PliP 14.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Z tymi drzewami to jakiś fotomontaż chyba- bo krajobraz i ten śnieg to raczej polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 19.08.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie wiem czy było o tym już wcześniej, ale nie znalazłamco mogę robić nie tak, że w dzienniku widać niektóre zdjęcia, a niektóre są niewidoczne?dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 co mogę robić nie tak, że w dzienniku widać niektóre zdjęcia, a niektóre są niewidoczne? masz album na picasa, więc zerknij na ten i kilka kolejnych postów http://forum.muratordom.pl/post3236852.htm#3236852 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 20.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dzięki ponury działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Mam pytanko, co ja robię źle? Mam album na onecie i mogę wklejać zdjęcia do forum bez problemu, ale mam jeden problem te zdjęcia są bardzo małe jak je powiększyć by były bardziej widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.08.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 pytanie nieaktualne już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 cześć. prześledziłam trochę wątek wklejania zdjęć, ale wyszło mi tyle sposobów, że się pogubiłam. a niektóre nie chciały się otwierać. założyłam sobie na fotosiku konto. zgrałam tam na próbę dwa zdjęcia ale nie wiem co dalej? jestem kompletnie niegramotna w te klocki. czy ktoś mi pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 założyłam sobie na fotosiku konto. zgrałam tam na próbę dwa zdjęcia ale nie wiem co dalej? musisz pobrać odpowiedni kod na forum tu jest krótka instrukcja >> http://forum.muratordom.pl/jak-wkleic-zdjecia,t138412.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 30.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 a moje aktualne ;-( ponury wkleił mi emblemat ale foty ni choroba nie moge ugryźć ;-(( Mam albumy na picasa i tam nic nie ma na temat direct czy kodów do forum. Tam jest tylko link do zdjęcia - jeśli go wkleję to będzie działąć bo się podświetla ale nie wskoczy zdjęcie. prosta kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 30.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 umieściłam fotkę w albumie na photobucket - skopiowałam direct link z img przed i po adresie. Nic. Brak foty i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.08.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Mam albumy na picasa i tam nic nie ma na temat direct czy kodów do forum. nie wierzę, google na pewno zadbało o odpowiednie instrukcje http://forum.muratordom.pl/post3597907.htm#3597907 umieściłam fotkę w albumie na photobucket - skopiowałam direct link z img przed i po adresie. Nic. Brak foty i tyle. na photobucket najeżdżasz kursorem myszy na zdjęcie, wyskakuje ramka z trzema kodami, klikasz lewym przyciskiem myszy w okienku opisanym jako 'IMG code', potem prawym myszy i 'kopiuj' i wklejasz ten link na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 31.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak zwykle profesjonalista w każdym calu! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 04.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Wstyd ale moje dziecię nauczyło mnie i dziś wszystko mi wychodzi - postaram się w miarę swoich możliwości powiedzieć jak umieszczam zdjęcia - otóż wszystko co robię kom. lub aparatem wrzucam do laptopa, potem przy pomocy programu Microsoft Office Picture Manager zmniejszam swoje zdjęcie ( wchodząc w ikonkę obraz, zmniejsz zdjęcie) robię to w swoich zbiorach- do rozmiaru między 250 a 300 piks.lub 250 Potem wchodzę w http://www.imageshack.us/ i klikam - szukaj (browse..)szukam zdjęcia w swoich plikach, klikam na wybrane zdjęcie i jego adres pokazuje się w okienku. wtedy klikam - start dobre i na kolejnej stronie pokazuje się wytłuszczony adres zdjęcia które chcę wkleić do swojego postu. A tam najpierw kliknąć trzeba żółte IMG potem skopiować ten wytłuszczony adres do zdjęcia, wkleić adres i zakończyć IMG - zawsze mi się udaje. Pod warunkiem że masz programy które pomagają to wszystko zrobić.gdyby coś było nie jasne - mogę dopowiedzieć. Przepraszam za tą łopatologię, ale sama miałam długo kłopoty, korzystając z innych programów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 04.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dodam jeszcze, że nie mam żadnych kont w fotosikach i podobnych, wszystkie zdjęcia trzymam u siebie w swoich albumach na swoim pulpicie, a dalej jak pisałam. Program http://www.imageshack.us/ - tak to rozumiem, nadaje tylko mojemu zdjęciu adres, który jest niezbędny do wklejenia. pozdrawiam i życzę udanych prób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dodam jeszcze, że nie mam żadnych kont w fotosikach i podobnych, wszystkie zdjęcia trzymam u siebie w swoich albumach na swoim pulpicie, a dalej jak pisałam. Program http://www.imageshack.us/ - tak to rozumiem, nadaje tylko mojemu zdjęciu adres, który jest niezbędny do wklejenia. pozdrawiam i życzę udanych prób Nie lubię cytować całych wypowiedzi, ale tym razem trzeba Imageshack nie tylko daje adres Twojemu zdjęciu, ale podobnie jak inne "fotosiki" (co za zbitka słów ) trzyma je w swoich zasobach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dzięki za pomoc. Udało mi się zamieścić zdjęcia w dzienniku budowy i od razu zrobił się fajniejszy (oczywiście wg mnie - bo ja lubię obrazki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.09.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wstyd ale moje dziecię nauczyło mnie i dziś wszystko mi wychodzi... aparatem wrzucam do laptopa, potem ... zmniejszam swoje zdjęcie... Potem wchodzę w http://www.imageshack.us/ i klikam - szukaj (browse..) szukam zdjęcia w swoich plikach, klikam na wybrane zdjęcie i jego adres... A mi przykro! Strasznie! Czytam wasze piękne dzienniki, kombinuję jak koń pod górę, a co nie potrafię zdjęcia wstawić, to nie potrafię! i wstyd mi, bo nawet dzieci potrafią szukam, klikam, klikam, szukam, a tu d..a! Ja kompletna oferma internetowo - zdjęciowa jestem Przynajmniej "buźki" potrafię wstawiać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 http://img142.imageshack.us/img142/4306/zdjcie00.jpg O Boziu! To działa! Co prawda wszystko tam po an(g)ielsku jest napisane, i ni w ząb nie rozumiem, czy za dwa dni mi rachunek nie przyjdzie, że zamiast budować się, to za wstawianie zdjęć zapłacę, ale to działa! Ale mam radochę! I mogę foto onet (z tego nadal nie potrafię korzystać) wywalić! I prosto z laptopa ładować! Tylko o co chodzi koleżanko droga Słoneczko: Imageshack nie tylko daje adres Twojemu zdjęciu, ale podobnie jak inne "fotosiki" (co za zbitka słów ) trzyma je w swoich zasobach. Nie korzystać z tego? A tak na marginesie: to jest dumny trzylatek, który 01 września po raz pierwszy do przedszkola poszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 08.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 http://img529.imageshack.us/img529/5691/obraz015k.jpg Też musiałam wypróbować... i chyba działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 08.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Moja wiedza, na temat wklejania zdjęć i komputerów jest z pewnością mniejsza niż wiedza Słoneczka (- życzę szczęścia -). Ale w tej sprawie mam większe zaufanie do syna.Otóż powtórnie zasięgnęłam języka. Mój dorosły już dzieciak, powiedział, żebym korzystała bez obaw. Tam gdzie nie zakłada się swojego konta, działa to trochę inaczej niż w fotosiku - Ponadto, on gdzieś tam blisko pracuje i sam bardzo dużo korzysta i mówi, że póki co nic nie słychać o płaceniu. korzystajmy więc i cieszę się, że pomogłam chociaż jednej osobie.an Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts