yuro 07.06.2012 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) http://images35.fotosik.pl/656/4a4dc821fb3657c9.jpg Edytowane 7 Czerwca 2012 przez yuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.06.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja ostatnio korzystam ze stronki http://zmniejszacz.pl/ Jako rozmiar wybieram szerokość do 640. I przy wklejaniu zdjęć przekopiowanych z aparatu do koputera bardzo dobrze się spisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 kliknij na zdjęcie a wyświetli ci się jako dodatkowe okno. A jak chcesz od razu duże to po prostu wklejaj je tak, jak ja uczę, a nie poprzez "dołącz zdjęcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 ale dzięki temu jesteś uniezależniony od informatyków redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No to przyszłam tutaj. Wkleiłam zdjęcie z komputera a nie z fotosika. Jest takie a ja chcę duże. Nie widziałam ŻADNEJ opcji dla powiększenia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 EZS - po pierwsze przenoszę twojego posta do działu gdzie można sobie ćwiczyć wklejanie do woli. Po drugie - nie zrobiłaś wg. instrukcji. Zdjęcie wklejane z kompa ci się powiększy dopiero jak na nie klikniesz. Obawiam się, że serwery nie wytrzymują nawału zdjęć jakie tu są umieszczane i je zmniejszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No to przyszłam tutaj. Wkleiłam zdjęcie z komputera a nie z fotosika. [ATTACH=CONFIG]122461[/ATTACH]Jest takie a ja chcę duże. Nie widziałam ŻADNEJ opcji dla powiększenia ??? Może spróbuj ze stroną http://www.zmniejszacz.pl Tam wybierasz zdjęcie, w kroku 4 wybierasz inny rozmiar i z rozwijanego menu wybierasz szerokość do 640 i klikasz wykonaj. Jak zmniejszy, masz opcję "link do zdjęcia. Klikasz to i jak się wyświetli, to zaznaczasz, kopiujesz, a potem wpisujesz w poście link zdjęcia. Ja ostatnio z tego korzystam i jestem zadowolona, bo nie trzeba wpisywać kodów, logować się itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Nie musiałeś. Na fotosiku umieszcza się bez logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 chyba po roku-dwóch. Ja wklejam z fotosika i jak na razie zdjęcia są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 rafał: jak chcesz większe zdjęcie mieć to przeczytaj instrukcję wklejania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marco_ 08.09.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Próba </p><p> http://images38.fotosik.pl/1775/78669cc9db9115c5.jpg</p><p> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marco_ 08.09.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 http://images38.fotosik.pl/1775/78669cc9db9115c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twboss 16.09.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.10.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja też testujęhttp://foto0.m.onet.pl/_m/f4f1a815b2441c5ad11487271cbb97c0,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Odświeżę temat, bo od jakiegoś miesiąca nie mogę wrzucić zdjęć z komputera inaczej, jak w formie załącznika!! Wcześniej nie miałam ze zdjęciami absolutnie żadnego problemu i nagle .... trrrrach ... muszę korzystać z serwerów zewnętrznych (Photobucket). Jest to naprawdę wkurzające, tym bardziej, że tak ze 3 lata temu Forum przechodziło "modernizację" następstwem której właśnie była możliwość wklejania zdjęć bezpośrednio z komputera i szczerze mówiąc to jest jedyny plus tej modernizacji - ale to na marginesie .... Może i bym się jakoś znowu przestawiła na te serwery, ale nie wiedzieć dlaczego zdjęcie, będące na serwerze w opcji pionowej po skopiowaniu adresu IMG na Forum widnieje przekręcone w opcji poziomowej i za diabła nie chce się dać odkręcić Czy ktoś zna może jakiś sposób, żebym znowu spokojnie mogła wrzucać zdjęcia z komputera?? Będę wdzięczna za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.10.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 przeciez jest możliwosć załadowania zdjęc prosto z komputera. Starczy kliknąc na przycisk "insert image" na pasku zadań odpowiedzi (drugi wiersz, ikonka obrazka). Problem w tym, że obrazki będą wyświetlać się w formie miniaturek i trzeba bezwzględnie zamieszczać zdjęcia, których się jest autorem, a nie ściągnięte z sieci. Jesli nie wyświetla ci się pełny pasek zadań to odblokuj go w ustawieniach osobistych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 18.10.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja dzisiaj wpadłem na to jak uzyskać duże zdjęcie które jest zarazem 'klikalne' i może odsyłać np. do pełnej wersji zdjęcia, lub miejsca gdzie np. można je komentować opisywać itp - zależy co kto lubi. Ja swoje zdjęcia trzymam akurat u wujka Google, jak kto ciekawy szczegółów to zapraszam na prv. A oto i obiecany przepis: Rysunek z dysku google Poprzez opcję [opublikuj w internecie...], wybieram kod cokolwiek by to znaczyło i w muratorze wpisuję jako link do obrazka. edit - to jest chyba to - wklejony już obrazek zaznaczam (ja robię to w trybie uproszczonym edytora wpisów) i klikam ikonkę wstaw link - wpisuję np. url do edycji lub pełnoekranowego podglądu i ... BINGO TO DZIAŁA!!! uzyskujemy fajny klikalny obrazek jak ta lala - w tym przypadku kieruje do wersji którą każdy może chyba komentować. Pełen wypas. Trza się chyba podzielić postem w temacie jak wklejać obrazki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.10.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zelka tez od jakiegoś czasu nie mogę wkleic normalnie zdjęć z komputera a klikam zawsze Insert Image, bo zapisują sie wyłącznie jako załączniki tak jak teraz wklejając grzybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Elfirko, chodzi właśnie o to, że u mnie, tak jak u Ew-ki nie działa insert image. Działał jeszcze miesiąc temu i nagle ZONK. Raz się zdarzy, że jedno (słownie: jedno) zdjęcie załaduje się normalnie, a kolejne wchodzą już jako załączniki, innym razem żadne nie ładuje się w formie większej, tylko wszystkie jako załączniki :bash: Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts