjęcie wystarczy by zrobić tą moją nieszczęsną galerię (o dzienniku już nie chcę nawet wspominać) ?

wystarczy by zacząć tworzyć galerię, ale musisz stworzyć album i tam umieścić zdjęcie albo podać publiczny adres do konta

pisałem już, że nie wiem jak jest na onecie - porządny serwis foto powinien podawać gotowe linki do konkretnych zadań; zresztą masz tam przeciez zakładkę "pomoc"

na fotosiku po założeniu konta ma się własny adres [ np. http://ziutek1500.fotosik.pl ], są też generowane adresy albumów - ale po utworzeniu takiego albumu

Nie wiem czy ktoś wcześniej pisał o tym ( za dużo do czytania ;) ) Jeżeli macie konto na Fotosiku to polecam aplikację Fotosik Manager.

Znajdziecie tą aplikację i instrukcje do niej pod tym adresem: Fotosik Manager

Służy do wrzucania nowych zdjęć na konto, jest prosta w obsłudze, nie trzeba otwierać strony z Fotosikiem mamy dostęp do wszystkich możliwych linków.

Miłej zabawy :)

Nie wiem czy ktoś wcześniej pisał o tym (Kilka stron czytania :p ;) ) Jeżeli macie konto na Fotosiku to polecam aplikację Fotosik Manager.

Znajdziecie tą aplikację i instrukcje do niej pod tym adresem: Fotosik Manager

Służy do wrzucania nowych zdjęć na konto, jest prosta w obsłudze, nie trzeba otwierać strony z Fotosikiem mamy dostęp do wszystkich możliwych linków :)

Miłej zabawy :)

• 1 month później...

Witajcie! Pierwsze kroki początkujących forumowiczów wyglądają podobnie - witamy się, zapoznajemy z lokalnymi społecznościami, uczymy obsługi podstawowych narzędzi forum.

Chciałabym się wam pochwalić: udało mi się, dzięki cierpliwym tłumaczeniom min. _ZBYCH_ , wkleić zdjęcie mojego ulubionego pirata - Kuby w moim profilu :lol:

No i pożalić się też muszę :cry: wklejać zdjęć w wątku forum nie potrafię :evil:

Wiem, że konto na ..., i że no i potem, że rozmiar ma być (najlepiej) 640 x 480. No i podgląd... i wyślij :roll: Ale jakoś mi nie wchodzą te fotki z onetu.

Może jak się już trochę oswoję, to będzie mi lepiej szło! Pozdrawiam i dziękuję Nefer, daro31ie i kielo za ciepłe powitanie.