Mmelisa 29.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 (edytowane) próba http://www.empikfoto.pl/albumy37/606228/1174559/previews/39099777_dscn8480.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/606228/1174559/previews/39099777_dscn8480.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/606228/1174559/thumbs/39099777_dscn8480.jpg Edytowane 29 Stycznia 2011 przez Mmelisa dodanie kolejnego zdjecia w celu sprawdzenia wielkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) nie udalo sie z innej strony Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.01.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Mmeliso,uda się jeśli wkleisz adres fotki między Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkar1 01.02.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkar1 01.02.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 JAk się robi większe zdjęcia (wklejając z komputera) Przeczytałam już tyle postów a większości tyklko odnośniki że tam jest napisane a ja nigdzie nie mogę znaleźć POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 JAk się robi większe zdjęcia (wklejając z komputera) Przeczytałam już tyle postów a większości tyklko odnośniki że tam jest napisane a ja nigdzie nie mogę znaleźć POMOCY Tak jak wyżej, tylko trzeba najechać na ołówek w lewym górnym rogu zdjęcia i zaznaczyć opcję - center - large lub full size Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkar1 01.02.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 [ATTACH=CONFIG]41149[/ATTACH] Próba JAk się robi większe zdjęcia (wklejając z komputera) Przeczytałam już tyle postów a większości tyklko odnośniki że tam jest napisane a ja nigdzie nie mogę znaleźć POMOCY Mmeliso, uda się jeśli wkleisz adres fotki między Jeszcze coś sobie poćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkar1 01.02.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak wkleić zdjęcie z komputera, gdyż siedzę nad tym od rana i nic. Weszłam w zaawansowaną edycję , następnie w zarządzanie załącznikami, ściągnęłam zdjęcie z kompa i co dalej nie potrafię go wkleić w wątku, bardzo proszę o bardzo łopatologiczne wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkar1 02.02.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak wkleić zdjęcie z komputera, gdyż siedzę nad tym od rana i nic. Weszłam w zaawansowaną edycję , następnie w zarządzanie załącznikami, ściągnęłam zdjęcie z kompa i co dalej nie potrafię go wkleić w wątku, bardzo proszę o bardzo łopatologiczne wyjaśnienia Najpierw sprawdź w swoich ustawieniach wybierz ustawiena zaawansowane A później w pozostałe opcje : Interfejs edytora postów: żeby było zaznaczone Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG A później przy pisaniu posta, wybierasz zaawansowana edycja, dodajesz grafikę http://forum.muratordom.pl/images/editor/insertimage.png(ten znaczek) Wybierasz pliki z komputera, klikasz Upload File(s) Jak załączy się zdjęcie w jego lewym górnym rogu pojawi się znaczek ołówka. Klikasz na niego i wybierasz rozmiar zdjęcia i jego umieszczenie U mnie to się sprawdziło Sprawdź może u Ciebie też podziała Edytowane 2 Lutego 2011 przez jkar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 [ATTACH=CONFIG]41357[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wielkie nieba siedzę na tym forum od pażdziernika 2007 roku i nie mogłam do tego dojść. jkar1 jeśli będziesz kiedyś w Poznaniu stawiam wielkie piwo, kawę czy co wolisz Najpierw sprawdź w swoich ustawieniach wybierz ustawiena zaawansowane A później w pozostałe opcje : Interfejs edytora postów: żeby było zaznaczone Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG A później przy pisaniu posta, wybierasz zaawansowana edycja, dodajesz grafikę http://forum.muratordom.pl/images/editor/insertimage.png(ten znaczek) Wybierasz pliki klikasz Upload File(s) Jak załączy się zdjęcie w lewym górnym rogu jest znaczek ołówka. Klikasz na niego i wybierasz rozmiar zdjęcia i jego umieszczenie U mnie to się sprawdziło Sprawdź może u Ciebie też podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 jkar1 idąc za ciosem może wiesz dlaczego nie mogę tego zdjęcia powiększyć, ani ustawić w innym miejscu? Zdjęcia się nie przeciągają i nie powiększają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Najpierw sprawdź w swoich ustawieniach wybierz ustawiena zaawansowane A później w pozostałe opcje : Interfejs edytora postów: żeby było zaznaczone Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG A później przy pisaniu posta, wybierasz zaawansowana edycja, dodajesz grafikę http://forum.muratordom.pl/images/editor/insertimage.png(ten znaczek) Wybierasz pliki klikasz Upload File(s) Jak załączy się zdjęcie w lewym górnym rogu jest znaczek ołówka. Klikasz na niego i wybierasz rozmiar zdjęcia i jego umieszczenie U mnie to się sprawdziło Sprawdź może u Ciebie też podziała zanim zaczniesz powyższe wykonywać kliknij a/A w prawym górnym rogu wtedy ,,obrazek" przyjmie wklejanie z komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Tak jak wyżej, tylko trzeba najechać na ołówek w lewym górnym rogu zdjęcia i zaznaczyć opcję - center - large lub full size jkar1 idąc za ciosem może wiesz dlaczego nie mogę tego zdjęcia powiększyć, ani ustawić w innym miejscu? Zdjęcia się nie przeciągają i nie powiększają powyżej podpowiadałam jak to zrobić a zdjęć tu się nie przeciąga, trzeba je ,,pokazać" i w ten sposób wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 [ATTACH=CONFIG]41360[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 O dzięki bardzo, powiem szczerze, że jak wstawiłam pierwsze zdjęcie to wcale tego ołówka nie widziałam, ale cóż nie każdy ma dar sprawnego obsługiwania komputera. Czy teraz to zdjęcie nie jest zbyt duże? Pomijając że jest obrócone - kolejna rzecz z jaką muszę się pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jeszcze jedna próba tym razem z tekstem [ATTACH=CONFIG]41361[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ło matko to jeszcze większe mi wyszło ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.02.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 [ATTACH=CONFIG]41362[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts