Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak dodać zdjęcia, żeby były widoczne na forum?

Ew-ka

Recommended Posts

A nie umiem! Przebrnęłam już przez zakładanie albumu, ale nie wiem jak teraz wkleić zdjęcie do postu, żeby się tak ładnie otwierało, jak wam. Gdzieś wyczytałam, że wystarczy wkleić. Nietety, nic się nie wkleja. :( Przy Img pojawia się napis, że mam wpisać adres zdjęcia. No tylko gdzie go szukać? W okienku na górze to się raczej adres całego pliku wyświetla. Poradźcie, zwłaszcza drogie panie, bo mnie wstyd zżera, że tak pięknie umiecie wkejać (czy cokolwiek z tym innego działać) a ja nie! :oops:

trzeba zdjęcia umieścic na serwerze i podać ścieżkę dostępu. Mogę sie podzielić miejscem na serwerze i pomóc wkleić zdjęcia.

Pozdrawiam

Manix

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A nie umiem! Przebrnęłam już przez zakładanie albumu, ale nie wiem jak teraz wkleić zdjęcie do postu, żeby się tak ładnie otwierało, jak wam. Gdzieś wyczytałam, że wystarczy wkleić. Nietety, nic się nie wkleja.....

-W Twoim albumie na otwartym zdjęciu klikasz prawym klawiszem myszy i wybierasz właściwości.

- zaznaczasz adres zdjęcia (który wyświetlił się we właściwościach) i go kopiujesz

-pisząc post wklejasz adres zdjęcia

- jeszcze raz zaznaczasz go i naciskasz Img w oknie Napisz

odpowiedź

To wklejanie zdjęć polega na wklejaniu adresu internetowego zdjęcia a nie samego zdjęcia :D :D

A nie umiem! Przebrnęłam już przez zakładanie albumu, ale nie wiem jak teraz wkleić zdjęcie do postu, żeby się tak ładnie otwierało, jak wam. Gdzieś wyczytałam, że wystarczy wkleić. Nietety, nic się nie wkleja.....

-W Twoim albumie na otwartym zdjęciu klikasz prawym klawiszem myszy i wybierasz właściwości.

- zaznaczasz adres zdjęcia (który wyświetlił się we właściwościach) i go kopiujesz

-pisząc post wklejasz adres zdjęcia

- jeszcze raz zaznaczasz go i naciskasz Img w oknie Napisz

odpowiedź

To wklejanie zdjęć polega na wklejaniu adresu internetowego zdjęcia a nie samego zdjęcia :D :D

Ja tez dziękuję Ci bardzo za odpowiedz :p bo nie bardzo sobie radziłam ze zdjęciami

• 5 weeks później...