kacha.crac 03.02.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Noż k... rezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 http://images43.fotosik.pl/594/4402c52a79374049m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Haaaaaaaaaa jest sorki za beznadziejne zdjecie. niestety na razie opanowalam tylko wklejanie miniatur jak wklejam link do duzego zdjecia miedzy ikonke z dzrewkiem to nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 http://images43.fotosik.pl/594/4402c52a79374049.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 takiej wielkosci chce miec u mnie zdjecia,ale jalk to zrobic i gdzie je wgrywac zeby nie bylo pokazywane na zdjeciu z jakiej strony hest zdjecie...u mnie w dzienniku budowy widac na kazdym zdjeciu. i wielkosc ich nie zadawala mnie Spróbuj przez Image Shack - bezpłatny program, może ustawić wielkość dobrą dla FM 640x480 wtedy kopiujesz tylko kod forum, wklejasz tu i gotowe Jeśli chcesz z komputera, musisz najpierw zmniejszyć format zdjęcia w jakimś programie graficznym raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No to proba z Image Shackhttp://img21.imageshack.us/i/dscn8480b.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ehh to nie to. Link wyszedl a mialo byc zdjecie, a z opisu o dodawaniu zdjec to tego IMG nie moge znalezc:oops:ale sierota ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No to proba z Image Shack http://img21.imageshack.us/i/dscn8480b.jpg/ Spróbuj jeszcze raz nie jest potrzebny img jeśli kopiujesz link ,,kod forum" (4-y od góry) http://img545.imageshack.us/img545/7881/phanelopsis11220102.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a ten wiersz możesz sobie wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 http://img21.imageshack.us/img21/9243/dscn8480b.jpg http://img21.imageshack.us/img21/9243/dscn8480b.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 tadam!! a ten napis Uploaded.... to moge usunac tak? dobrze zrozumialam? a powiedzcie mi czy zdjecia jakie mam juz umieszczone w dzienniku to moge edytowac? chodzi mi o to czy jak pousuwam linki z tamtych i wgram z ImageShack takie same, to bedzie ok?`zalezy mi na tym, bo mam zdjecia plyty na poczatku a z tych malych to ledwo widac Gosiek33 dziekuje za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 możesz usunąć i tamte zdjęcia możesz pozamieniać, jak najbardziej i jeszcze jedna rada zanim klikniesz wyślij odpowiedż naciśnij zaawansowana edycja a wtedy będziesz mieć jeszcze jedną opcję - Podgląd wiadomości - a wtedy będziesz widzieć jak wygląda cały Twój post A jak piszesz dłuższy post to warto.... pisać go w notatniku, bo czasem nieopatrzny klik w jakiś dziwny klawisz i zżera cały post, wszystko co z takimi emocjami piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 [ATTACH=CONFIG]41812[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]41814[/ATTACH] proba wklejania z komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ojaaaa udalo sie:rotfl: a czy ktos moze mi powiedziec jak to bedzie ze zdjeciami pozniej? czy jak zmienie np laptop i ten pojdzie do kosza hihi to czy te zdjecia beda nadal dostepne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) a czy ktos moze mi powiedziec jak to bedzie ze zdjeciami pozniej? czy jak zmienie np laptop i ten pojdzie do kosza hihi to czy te zdjecia beda nadal dostepne? ruch na forum wiec ponawiam pytanie, moze ktos cos wie na ten temat? oczywiscie chodzi o zdjecia wgrywane prosto z komputera.. Edytowane 5 Lutego 2011 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Wgrane na serwer zostają na serwerze Ale i tak zawsze zdjęcia, które są dla mnie cenne zgrywam sobie albo na pendrive, albo na osobny dysk twardy, albo przegrywam na CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Dziekuje Gosiek33, wlasnie chodzilo mi o to czy te zdjecia wgrane z komputera tutaj na forum zostana.. Teraz wiem,ze tak, to zrobie ich edycje w moim dzienniku Ja rowzniez zgrywam zdjecia na CD w razie "w" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 To jeszcze zależy na jakim masz serwerze zdjęcia - swego czasu Fotosik zrobił swoim użytkownikom niemiłą niespodziankę i kazał sobie płacić, i bardzo rygorystycznie pilnował terminy wpłaty - stąd po wielu zdjęciach w forumowych albumach został tylko kwadracik z jakimś tam napisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.02.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 To jeszcze zależy na jakim masz serwerze zdjęcia - swego czasu Fotosik zrobił swoim użytkownikom niemiłą niespodziankę i kazał sobie płacić, i bardzo rygorystycznie pilnował terminy wpłaty - stąd po wielu zdjęciach w forumowych albumach został tylko kwadracik z jakimś tam napisem Oj chyba sie nie zrozumialysmy. Mi chodzilo o wgranie bezposrednio z komputera-z mojej galerii zdjec, nie np z Fotosika,czy tez Picasaweb.... tak jak w poscie wyzej to zrobilam, udalo mi sie wkleic zdjecie bezposrednio z komputera. Pytanie...jak to zdjecie usune z mojego komputera to czy ono tutaj zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Tutaj ma zostać, gdyby zginęło byłaby to straszna wtopa FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.02.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Tutaj ma zostać, gdyby zginęło byłaby to straszna wtopa FM Wlasnie...czyli pewniaka to nie ma od FM... a z drugiej strony jak mi one zgina to nie bedzie to moja wina...w koncu jest gdzies o tym pisane to dodawanie bezposrednio z komputera...wiec musi cos w tym byc... ale ja mam ciagle jakies ale..i wertuje w kolko ten temat:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts