Rena 09.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ooo udało mi się wkleić foto?/ ale to zdjęcie jest przeogromne- jak je zmniejszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 09.02.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 w tym watku na poczatku gdzies pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 09.02.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 w tym watku na poczatku gdzies pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 invx: nie pisze, tylko jest napisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 09.02.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 invx: nie pisze, tylko jest napisane... zawsze mnie polski pasjonowal, ja go normalnie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 zawsze mnie polski pasjonowal, ja go normalnie kocham ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura2 13.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Wątek w sam raz dla nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.05.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Podnoszę, może się komuś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 już drugi raz prosze was o pomoc przeczytałam wczesniejsze wątki na ten temat i dalej nie potrafię wkleić projektu, który stworzyliśmy w paincie. Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która poprowadzi mnie za rączkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 05.06.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 już drugi raz prosze was o pomoc przeczytałam wczesniejsze wątki na ten temat i dalej nie potrafię wkleić projektu, który stworzyliśmy w paincie. Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która poprowadzi mnie za rączkę.... Witam, Jeśli przeczytałaś już wątek kto mnie nauczy wklejania zdjęć i w dalszym ciągu masz problem z wklejeniem zdjęć, to jedyne, co mogę zaproponować, to prześlij te zdjęcia do mnie ([email protected]), a ja je umieszczę w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 05.06.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Proszę http://www.zbychdom.republika.pl/Monika_Seba/projektgora.GIF http://www.zbychdom.republika.pl/Monika_Seba/projektzm.GIF Jeśli chcesz wkleić te rysunki gdzie indziej, to skopiuj jeden z poniższych linków między znaczniki http://www.zbychdom.republika.pl/Monika_Seba/projektgora.GIF http://www.zbychdom.republika.pl/Monika_Seba/projektzm.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 06.06.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ZBYCH I LOVE YOU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 invx: nie pisze, tylko jest napisane... zawsze mnie polski pasjonowal, ja go normalnie kocham tez zauwazylam jak czytam Twoje posty kochac jednak to nie to samo co rozumiec a szkoda dzieki Zbych-u I JA DZISIAJ ZACZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 13.07.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 dziękuję bardzo za ten temat chłopcy, od jutra zaczynam tworzyć swój dzięnnik, oczywiście pierwsze zdjęcie zamieszczam u was- jeśli mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 20.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Kurczę, ale jestem ciemna. Dlaczego nie widać zdjęć na stronie republiki. Przekopiowałam tam zdjęcia TC, w katalogu są 2 zdjęcia, na stronie się nie pojawiają.Pomóżcie proszę. Pozdrawiam, Kafelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 20.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Kurczę, ale jestem ciemna. Dlaczego nie widać zdjęć na stronie republiki. Przekopiowałam tam zdjęcia TC, w katalogu są 2 zdjęcia, na stronie się nie pojawiają. Pomóżcie proszę. Pozdrawiam, Kafelka Są dwa wyjścia: 1. Przeczytaj dokładnie ten wątek 2. Dokładnie opisz, co kolejno robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 20.07.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 upewnij sie czy podajesz linka do zdjecia z republiki jako:http://www.republika.pl/twoje_konto/twoj_obraz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 20.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wybrałam opcję: przeczytaj dokładnie ten wątek i próbuję http://www.kafelka.republika.pl/Marysiamale.JPG Hurra, po wielkich trudach udało się!!! Zbychu, Invx - wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.07.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Jak wkleić zdjęcie z komputera do onetalbumu. Co wpisac w miejsce: wybierz plik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 27.07.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Jak wkleić zdjęcie z komputera do onetalbumu. Co wpisac w miejsce: wybierz plik? Wybrać plik ze zdjęciem, które chcesz wkleić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts